+1 oy
107 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (502 puan) tarafından

Çocuk odası için hangi gece lambalarını kullanıyorsunuz internette birkaç model vardı tavana yansitmalılar da oluyor yıldızlı falan hangi modeller daha kullanışlı olur kızlar 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

bizim evde hiç gece lambası yok. sokaktan yansıyan ışık bize yeterli geldi

-Reklam-
+1 oy
(3,456 puan) tarafından

Çocuklar gece tam karanlıkta uyumalı. Uyuyana kadar kırmızı loş ışık olabilir. Tavana yansıtmalılar uyku kalitesini bozabilir diye düşünüyorum. Evet estetik olarak güzel görünüyorlar. Biz Xiaomi akıllı lamba alıp taktık ampül yerine. Telefondan kontrol ediyorum ışığın parlaklığını ve rengini. Gece tam karanlık yapıyorum. 

(502 puan) tarafından

Gece uyuduktan sonra takmak için canım 

+1 oy
(410 puan) tarafından

Ben kızıma bunu kullanıyorum telefonu bagliyosun ninni bile dinletebilirsin. Işık her renk var istersen sırayla renk degisedebiliyor. Normal beyaz lamba olarak da kullanılıyor. Ben çok seviyorum . https://ty.gl/nmsp69f9esqrl

(410 puan) tarafından

Ve çok uygun

(410 puan) tarafından
+1 oy
(4,793 puan) tarafından

gece lambası uyku kalitesini düşüren bir şey. 

en güzeli uyku karanlıkta yapılır. çocuklardaki büyüme hormonu karanlıkta salgılanır 

+1 oy
(3,482 puan) tarafından

image

bizde bundan var. Ayrıca 2 tane tavana yıldız ve gezegen  yansımalı müzikli lamba da var. He üçünün de süresi oluyor. Mesela bu fotoğraftaki çok iyi. Süresini ayarlayabiliyorsun. Kendi kendine kapanıyor, bebek ağlayınca otomatik olarak müzik başlıyor. Gece uyurken odanın karanlık olması daha iyi. O yüzden bunu sadece uykuya geçişte kullanıyoruz, gece boyunca karanlıkta yatıyor benim çocuklar. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 169 göst.
17 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde mrcn06 (131 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
6 cevap 187 göst.
0 oy
0 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,143 cevap

332,149 kullanıcı

...