Allah kabul etsin inşallah ellerinize sağlık, ben bu yaz full misafir ağırladigim için kendime bile vakit ayıramiyorum
Amin canım inşallah. Eşinin tarafı mı
Evet canısı ❤️ ☺️
Allah yardım etsin canım benim.
En sevdiğim seyyyy
Allah kabul etsinnn
Benimde hemde en sevdiğim aylar 🤗 amin canım inşallah
Gerçekten hergun tabaklarcq yiyebilirim hele birde soğuk olcak ohh misss
Canin çektiyse helal et aşkım keşke yakın olsaydınız burdan sizede gönderebilseydim bir şekilde kazan dolusu yaptım
:(((( olsa yerim tabi :))))
helal olsunnnn
ama hafta sonu annemelrde komşular çok getirdi halam getirmisti :)))
Doya doya yedim bizde bu hafta yaparız muhtemlen
Şifa olsun o zaman 🤗🌼
Maşallah Allah kabul etsin
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🌼
Ben erken yaptim ayin 3unde yapmistim az cikti tadina doyamadim kimse de yapip getirmedi
Anammm ben okuyunca yorduldum Rabb'im kolaylık versin
3 gundur ne cekiyom gülüm gel de gor yarin cikar buyuk ihtimalle aman iyilessinde benim bu yorgunlugum gecer
Bacım kızları yokmu
Yok bacim tek ben varim evde kadin gerci annesi kardesleri falan hep burdalar karsi dairede oturuyolar da anla iste
Rabb'im yardım etsin canım
Hamileyim o kdr canım istiyorduki gece ye anca yaptım iki oğlum var diğeri küçük esim bı kavonoz ise götürdü kimseye veremedim gece olduğu için kimseyi tanımıyorum yeni taşındım gündüzde iki çocukla çıkıp veremezdim zaten küçük durmuyor hiç dolapta kaldı ugrasinda çok yiyesim bile gelmedi Allah kabul etsin
Amin inşallah canım fazla yapmasaydin kendiniz için yapsaydıniz biliyorsun bereketli zaten cagoliyor baya
Kurufasulye nohut koymasak olmazmı
Olmaz canım zaten tadı veren onlar
Benim kimim kimsem yok bi eşim bi ben yicez az ölçülü tarif yok 🥲
O zaman 1 su bardağı buğday 1 çay bardağı nohut 1 çay bardağı fasulye yarım çay bardağı fındık yarım çay bardağı incir kürü yemiş ne eklemek istersen yarım çay bardağı olsun
Allah kabul etsin inşallah canım bende çok severim
Bende yapcam inşallah bu haftalarda
Amin inşallah canım. Rabb'im nasip etsin şifa olsun🤍
Allah kabul etsin ❤️ Bende yapcam eşimin asker arkadaşı ve eşi gelcek şehir dışından onların gelmesine yakın yapayım onlara da ikram edeyim diye düşündüm o sebepten erteledim biraz ☺️🌸
Çok iyi olur zaten bereketli
1,465,743 soru
24,020,413 cevap
328,197 kullanıcı