0 oy
428 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,946 puan) tarafından

Kızlar yeni evlileri saymıyorum en az bir senede görüyorsunuz gerçek yüzlerini çünkü🙂

Ben de 5 elti var Biri benden sonra evlendi 4'ü de benden büyük bu zamana kadar bir saygısızlık yapmadım hani sonuçta aramızda bir merhabalık yer kalsın diye ama gerçekten çok sinsiler yani yaptıklarımı gittiğim yerleri hepsinin lafını ediyorlar eve bir şey alsak ertesi gün aynısını kaynımlarda görüyoruz bir yere gezmeye gidecek Önümüzdeki hafta onlar gidiyorlar son yaşanan olaylardan sonra da iyice gıcık oldum hepsinin numarasını sildim ve engelledim yüz yüze bir şey tartışma olmadı ama arkamdan laflarını etkilerini duydum zoruma gitti ama bir hafta son hafta düğün var en büyük eltimin oğlu O eltimden laf duymamışım bana iyi düğüne gideceğim ama diğerleriyle de muhatap olacağım maalesef Umarım kavgasız tartışmasız gider gelirim🥲

Yani 5 senelik evliyim bir türlü bana güzel samimi davrandıklarını görmedim diğerleri ile de araları öyle hiç Onlar birbirleriyle konuşmuyorlar bile ben hepsiyle konuşuyorum gördüğümde selamlaşıyorum Ama artık Samimiyeti kestim

26 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

bende bir elti var sacede cözde karsilastik bide nisanda. biri cumarteai digerinlazar gunu😂 o yuzden eltim cok iyidir sagolsun

(2,946 puan) tarafından

Evlendikten sonra görmeni bekliyorum Bir de şu an sadece size güzel sevimli yüzünü gösteriyordur büyük bir ihtimalle🥲

(9,079 puan) tarafından

yok ben evliyim:) 10 yildir. esim abisi ve yengesi ile gorusmuyor . gugunumuze falanda abisi tek geldi. sonra abisiylede gorusmemeye basladi. haliyle bende gorusmuyorum. kayseriye gttigimizde ugramayiz. bir ekz irtak tanidik dugunune gttik. biz girdik salona diye onlar erkenden ciktilar. ufak cocuklari maj atmisti bikere esime amca ben okuma yazma ogrendim annemden gizli mesaj atiyorum sana diye msj yazmisti. cocuklarlada konusturmuyorlar yani. vocuklar buyumustur simdi kayseriye gidince varsida gorse esim tanimaz yegenlerini. 2014 yilinda nisanliyken gorduk bi iste

(2,946 puan) tarafından

🤨 O da kötü ya İnsanın amcasını amca çocuklarını tanıması lazım Bizimki o konuda çok iyi kardeşleriyle yeğenleri çocuklarıylaa işte fazla samimiyetten de bazen Maraz doğabiliyor

-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından

benim eltim çok iyidir, çok iyi anlaşırız 😂

neden iyi çünkü yok 😂 1 görümcem var onun da dünya umrunda değil 😅

(2,946 puan) tarafından

Ne güzel ya En iyisi hiç olmaması😅

Bende de 3 görümce var ama onlar da başlarda karışıyorlardı şimdi ne ben onlara karışıyordum ne onlar bana

(4,061 puan) tarafından

nerde çokluk orda.... ne kadar az insan o kadar iyi vallahi. 

