0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,813 puan) tarafından

Kızlar ben küçük bir il ve ilçe de yaşıyorum. Kayseri ve Nevşehir bir saat. 1 senedr de tedavi görüyorum. Çok az bir kısım kaldı tedavinin bitmesine. Ama yine de hep kontrol altında olacağım. 3 aya bir. Liseden bi arkadaşm var çok yakın diyebilirim. Deprem den sonda eşi ile merkeze geldiler . Bende ilçede yaşıyorum. Anmemde merkezde yaşıyor. Ne zaman konuşsak bana eve hapsoldn kaldın sürekli evdesn az çık gez diyor. Annegile gel 1 ay kal hiç kalmıyorsn diyor. Annemgiln evi çok küçük zaten kzımda en fazla 3 gün kalıyor . Bide sürekli görüyorum zaten 1 ay niye kalaym ki . 1 senedr hastaneye gidp geliyorm. Eşim memur . Durumumuz her ay bir ile gidecek kadar değil maalesef. Tatil planımz elbette var ama oda nasip . Kendisi çalışıyor borçları yok. Çalıştığı için gezmeye alışmış. Diyor ki sürekli gel gezelm. İyi de merkezin neresini gezeceksn . Ben zaten vakit buldukça geziyorm eşimle. Eşim de gündüz evde ama gece çalışıyor. Ben  halimden memnunum diyorum. Aradan bir kaç gün geçiyor tekrar diyor hep evdesn diye. Gerçekten anlamıyorum. Ne yapmam lazm. O şehir  benm bu şehir  benm gezmem mi lazm . Ona hem maddi hem manevi güç ister. Şuan ikiside bende yok. Siz geziyor msunz peki. Arkadaşm niye böyle davranıyor anlamıyorum .

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Senin yerinde olsam acikca maddi gucumun olmadigini arti canim istediginde direktife gerek duymadan gezebildigimi sert bir dille soylerim hic gelemem darlayan kontrolcu insanlara iyi tahammullusunuz. 

(1,536 puan) tarafından

Hayır insanların ne yasadigini gormuyorlarmis gibi konuşmaları insani deli ediyorrrr

tarafından

Sttir edin kizlar boylelerini takmaya degmez hepimizin kotu zamanlari oluyor herkes nerde ne yapacagini bilir akil vermelerine gerek yok.

(9,081 puan) tarafından

hayir herkeste gezecek diye bisey yok. senin durumun vardir bi o cafeye gder tatli kahve yesiim bi bu restora gdersin aksam dinuste avm ugrarsin falan. zaten kayserde gezecek biyer digrudurust yokku kicikirik bi carsi caddesi var. pasajdan bozma almer var bide firum kayserimiydi ne o var😂bide herkes gezecek diyede bisey yok bende evcilim.rahatim evde . kuzenim mesela ay cocugu okula brakir biri buna kahveye gelir oglen cocugu oluldan alir parka gderler ordan digerine kahveye ordan otekine yemege esler gelir ordan sahile. bilmmne gece 2 de eve girer coluk

cocul rezil sefil sagda aolda yerlerde sandalyelerde uyuyor. bide kapali . bu sicakda elalemin evinde kapali usturuplu sekil giyinecegime kendi evimde dort duvar arasinda don paca serin serin otururm yani . hic benlik degil okadar tempo

atiyorum kocasi sehir disi gidecek olur bu hooop arkadasina kalmaya gdio. yav milletide rahat birak elalem evinde cocluk vocuk otursun. ama kocasida bole . ben esime heraksam

biyere gitursem

ehh be bu ne bi aksam evimde iturup ayagimi uzatip dinlenemicemmi aurekli sokak

suprintusu gibi geziyoruz der😂

(1,536 puan) tarafından

Hayir gerçekten insan zaten kafası kaldırmıyor 

Yaw ben anam gilde bu hafta 4 gün kaldım kafayı yicektim evim evim canım evim 

Neden sürekli dışarı çıkayım 

Zaten sürekli oğlanı parka götür  

İşleri hallet va derken dışarı çıkıyorum 

Hava almak istersem cama çıkarım 😅😀

Hayir evde yapacağım kahvemi rahat rahat içmek varken neden hem paramdan olim hemde dışarı kaosunu cekeyim hemde istanbul gibi bir yerde 🤭

(1,813 puan) tarafından

@Esma36 hay ağzına sağlık bacm. Ben bekarken de hep evciydm. Evlendikten sonra gezmeye başladm desem 😆 hatta annem hep diyor sen markete böyle çok gitmezdn şimdi marketten çıkmıyorsun diyor. Evim benim için her yerd3n daha huzurlu 

-Reklam-
0 oy
(563 puan) tarafından

Benim kocam Memur değil ben gidebiliyorum annenin evine ki seninki cok yakın gidebilirsin ya da bulundugun yere yakın yerlere gezmenin pek maddiyatla alakası yok istek olacak millet üç kuruşla dünya turuna çıkıyor 

tarafından

Saka mi bu yorum 3 kuruşla evin icinde odalari bile gezemezsin :)

(1,813 puan) tarafından

Valla ben gidemiyorum halimden de memnunum. 

