Tam bir sene önce bugün ilk kemoterapimi almıştm. Buraya da yazıyordm. Çok iyi hatırlıyorum ilk 3 4 saat iyidm. Sonra kaç defa istiğfar ettm hatırlamıyorum. Gündüz 3 den gece 3 e kadar uyumuştm. Çok zor zamanlardı ama geçmiş gitmiş. Hiç geçmeyecek gibi geliyordu bana. 1 senede çok sey öğrendim. Her halime şükür ettim. Hala da ederim. Saçım kaşım kirpiğim hepsi yerine geldi. Bi göğsüm gitti ama olsn. Hala nefes alabiliyorum elim ayağım tutuyor ya çok şükür her şeye. İnstagram da benm gibi olan insanların yaşadıklarını araştırırken bi yazı okumuştum. Benm gibi bu yollardan geçmiş birinin yazısı.. merak etmeyn saçta çıkıyor kaşta kirpikte. Her uyandığınz yeni güne daha bi umutla başlıyorsunuz. İçtiğinz suyun tadı daha farklı oluyor soluduğunz havayı bile başka hissediyorsunuz diyordu. Her uyandığm yeni günde aklıma bu geliyor. Sağlığın bu hayattaki önemini lütfen unutmayın. Şimdi kızımla beraber önümde nice güzel zamanlar var. Şuan 3 yaşında. Ve ben inanıyorum ki Rabbım bana kalıcı bir şifa verdi. Bu hayatta kızımla eşimle Sağlıklı mutlu yıllar geçirmekten başka bi duam yok. Rabbım benm yollarımdan geçen herkese kalıcı şifa versin inşallah.. sevgi ve Sağlık ile 💕