+5 oy
784 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,570 puan) tarafından

Oğluşum bir hafta önce bir kereliğine başını yıkarken mosmor oldu bildiğiniz siyahlasti. Başını yıkadım diye düşündüm. İki gün once de kendi kendine morardı ve dün .. kardiyoloji bölümüne randevu almayı bekledim. Hemen dün acile getirdik . Karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı. Oğlum baygın ruhsuz bitkin gibi kızlar dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm. Nabzina bakıldı düşük çıktı biraz oksijen verildi kaç gündür ağlıyorum 

image

37 Cevaplar

0 oy
(3,010 puan) tarafından

Rabbik şifa versin bebeğinize 

-Reklam-
0 oy
(1,389 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismi hürmetine afiyetli şifa versin❤ 

Burda bir kaç ay önce Hafsa sana bir yorum yapmıştı nazar ile alakalı çok güzel alımlı bir hanım olduğunu nazar değebileceğini fotoğraf atmaman gerektiğini ve çok haklıydı.

Kimin ne göz ile baktığını bilmiyoruz o sebebiyetle daha dikkatli olmanı ne kendini ne çocuklarını paylaşmamanı tavsiye ederim geçen gözüne cam kaçmıştı belki yanlış anlarsun diye yazmayayım dedim fakat şimdi bebeğin de hasta olunca yazayım dedim. 

(1,570 puan) tarafından

Evet canım ben de fark ettim nazar bence de sürekli basimza biseyler geliyor daha soylemedigim şeyler de var.  Ya çok haklıymış çok umursamiyordum 🥺🥺

(1,389 puan) tarafından

Ben de çok şey yaşadım o yüzden atmıyorum artık resim. Rabbim tekrarını yaşatmasın her gün Hizbul Bahr 13 Ayetel kürsi oku. 15 veya 21 nazar ayeti oku. Bak okuduğumuz halde sadaka verdiğimiz halde dahi müsibet geleceği var ise geliyor lakin hafif atlatıyoruz elhamdülillah. Sen vermişsindir belki de vermediysen bi oğlunun başından sadaka çevir rabbim nazarlardan korusun bertaraf eylesin.

(1,570 puan) tarafından

Çok kötüyüm canm oğlum git gide daha kötü oluyor 😭 bugün ellerimde kaldı. Kahroldum..dua et lütfen. 

0 oy
(1,152 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah 🌼 çok geçmiş olsun 

0 oy
(367 puan) tarafından

Allah şifa versin 

0 oy
(138 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 💕 💕 

0 oy
(4,590 puan) tarafından

Allah acil sifalar versin minigine

0 oy
(6,535 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah dualarım minik yavrunla iyi olur merak etme hemen müdahale edilmiş çok küçük olduğu için halsizlik yapmıştır ondanda uyuyordur iyi haber bekliyoruz senden yaz muhakkak

0 oy
(5,073 puan) tarafından

Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah. 

0 oy
(3,744 puan) tarafından

Rabb'im acil şifalar versin inşallah 🤲🏻

(1,570 puan) tarafından
+1

Sağ ol amin cnm🥺

0 oy
(553 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin canım inşallah çabuk toparlar çok geçmiş olsun, oğlun için dayan dua et rabbim büyüktür şifasını verir 

0 oy
(2,576 puan) tarafından

Rabbım sıfa versin inşallah cnm cok gecmıs olsun 

0 oy
(22,689 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin yavrucuga tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah 

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Korkma küçük olduğu için enzimleri böyle çıkabilir güçlü ol ki sütüne yansimasin inş bebem iyi diye post aç bizide sevindir rabbim şifa versin 🤗

0 oy
(4,155 puan) tarafından

Canım benim çok geçmiş olsun 🥲🤲

0 oy
(53,809 puan) tarafından

şimdi gördüm postu kiyamam bebegim benim Rabbim sifa versin inşallah 

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Emziriyorsan anne çayları ve bitki çaylarından kesinlikle uzak dur. Özellikle rezene, anason vb. Onlar da karaciğer enzimlerini cok etkiliyor. 

0 oy
tarafından

Oy allah kalici sifa versin insallah

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 92 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde SL (1,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 125 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 377 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulmasallll (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...