Kızlar yeni evlileri saymıyorum en az bir senede görüyorsunuz gerçek yüzlerini çünkü🙂
Ben de 5 elti var Biri benden sonra evlendi 4'ü de benden büyük bu zamana kadar bir saygısızlık yapmadım hani sonuçta aramızda bir merhabalık yer kalsın diye ama gerçekten çok sinsiler yani yaptıklarımı gittiğim yerleri hepsinin lafını ediyorlar eve bir şey alsak ertesi gün aynısını kaynımlarda görüyoruz bir yere gezmeye gidecek Önümüzdeki hafta onlar gidiyorlar son yaşanan olaylardan sonra da iyice gıcık oldum hepsinin numarasını sildim ve engelledim yüz yüze bir şey tartışma olmadı ama arkamdan laflarını etkilerini duydum zoruma gitti ama bir hafta son hafta düğün var en büyük eltimin oğlu O eltimden laf duymamışım bana iyi düğüne gideceğim ama diğerleriyle de muhatap olacağım maalesef Umarım kavgasız tartışmasız gider gelirim🥲
Yani 5 senelik evliyim bir türlü bana güzel samimi davrandıklarını görmedim diğerleri ile de araları öyle hiç Onlar birbirleriyle konuşmuyorlar bile ben hepsiyle konuşuyorum gördüğümde selamlaşıyorum Ama artık Samimiyeti kestim