(2,946 puan) tarafından

Aynen ya bu laf tam bizim sülaleyi uygun ne ararsan bol bol var amca teyze Dayı kuzen elti görümce yeğen hepsinden vermiş Yüce Rabbim🥸

0 oy
(1,987 puan) tarafından

1 tane eltim 1 tane görümcem var ikiside iyidir severim ama üstüne basarak kaynanamı sevmiyorumm

(2,946 puan) tarafından

Bizim kaynanamız da asla yan yana gelmemizi birbirimizle konuşmamızı istemiyor ama onun her istediğini yapmıyoruz sonuçta ben eltilerden de hayır görmedim ama

0 oy
(2,723 puan) tarafından

Bir tane kaynım var o da bu ay evlenecek. Hiçbir işlerine ne karisiyorum ne yorum yapıyorum. Eşimin ailesi yaptığım en ufak yorumu bile farklı yerlere çekebilir cunku. Hatta kayınvalidem uzak duruyorum diye şikayetçi. Zaten eltimle baya uzak yasayacagiz. Ben de çok konuşkan değilim, o da değil. Çok bir muhabbetimiz olmayacağı için sorun yaşayacağımızı da sanmıyorum.

(2,946 puan) tarafından

Aynen başta mesafeyi koymak en iyisi sonradan mesafe koyunca da kötü oluyorsun Biz de öyle Başta hepsi çok iyi davrandılar bana her şeyimi anlattım ama sonradan anladım ki iyi niyetli değiller en iyisi karışmamak mesafeli davranmak

(2,723 puan) tarafından

Ben aldıkları, verdikleri, getirdikleri hiçbir şeye tek bir yorumda bulunmadim. Kayınvalidem seviyor öyle akıl okumayı, kendi senaryo çıkartır sonra. Kendileri napiyorsa yapsinlar. Geçen biz tatildeydik kız tarafı o gün 15 kişiyle bohça getirmiş. Orda olmadığım için çok mutluydum  😀

(2,946 puan) tarafından

Aynen beğensen gözü kaldı derler beğenmesen kıskanıyor derler en iyisi yorumsuz olmak

0 oy
(863 puan) tarafından

Gorumcem yok kaynimda daha evlenmedi evlense bilmiyorum eltim nasil olur bana iyi olana bende iyi olurum.Amma ablamin eltisi ayni seninki gibi ablam telefon aldi gitti aynisindan aldi

(2,946 puan) tarafından

Şimdi evlenirsen görürsün başta mesafeni koy asla samimi olma ve yaptıklarını aldıklarını anlatma yani bizde de öyle geçen sene yeni doğum yaptığım için koyu halılar aldım kaynanam dahil tüm kayınlarım aynısından aldılar daha sonra bir tanesi klima aldı Sonra hepsi peş peşe klima aldılar birbirlerini Takip ediyorlar🙃

(863 puan) tarafından

Olmadigi icin bilmiyorum amma hersey karsilikli iyi olursa iyi olurum tabi.Bence rekapet iyidir ya mesela konsumun biri klima aldi diye gitti diyer komsumda klima aldi rekapet etmeseydi sicakta kalacakti oyle

(2,946 puan) tarafından

😅 Aynen doğru bir bakış açısı Keşke bizimki de bana alsa sıcakta pişiyoruz vallahi

0 oy
(4,784 puan) tarafından

Ben 2 eltim oldu biri nisandan dondu biri evlendi bosandi 5 ay durdu ilkiyle iyiydik birbirimize zararimiz dokunmasi sukur dugun oncesiydi belki de bilmiyorum diğeriyle de sevgililikten beri tanirdim zaten kaynim tanistirmisti ilk beni bi kac kere sevgiliyken gorustuk herseyi bana danisirdi aile ici olsun kayinmla arasinda olsun benim odum kopuyodu ben bisey soylerim yanlisa cekerler falan diye ortadan ortadan konusurdum hep evlendikten sonra bi kere bizi davet etti sonra 2 kez falan aradi bi kere ben yazdim cevap vermedi falan bi de baktim ayrilmislar ilk benim numarami silmis iyi ki evlendikten sonra fazla samimiyete girmemisim 

(2,946 puan) tarafından

Aynen asla eltiye güvenip samimiyet kurmamak lazımmış normal bir komşu arkadaş gibi sadece üstten üstten konuşmak en iyisi sonra en ufak bir lafını bile kötüye çekiyorlar en kötü zamanda ilk onlar bırakıyorlar