(1,813 puan) tarafından

Ha bide yakın  olan yerlere neden 10 defa gideym :) kapadokya mesela 10 defa gittm artk skıldm  :)

0 oy
(563 puan) tarafından

image

yani bu bilet parası çok mu akbil bile bizim burda gidiş geliş 60 tl
(1,813 puan) tarafından

Bilete gerek yok arabamz var çok şükür  :)

(563 puan) tarafından

E arabayla tatil olarak Karadeniz turuna çıkabilirsiniz mesela bence arkadaşın kotulugune dememiş sen kocana acıma parasini ye yemeyenin malını yerler erkek milletinin parasını yemezsen değerli olmazsın 

(1,813 puan) tarafından

Bu sene zaten öyle bir planımz var.  Nasip olur mu orası ayrı

(563 puan) tarafından

Yani kendinden ödün verme 

0 oy
(23,279 puan) tarafından

Senin kadar gezenti değilim o yüzden benim için sorun yok sen rahat ol de 

(1,813 puan) tarafından

Bir daha kine öyle deym :)

0 oy
(1,392 puan) tarafından

Asgari ücretle pazara zor gidiyoruz☺️ ne gezmesi

0 oy
(1,130 puan) tarafından

Sen halinden memnunsan başkasının ne dediğini boşver . bende evden çıkmayan birisiyim . Bu şekilde mutluyum.  Çocuğunu parka ,etkinliğe götürüyorsan ya da çocuğunla iyi vakit geçirebiliyorsan gerisinin bir önemi yok bence

0 oy
(53,859 puan) tarafından

yok ya niye gidip bir ay kalacaksın gezdigin insan da kafa dengi olmali o arkadasla ben rahat edemem

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Vay be bende esimin her izin gunu illa cikiyoruz hic evde dutmuyoruz cok gezentiyiz diyorum kendi kendime halbuki evin ekisigi oluyo onu almaya gidiyoruz yani millette neler varmis 

(1,813 puan) tarafından

Sorma :)) bende markete gidince kendimi gezdi sayıyorum ama öyle saymayan larda varmış :)

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Maddi güçten ziyade zaten bir hastalık sürecindeymişsin evde olmak sana daha iyi geliyor olabilir bu ne anlayışsızlık. Ben asosyalim gezmeyi sevmiyorum evde olmayı seviyorum de arkadaşına. İnsanların alanına saygı sıfır ya sende çok geziyorsun az evde otur de birkaç kere bak bakalım sana nasıl ters çıkacak iletişimi bile keser.

(1,813 puan) tarafından

Gerçekten iyi geliyor. Sürekli yollardaym skıldm git gel. Kayseri ye 1 sene de kaç defa gittim sayamadm

(2,496 puan) tarafından

Bence bunu söyle direk arkadaşına bir sene hastanelere gittim geldim yoruldum artık dışarı da olmaktan hastayım farkındaysan diye. 

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Sende ona sende hep geziyorsun az da evinde otur de valla demisligim de var yani herkezin kendine göre düzeni var ona buna göre çıkamam cebime Göre hareket ederim

(1,813 puan) tarafından

Evet bak bunu da diyeceğim :)

0 oy
(1,792 puan) tarafından

Banada diyorlar hiç gezmiyorsun diye bende Kayseri'nin ilçesinde oturuyorum gezilecek yer yok kısıtlı eşim sabahtan akşama kadar çalışıyor bi kızımı oyun alanına götürüyorum dışarı da yemek yersek bide yemek yiyoruz hep aynı yeri gezince insan sıkılıyor farklı sehire hem imkan lazım hem vakit o yüzden söylenenleri pek takmıyorum 

0 oy
(1,607 puan) tarafından

Bende bunun farklı bir versiyonuyla karşı karşıya kalıyorum bana da artık evde otur diyorlar benim eşim çok gezmeyi seven biri değil mesela o göreve gidince saat sınırlamam olmadığı için bir kafa dengi arkadaşım var onda bir bende 2 çocuk canımız nereye isterse gideriz velhasıl insanlar siz gezseniz de yorum yapacak bişey bulurlar o yüzden kimseye aldırmayın hayattan keyif almaya güzel vakit geçirmeye bakın kimsenin sizi manipüle etmesine izin vermeyin

0 oy
(215 puan) tarafından

Ben evimde mutluyum de ona hicbirsey borçlu değilsin kafayı sana taktiysa kocasıyla arası iyi değil sende kavga et istiyor olabilir.bende hep evdeyim.eskiden gezerdim ama şimdi böyle mutluyum.parani oraya buraya giderken harcamak istememen çok normal.bakarz canım ya de geçiştir.senim bir hayatin var bir ailen var,keyfin isterse tabikide annende kalırsın ama bu kadını memnun etme bence.kocamsiz uyuyamam de bir daha sorma bebeğim de geçiştir bence 

0 oy
(1,549 puan) tarafından

Offf bazi insanlar ezber kalip yasamayi cok seviyor.Herkesin ilgi alani,hobisi,onu mutlu eden şeyi farklidir kendi gezmeyi seviyor diye evdekiler sıkıliyor saniyor.Hayir canim servetim de olsa ben evde olmayi seviyorum anlayinnn artik valla delirtirler adami.Ben asosyal degilim ben evi seviyorum,ben sahteligi sevmiyorum ben ezbere gezmeyi sevmiyorum canim istese zaten kimsenin hadi demesine gerek yok.Guzelce soyleyin bence

0 oy
(6,902 puan) tarafından

Bende iki gezsem evimin isleri kaliyor kac gundur camasir katlicam gezmekten firsat bulamadim hem calisip hem gezip hem ev islerine nasil yetisiyorlar bu sicakta zaten market yapsan yoruluyorsun bugun mesela.pazar var havada cok sicak muz salatalik alip gelicem gozüm kesmiyor suan 

0 oy
tarafından

Arkadasına mı düşmüş senin evde hapsolup olmadığın 

Sanane de geç uğraşma 

Cevap açıklama bile yapma 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 210 göst.
+1 oy
10 cevap 482 göst.
+2 oy
3 cevap 84 göst.