0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (3,230 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi

Kızıma bez bıraktırmaya çalışıyorum. Evde lazımlık kullanıyor ama dışarıda nasıl bir tedbir almalıyım bilmiyorum. Henüz hiç tuvalete girmedi, korksun istemiyorum. Portatif lazımlıklardan almalı mıyım? Bunu kullananlar var mı? 

image

9 Cevaplar

0 oy
(3,119 puan) tarafından

Eğitime başlamadan önce böyle bir şey alayım dedim ama anca arabayla gidince iyi oluyor. Diğer türlü sürekli elde taşımak gerekiyor. 

Ben almadım, dışarıda hallettik hep. 

(3,230 puan) tarafından

Bende alıp arabada dursa rahat eder miyiz ki diye düşünüyorum. Sonuçta parklarda falan umumi tuvaletler hijyenik değil 

(3,119 puan) tarafından

Kötü bir fikir değil, tabi denemek lazım. 

(3,230 puan) tarafından

Ben bile 30 yaşında piknik yerlerindeki tuvaletlere girmek istemiyorum. Kızımda koku konusunda aşırıı hassas, iş görür diye düşünmüştüm

(3,119 puan) tarafından

Haklısınız, bence görür de zaten. Arabayla gidilecekse iyi olur zaten, diğer türlü parka, bahçeye vs derken sürekli elde taşıma fikri zor geldi bana. 

(3,230 puan) tarafından

Yok bu laızmlığı alıp arabaya koyucam, devamlı orada dursun fikrindeyim

-Reklam-
0 oy
(1,130 puan) tarafından

Açıkçası alışana kadar evden uzak olmamaya gayret edip dışarısı için hiç bir aparat veya lazımlık almadım . Denize pikniğe gittiğimde evdeki lazımlığı götürüyordum. Avm gibi yerlerde zor oluyordu istemiyordu ağlıyordu ama yaptırıyordum . korkusunu yenmesi için .. Anaokuluna başlayacak ,alaturkaya alıştırmaya çalışıyoruz .. Yolun başındasınız biraz zaman geçince  her iki tuvalete de alıştırın derim şahsen

0 oy
(18,434 puan) tarafından

Bu arkadaşım da vardı otobüste piknikte ulu  orta yaptırdığı için ben bunu görünce bir tuhaf oluyorum kız çocuğu birde insanların niyeti kötü çocuk alışana kadar evde olmak daha mantıklı geliyor bana mesela kalabalık bir ortamda bunu nasıl kullanacaksınız ben ulu orta kullanamam diye düşünüyorum 

(2,712 puan) tarafından

Ulu orta kullanmak zaten mantıksız ki. O arkadaşınızın hatası, bu aparat olmasa da aynısını yaparmış. Bende var bu 2 senedir. Bir kere milletin göreceği şekilde yaptırmadım. Arabamizda kullaniyoruz ya da umumi tuvaletlerde poppsu o klozete değmeden yapmasını sagliyor

0 oy
(5,647 puan) tarafından

Bu var ya benim hayatımı kolaylaştıran mükemmel şeylerden biri. Kesinlikle almanı tavsiye ederim,sonrası için de çok kullanışlı oluyor.

0 oy
(1,965 puan) tarafından

evdeki lazımlığını yanında taşıyabilirsin tabi araba varsa. arabanız yoksa bu portatifler mantıklı en azından bir kaç ay alışma tamamlanana kadar.

sonrası için ben normal tuvaletlere alıştırmaktan yanayım çünkü ulu orta çiş yapmak çocuk için de huzurlu olmayacaktır.

geçenlerde bi organizasyon için dışardaydık. biz lazımlığı arabaya koyduk. çişi gelince bi köşede yaptırdık.

0 oy
(2,712 puan) tarafından

Kızım şu an 4 yaşında 2 yaşındayken tuvalet eğitimi verdim ve 2 yıldır bu aparatsız dışarı çıkmıyorum. Tutup da öyle ulu orta milletin içinde yaptırmıyorum. Yolculuklarda arabada kullanıyoruz içine iki kat poşet takıp. Bir de diğer klozetlere poposu falan değmiyor bunu koyup o şekilde klozete oturtuyorum, ellemeden etrafa çişini yapıyor. Diğer türlü klozet zaten büyük geldiği için ya ben tutacağım ya kendisi elleriyle tutunacak. Bir de lazımlık bana iğrenç geliyor onun içindeki cişi temizlemek vs. Bu olunca içindeki poşeti çöpe atıp kurtuluyorum. Aldığım en mantıklı şeylerden biri. Ama eğitim verdiğim ilk zamanlar on gün kadar hiç uzaga çıkmadık. 5. Gunden sonra en fazla kapının önündeki parka gittik.

(3,230 puan) tarafından

Bende arabada kullanmak için istiyorum. Piknik yerlerinde ki tuvaletler malum pek temiz olmuyor. Şuanda 5'inci gündeyiz daha hiç evden çıkarmadım cesaret edip, 1 hafta daha çikarmayı düşünmüyorum. Ama sonrasında bütün yazı evde geçirmekde istemiyorum o yüzden bunu alıyım bagajda dursun istiyorum

(2,712 puan) tarafından

Bence çok mantıklı. Ben hep arka koltukta yaptırdım kızıma bununla. Zaten ilk zamanlar çocuk çişini söylediği an yapması lazım, uzun uzun siz WC bulana kadar tutamaz. 

0 oy
(3,992 puan) tarafından

image

bak ben bundan aldım. Biz de 1.5 ay oldu bez bırakalı ve kızım lazımlıktan başka bir yere yapmıyor. Çocuğu bağırtıp ağlatarak tuvalete de götürmek istemedim. 
(3,081 puan) tarafından

Bunun linki var mi

0 oy
(14,862 puan) tarafından

Bizde bu var canım hatta şimdi de misafirlğe giderken çantaya atıyorum oldukça kullanışlı 

0 oy
(828 puan) tarafından

Aynısı aldım inanilmaz kullanışlı.3 yaşında hala kullaniyorum arabada çantada parkta uzun yolculukta heryerde kullanıyorum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (539 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 300 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.

Kategoriler

1,466,712 soru

24,034,565 cevap

328,870 kullanıcı

...