(4,784 puan) tarafından

Konusursam cok sey var susayimcen iyisi ne yaptiysam once Allah sonra kaynim icin yaptim 

0 oy
(2,606 puan) tarafından

Elhamdülillah biz iyiyiz ya eltimle. Kendisi senelerdir çok yakın arkadaşım zaten. Maşallah Tebarekellah eltilikde aramıza kötülük koymadı ikimizde saygılı hoşgörülüyüzdür 

(2,946 puan) tarafından

İyi ne güzel zaten kötülükten kimseye bir şey elde etmez İyilik her zaman iyidir ama insan karşındakileri sana kötü olduğunu görünce artık iyi davranmak içinden gelmiyor bir zamandan sonra

0 oy
tarafından

Evet var kayınlarımın eşlerinin eltisi çok iyidir 😂

(2,946 puan) tarafından

Halla halla hiç inandırıcı gelmedi ama 🙃

Maşallah diyelim Allah muhabbetinizi arttırsın

tarafından

Hahaha muhabbetim yok kız ama ben kendi iyiliğimden eminim şükür aksini diyemezler 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

4 eltiyiz iki küçük çok iyi anlaşırız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez

(2,946 puan) tarafından

Yine de fazla güvenme derim insanoğlu sonuçta

(1,444 puan) tarafından

Ne yapabilir ki o benim hakkkımda ne biliyorsa bende onun hakkında o kadar şey biliyorum hahsjsjjss

0 oy
(2,783 puan) tarafından

Çok şükür ne elti ne gorumce yok 😂 gördükçe Allah'ım iyi ki yok diyorum aman aman 

Seninki bile bile lades bacım. 5 elti zor. 5 önünde iyi denk gelmesi zaten çok zoe

(2,946 puan) tarafından

Ay en güzeli Ya bir daha dünyaya gelecek olsam tek çocuk olmayı tek gelin olmaya çok isterdim gerçekten hepsi ile İyi olmak çok zor

0 oy
(69 puan) tarafından

Valla canım bir eltim var allah yukarıda çok kötü ama kaynanam kadar değil kaynanam daha beter daha fena yani iki eltim oluyor böylelikle😁

(2,946 puan) tarafından

😆😆 Ben kaynanamı hiç saymıyorum Benimki 10 taneye Bedel artık onu kendi haline bırakmışım Allah'a havale etmişim

(69 puan) tarafından

He valla Allah'ın cezaları 

(69 puan) tarafından

😂

0 oy
(4,797 puan) tarafından

15 senelik evliyim eltimde 10 senelik

Ne o bana karışır ne ben ona zaten çok nadir otururuz oda kaynanamda çoğu zaman genelde yemekte toplanırız ondada yemek hazırlığı çay bulaşık meyve ile gecer mutfaga beraber girerriz hep 

O yetişemediğinde ben yaparım ben yetişemediğimde eltim yapar

Eşlerimizde ortak aynı iş yerinde . İşlerine asla karışmayız ne paraya ne aldıklarına en büyük artımız o oluyor 

Eğer erkek işine karışırsan ordan fitne çıkıyor. Herşeyi ortak alırlar mesela önce bize ev alındı sonra eltime arabalarıda sırayla aldık. Seninki iyi benimki kötü die yarışada girmeyiz herkesin nasibi farklıdır .. kaynanam bazen arkasından konuşur bende birşeyler dicem sanır ama demem o el kızıysa bende el kızıyım sonuçta. 

