0 oy
290 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (772 puan) tarafından

Kizlar 8 ay önce doğum yapmıştım ve doğumdan sonra adet olmamıştım geçen ay ayın 12 sinde oldu ve hamile kalmadan önce 26 günde bir adet görüyordum ama hala olmadı 6 sinda olmam lazım olmadım 12 sine kadar beklicem olmadı test edeceğim ama tuplerim de bağlı tüp ler bağlı kalınır mı yine de içimi korku sardı eşim korunmuyor

11 Cevaplar

0 oy
(911 puan) tarafından

Olursunuz bence sıkıntı yapmayın,çevrede gördüm hamile kalan ama sağlıklı gebelik olmadığı için öldü bebek anne karnında 

(772 puan) tarafından

Valla bende sasirdim

(911 puan) tarafından

Bende bağlayacağım ama her doktor kabul etmiyor yaşım 29 diye

(772 puan) tarafından

Yas siniri kaç bilmiyorum ben 31 yasindaydim

(911 puan) tarafından

30 dedi doktor ya 

(772 puan) tarafından

1 senen kalmis

-Reklam-
0 oy
(1,483 puan) tarafından

Bence baska sebebi var cunku tup baglaninca imkansiza yakın gebelik

(772 puan) tarafından

Burda 3simin halasının gelini tüpleri bağlıyken 2 kere hamile kaldı biri düşük oldu birini doğum yaptı o yüzden korkuyorum 2 tane çocuğum var düşünmüyorum artık çocuk Allah olmayanlara versin 2 taneye zor bakiyorum

0 oy
(9,079 puan) tarafından

• zannetmiyirum. ama soyle ikiteknik varmis biri sadece bagliyirlarmis yani dikiyirlarmis. digeri tupu kesip sonra tekrar dikiyorlarmis.  birinde vucut dikisi acabilir zamanla. kesilmesi garantiye almakmis isi. bende bagliyim. doktora hocam rahimi falanda sokup atabilirsiniz imkansiz otesi ihtimal olsun dedim. dediki hem kestim hem bagladim imkansiz . ins oledir imkansizdir :)

(2,522 puan) tarafından

Bende çok istiyorum bağlamayı ama yaşım tutmuyor vede es onayı istiyor eşim asla kabul etmiyor 2 çocuk var yeterli diyorum gel özelde konuşalım gerekirse biraz fazla ver baglatim yok belki birşey olur 3.cocukda olsun diyor acaba es onayı özelde de lazım mı hiç sormadım onu yaşım 22 bu arada 

(772 puan) tarafından

Ay çok kucukmussun benim de ikinci çocukta baglattim yeter 2 tane dedim devir kötü bunları en iyi şekilde yetiştirelim erkekler zorluğunu görmüyor bacım o yüzden nasıl olsa bakılıyor önleri yemek buluyor ev işleri oluyor çocukta bir şekilde büyüyor kolay saniyorlar

(9,079 puan) tarafından

ozeldede lazim da yani sahsen benim esim dogum yatis evraklarini imzalarken hic farketmeden onlarin arasindaki tup baglama onay kagidinida imzaladi. haberi vardi gerci ama hic bakmadi bile ne imzaladigina o anki heycanla😂😂yani soylemeden baglatsam bile haberi olmazmis😂

(2,522 puan) tarafından

Ayy ne iyi olmuş yok yaa ben 2.dogurdum kağıtları ben imzaladım eşim imzalamadi sanırım normal doğumda eş imsazi alınmıyor doğum yaptım eşim yoldaydi 

Şimdi ben nasıl ikna edecem asla kabul etmiyor ona göre ben şimdi getirsem decek getir kolay sanıyor ama çok zor 

(772 puan) tarafından

Aynen canim onlar akşam yemek var ev temizleniyor çocukla bir şekilde büyüyor ama çok kolay sanılıyor akşama kadar yok açıkçası yok sulaması yok dis çıkarması yok çişi yok ev isi insan delircek

0 oy
(4,397 puan) tarafından

Benim küçük kardeşim de öyle oldu tüpler açılmış ama artık lazerle yakıyorlarmış doktor öyle söyledi benim de bağlı 

(772 puan) tarafından

Ay valla benimkini nasıl yaptılar bilmiyorum ayın 12 sine kadar bakayım bi olmadı test edicem psikolojim bozuldu

(4,397 puan) tarafından

Aman isteyenlere versin Rabbim bundan sonrasını 

(772 puan) tarafından

Aynen canim

0 oy
(1,965 puan) tarafından

düzgün bağlandıysa gebelik oluşmaz ama milyonda bir ihtimal her zaman varmış

(772 puan) tarafından

12 sine kadar durayım bi olmadı bakilcam bii

(1,965 puan) tarafından

ben olsam beklemezdim ama sen bilirsin tabi :)

(772 puan) tarafından

Burda yakın yerde eczane yok canim köydeyim o yüzden gidemem 2 cocukla

(1,965 puan) tarafından

Sağlık ocağı da yoksa mecbur bekleyeceksin ozaman

(772 puan) tarafından

Yok canim ilçede  var

0 oy
(208 puan) tarafından

Gebe kalınabilir kalan çok insan var.. Hakkında hayırlısı olsun 

(772 puan) tarafından

Ay Allah korusun

0 oy
tarafından

Ben hastanede bir tane kadınla karşılaşmıştım kadın 53 yaşında kucağında 9 aylık kızı vardı. Muhabbet ettik ama ben torun mu diye sormadım 😁 kadının tüpleri bağlıyken hamile kalmış 

(772 puan) tarafından

Masallah

0 oy
(2,031 puan) tarafından

Yengem tüpleri bağlı halde hamile kaldı çocuğu şimdi 13 yaşında

(772 puan) tarafından

Ay Allah korusun

0 oy
(889 puan) tarafından

Her an her şey olabilir . Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin. Ama adet düzensizlikleri normal 

(772 puan) tarafından

İnşallah duzensizliktir

0 oy
(8,198 puan) tarafından

Daha iki sene içinde düzene girmeme olasılığı var çok normal 

(772 puan) tarafından

İnşallah öyledir yaa

0 oy
(5,679 puan) tarafından

Tupler baglida olsa %0.1 gibi bi ihtimal var. Tupun baglanilma seklide onemliymis. Ben baglatmadim ama arkadasim baglatti. 2 senedir hic sikintisi yok. Henuz dogum yaptiniz duzensizlikler olur. Mevsimsel duzensizliklerde olur. Ama yine de bagli diye isi sansa birakmayin.

(772 puan) tarafından

Valla korku sarıyor içimi 

(5,679 puan) tarafından

O arkadasimda oyle hatta biz dalga geciyoruz sen kisir sayilirsin diye :) cok cok dusuk bi ihtimal ama Rabbimin isine karisilmaz tedbirli olmak lazm her durumda :)

(772 puan) tarafından

Aynen canim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 702 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nryefe (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 219 göst.
0 oy
7 cevap 362 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zelisela (316 puan) tarafından soruldu
0 oy