+1 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından

Güzel anlaşıyoruz bir sorunumuz yok ama yakın hissetmedigim bir seyler var içimde mesafeli olmak isteyen hiç sebepsiz böyle olduğum için de suçluluk duyuyorum daha oncedende kirildigim şeyler var o yüzden diye dusunuyorum 2 aylık bebeğim asla süt içip mama içmiyor gorumcelerim bile gelip sırf onun için gelip süt içirip mama içirmek için uğraştı akşamda açlıktan baygınlık geçirir gibi oldu zar zor mama icirdik sütümü asla istemiyor sütüm yetmiyor çünkü akşamında eltim ben oğlumu 4 ay çok güzel besledim top gibi yaptım sutumle kocam ödül olarak aferin dedi anneme yolladi dedi sizce ben mi abartiyorum alınacak bir şey var mı ben kırıldım çünkü 

13 Cevaplar

+5 oy
(2,628 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Eşim aferin deyip ödül olarak anneme yolladı diyen biriyle ben sırf zeka seviyesi için bile muhattap olmazdım. Aferin dedi ne ya, anneme yolladı ne ya kargomu senin eltin, 4 yaş anaokul çocuğu mu eşi git derse gidiyor demezse gidemiyor. Anasına gitmek için aferinlik birşey mi yapması lazım illa 😅 ödül mamasi gibi o ne ya. Uzak dur, mesafe iyidir. Sonra daha çok yazarsın burda bana bunu dedi şunu dedi diye. Böyle patavatsizlari çıkarın hayatınızdan, azami muhattap olun. Gülmedim Allah'ım  sen konuyu biliyorsun 😂

(1,541 puan) tarafından

Başka şehirde olduğu için yolladı diyor o yüzden 🤣

(2,628 puan) tarafından
+1

Cancağızım benimde annemle aramla 8 saat var ne zaman istersem giderim, yolladı ne ya 😂 birde top gibi yapmışta o yüzden izin vermiş 😂 Allah'ım ya rabbim Allah sana sabır versin bacım 

tarafından
+1

Ağzım dolu dolu kahkaha attım 😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
(18,050 puan) tarafından

Er zaten öyle olması lazım ne kadar iyi olsalarda çok samimi olmaya gelmez o eltinin muhabbetide laf olsun torba dolsun senle alakalı bişey değil bence 

+2 oy
tarafından

Canım eğer içinde bisey hissediyorsan 

Mesafeni koru 

Eğer benim içim birisini almıyorsa

Mutlaka altından pislik çıkar 

Sorun sıkıntı eltinde 

Sende değil rahat ol gülüm 

tarafından

Takma kafanı kızım 

Bunlardan da etkilenebilir 

Poh pohu sevenlerden uzak ol yavrum 

+2 oy
(4,541 puan) tarafından

O anda bi aferinde benden sana gelsin diye dalga gecerdim :) bosver ovunecek sebep arayanlari hic sevmem, birak egolarini tstmin ededursunlar. Bu bir asagilik kompleksi gostergesi. 

+2 oy
(5,101 puan) tarafından

Ona bakılırsa benim küçük kız 5 aylikken birakti memeyi 

Ben üzülürken ederken 

Gorumcem lop lop bebe emzirdi 

Bi de gözümün içine baka baka yaptı bunu 

Benim kızım anne sütünden başka bisey almadı 

Yok sütüm iyi geldi iyi yetti 

Yok 2 yaşına kadar sürekli emzirdim 

Hep anne sütü aldı gibi şeyler söyledi 

Sözde bağışıklık kazaniyormus ya 

Sürekli de hasta oluyor kızı ona bakılırsa 

Bende çok alındım ama lafida şakayla verdim yada duymamazliktan geldim 

(1,541 puan) tarafından

Valla bir şey desek patavatsızlıklarina kötü oluruz bir de bunun neresi iyi niyet ben anlamadım resmen ben sutumle top gibi besledim dedi benim çocuğum açken 😄

(5,101 puan) tarafından

Evirmis cevirmis lafını da sokmus 

Moral bozunca ellerine ne geçiyor acaba

+2 oy
(1,616 puan) tarafından

Sanki kendi marifeti 😏 süt var içmiş bebe. Neyin artistliği bu 😏 sen içinden geldiği gıbi ol

+2 oy
(1,385 puan) tarafından

Ödül olarak aferin deyip annesine mi yollamış? Allahım gülmedim, başıma getirme nolur.

Çok şey denir de diyemiyorum, af ya rab.

İçinden geleni yap, içgüdülerin yalan söylemez.

+2 oy
(978 puan) tarafından

Komik ya sanki kendi başarısı bide ödül maması alır gibi  o ne öyle 

+2 oy
(22,822 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben alınmazdım hayattaki tek başarısı o ise onunla övünsün ne eşten aferine ihtiyacım var  ne de baba evine gitmeyi ödül olarak görürüm :) 

+2 oy
(360 puan) tarafından

Kocam ödül olarak aferin dedi anneme yolladı derkennn?😂😂ahahahah zavallı ya zeka seviyesi 0 bildiğin böyle insanın dediği şeyleride hiçte umursama😂

+2 oy
(551 puan) tarafından

Afedersin ama eltimin beyninde sorunmu var nedemek ya aferin dedi ödül olarak anneme yolladi böyle kafasiz birinin lafinimi takıyorsun bende emziremedim benimde öyle şeyler dedi hatta sen hiç ugraşmadim bile dedi birindede bir arjadas vardı göğsü sarkmasin diye emzirmemis dedi senindeminoyle dedi şok oldm kızdım ztn ama hiç vazgecmedi gecmicekte mesafelendim bende kalbim kirilmasin diye hit gel yapmyorm bayramda falan sonra bn uzuluyordum

+1 oy
(477 puan) tarafından

Öncelikle canını sıkacagın bir konu yok ortada her bebek farklıdır kilolu olması çok iyi çok saglıklı anlamına gelmez zayıf olmasıda hasta olduğu anlamına gelmez insan bebeğine ödül almak için birilerinin onu tebrik etmesi için bakmaz altın saçmalamış gül geç annesine gitmeyi ödül sayan birine fazla sözede gerek yok açıkçası bende mama veriyorum sütüm az çünkü kimseyi ilgilendirmez ki ister emzirirsin ister mama verirsin bunun kararını daha çok bebek veriyor zaten 

+1 oy
(11,359 puan) tarafından

Ben olsam kocam aferin dedi aneme yolladı dediği zaman kahkaha atardim

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 792 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Biriiste96959 (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,009 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 671 göst.