(2,946 puan) tarafından

Benim de küçük kaynımla beraber çalışıyor şu an borçları çıktı Bir müteahhit tarafından dolandırıldı küçük eltim direk demiş o sürekli kahvaltılara gidiyor Ben evimde Peynir ekmek yiyorum biz onun borcuna karışmayız diye Halbuki borcun Benle evimle alakası yok işle alakalı bir borc Ben de hiç işlerine karışmam ama eltimin söyledikleri zoruma gitti eltilerimle bir gün kaynanamda buluştuğumuzda sofra yere bir şekilde geliyor ama kalkmaya gelince Herkes birbirinin yüzüne bakıyor resmen Benim yaşım hepsinden küçük olduğu için diyorum ben kalkıp yapayım Ama hiçbiri anlayış göstermiyor senin çocuğun küçük Sen otur Biz yapar istemiyor onların daha hoşuna gidiyor özellikle deprem zamanı tam kriz geçirecektim resmen 20 30 kişinin  bulaşığa sürekli benim üzerimdeydi ve kimsede gelip yardım etmiyordu

(4,797 puan) tarafından

Sana eltinin lafını söyleyen kim peki?

Biz birbirimizdrn habeirmiz bile olmaz kim ne yemiş nereye gitmiş nerde gezmiş 

İkimizinde sosyal medya su felan yok durum felanda yapmayız

Pazar günü sabah çıkar akşam gireriz evimize kimsenin haberi olmaz 

Bence bazı şeyler aşikar yaşanmamalı ozamn göze batar 

Ev içinde kalmalı herşey

(2,946 puan) tarafından

İşte benim haram paylaşım yapmam herkesin görmesi lafı da kaynım eşime demiş

0 oy
(9,868 puan) tarafından

Eski eltim aslında iyidi ama çok konuşmadık yinede karısmazdı hiç birşeye 

(2,946 puan) tarafından

Zaten samimiyet biraz artınca çatışma var kavgalar ve dedikodular da başlıyor en iyisi her zaman mesafeli olmak

(9,868 puan) tarafından

Aynen canım görümcelerle öyleyiz hiç konuşmam eltim vardı ama artık yok yenilerde boşandilar şimdi artık hiç görüşmeyiz  

0 oy
(18,464 puan) tarafından

Biz benle 6 eltiyiz ikisi iyidir diğerleri fena ama ikisi kendi halinde kalp kırmaz dedikodu yapmaz onlarinda kocaları fena karı gibi dedikodu yapar 

(2,946 puan) tarafından

Aynen ya genelde hep öyle oluyor niyeyse

0 oy
(3,399 puan) tarafından

Kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez demişti kayınvalidem 😂 çokta haklı bence. 2 tane eltim var. Bana bi zararları olmadı tartışma falan da geçmedi aramızda. Ama mesafemi korudum hep. Neler neler duydum, gördüm. O yüzden fazla samimiyete gerek yok bence. 

0 oy
(879 puan) tarafından

Benim eltim o kadar iyi ki anlatamam 😆😄😄😄

Çünkü yok 😃😃😃çok şükür esim tek erkek çocuğu 

0 oy
(562 puan) tarafından

Benim eltim maasallah benden her anlamda daha iyi daha güzel daha daha ancak ben kıskanırım onun kıskanılacak çok şeyi var :))) ama Allah daha çok güzellikler mutluluklar versin Allah musmutlu etsin.Hep şunu bilirim iyilik düşünen iyidir iyi olmak için değil iyilikle yaşamak için varız.

0 oy
tarafından

Eşim 6 erkek kardeşler ama tek eşim evli 😅 

(2,946 puan) tarafından

Sen gelecekteki bensin dikkat et 👀

tarafından

🥲🥲 ben uzağım hepsine ve kendimi yedirmem 

0 oy
(3,137 puan) tarafından

Benim 3 eltim var. Üçü de birbirinden tatlı, birbirinden iyi insanlar. Aradaki saygı ve sınırları koruduktan sonra kötü olması için bir neden yok. 

0 oy
tarafından

1 eltim var  5 yıldır evliyim 1 defa geldi evimize mumarasi dahi yok diyeceklerim bu kadar 😁

(2,946 puan) tarafından

En iyisi 🤝👍

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 455 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 827 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,350 göst.
+1 oy