+1 oy
280 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,785 puan) tarafından

Tam bir sene önce bugün ilk kemoterapimi almıştm. Buraya da yazıyordm. Çok iyi hatırlıyorum ilk 3 4 saat iyidm. Sonra kaç defa istiğfar ettm hatırlamıyorum. Gündüz 3 den gece 3 e kadar uyumuştm. Çok zor zamanlardı ama geçmiş gitmiş. Hiç geçmeyecek gibi geliyordu bana. 1 senede çok sey öğrendim. Her halime şükür ettim. Hala da ederim. Saçım kaşım kirpiğim hepsi yerine geldi. Bi göğsüm gitti ama olsn. Hala nefes alabiliyorum elim ayağım tutuyor ya çok şükür her şeye. İnstagram da benm gibi olan insanların yaşadıklarını araştırırken bi yazı okumuştum. Benm gibi bu yollardan geçmiş birinin yazısı.. merak etmeyn saçta çıkıyor kaşta kirpikte. Her uyandığınz yeni güne daha bi umutla başlıyorsunuz. İçtiğinz suyun tadı daha farklı oluyor soluduğunz havayı bile başka hissediyorsunuz diyordu. Her uyandığm yeni günde aklıma bu geliyor. Sağlığın bu hayattaki önemini lütfen unutmayın. Şimdi kızımla beraber önümde nice güzel zamanlar var. Şuan 3 yaşında. Ve ben inanıyorum ki Rabbım bana kalıcı bir şifa verdi. Bu hayatta kızımla eşimle Sağlıklı mutlu yıllar geçirmekten başka bi duam yok. Rabbım benm yollarımdan geçen herkese kalıcı şifa versin inşallah.. sevgi ve Sağlık ile 💕

6 Cevaplar

+1 oy
(2,897 puan) tarafından

🥺🥺🥺 Normalde hiç Halimden şikayet eden biri değilim sürekli şükrederim ama çok zor zamanlardan geçtiğim için bugünlerde biraz Halimden şikayet ediyorum Dün annem de bana aynısını dedi şükür Sen iyisin çocukların iyi en önemlisi sağlık dedi diğer şeylerin Hepsi hallolur Gerçekten de öyle rabbim seni de kızına bağışlasın inşallah uzun hayırlı sağlıklı ömürlerin olsun

(1,785 puan) tarafından

Ah canım insanz şikayet ediyorz illa. Bende çok eden biri değildm ara ara ederdim.  Ama şimdi asla. İşler mi çok kızım mı yaramaz. Varsn işler çok olsn elim ayağım tutsn ağrı yerim olmasnda hepsi hallolur 

-Reklam-
0 oy
(3,961 puan) tarafından

Hamd olsun canım rabbim seni eşine çocuğuna bağışlasın 🤲🤲

(1,785 puan) tarafından
+1

Amin canım cümlemizin inşallah 💕

0 oy
(1,457 puan) tarafından

Çok güzel yazmissiniz ne yaşarsak yaşayalım herzaman bı umut var ve sevgi herşeye ilaç biz babamda gördük bunu rabbim dermansız hastalık vermesin kızınlsndaha nice seneleriniz olsun

(1,785 puan) tarafından

Sevgi ilaç.. gerçekten öyle .. kızma olan Sevgim. Onunla güzel günlere olan inancm beni ayakta tutan

(1,457 puan) tarafından

Daim olsun inşallah 

0 oy
(411 puan) tarafından

Hatırlıyorum sanki hamileyken hastalığını öğrenen kişi sizsiniz? Rabbim kötü günleri bir daha yaşatmasın ,sağlıkla ailenizle güzel ömürler yaşayın inşallah 

(1,785 puan) tarafından

Evet. Çok teşekkür ederim inşallah 

0 oy
(617 puan) tarafından

Benim biyopsi sonucum da bu şekilde image

0 oy
(17,817 puan) tarafından

İşte bu ya Bravo 🌹 yanlış anlama sitem etcem sana biraz affola .. zaten zor bir hastalıkla mücadele ediyorsun bide kaynana postu açınca çok kızıyordum sana kendine sağlığına baksana boşver herşeyi sen zor yollardan geçiyorsun daha da zorlaştırıyorsun kendine diye kırarım diyede hiç dile getirmiyordum böyle düşünmen beni çok mutlu etti sen çocuğun için güçlü ol gerisi boş sen onemlisin değerlisin unutma 🌸

(1,785 puan) tarafından

Yine açtm 🤣🤣 dur kızma 😆😆 gerçekten takmıyorum artk hiç bişeyi benm canm sağ olsun da kim ne yaparsa yapsn

(17,817 puan) tarafından

Yani ben şuan hamileyim ilk cocugumda herseylerine eyvallah ettim ikizdi birini düşürdüm son aya kadar hizmetini ettim benden kötüsü yine olmadı erken doğurdum Allah'ın gücüne gitmesin yine onlar sebep şimdi asla takmıyorum ben çor çocuk kaybettim birini erken doğurdum onlara feda edecek bir çocuk daha yok bende kurban ederim yavrularimin b.klu bezine 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 183 göst.
0 oy
14 cevap 489 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
+2 oy
6 cevap 123 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler