0 oy
493 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,031 puan) tarafından

Kızlar yeni evlileri saymıyorum en az bir senede görüyorsunuz gerçek yüzlerini çünkü🙂

Ben de 5 elti var Biri benden sonra evlendi 4'ü de benden büyük bu zamana kadar bir saygısızlık yapmadım hani sonuçta aramızda bir merhabalık yer kalsın diye ama gerçekten çok sinsiler yani yaptıklarımı gittiğim yerleri hepsinin lafını ediyorlar eve bir şey alsak ertesi gün aynısını kaynımlarda görüyoruz bir yere gezmeye gidecek Önümüzdeki hafta onlar gidiyorlar son yaşanan olaylardan sonra da iyice gıcık oldum hepsinin numarasını sildim ve engelledim yüz yüze bir şey tartışma olmadı ama arkamdan laflarını etkilerini duydum zoruma gitti ama bir hafta son hafta düğün var en büyük eltimin oğlu O eltimden laf duymamışım bana iyi düğüne gideceğim ama diğerleriyle de muhatap olacağım maalesef Umarım kavgasız tartışmasız gider gelirim🥲

Yani 5 senelik evliyim bir türlü bana güzel samimi davrandıklarını görmedim diğerleri ile de araları öyle hiç Onlar birbirleriyle konuşmuyorlar bile ben hepsiyle konuşuyorum gördüğümde selamlaşıyorum Ama artık Samimiyeti kestim

26 Cevaplar

0 oy
(3,289 puan) tarafından

1 tane eltim var zaten, daha hiç kavgamız olmadı 3 senedir. Çünkü koca tarafımız ikimizede ayrı ayrı çektirdi bu hayatta

-Reklam-
0 oy
(1,826 puan) tarafından

Öyle valla canım hasetler hep. Kadınlar çok kıskanç varlıklardır. Burda yazılanları okuyorum da gerçekten olmayacak şeyleri kıskanıyorlar bu kıskananlar da post sahıpleri yok kaynanam eltım için manken gıbı dedi yok onun çocuğunu seviyorlar benim çocuğumu sevmıyorlar bilmem ne. Valla ben de eltımı severdım. Abla gıbı görürdüm ama çok çok haset olduğunu gördüm. Sevmıyroum artık

0 oy
(8,310 puan) tarafından

Başlığa göre yorum yapayım eltim benden 10 yaş büyük 7 yıllık evliyim iyi ki var.Allah ondan razı olsun kendisini çok seviyorum. 

(3,031 puan) tarafından

Bende büyük olanla iyi anlamıyorum ama sanirim yaş yakîn olunca kıskançlık da oluyr

0 oy
(3,414 puan) tarafından

Bnde de bir elti var gorumce flan yok eltimle slm lasma da kalmadı ortada ne bir laf ne bı kavga gorultu herkes kendine takiliyor o adım atmadı bende adımı mi geri çektim 

0 oy
(23,510 puan) tarafından

Benimkiler çok iyi beş yıldır evliyim bugünde evlilik yıl dönümüm ama birini senede bir görüyorum biriyle hiç tanıyamadım 🙈🙈 

En iyi kaynana ölü olandır en iyi elti de uzakta olandır 😂😂

(3,031 puan) tarafından

Aynen çok doğru tespit

0 oy
(435 puan) tarafından

Eltim yok ama olsun isterdim arkadaş gibi olalım ama tek gelinim maalesef ☺️

(3,031 puan) tarafından

Olmaması en iyisi

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 472 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu