+7 oy
876 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Benim meleğimin bugün doğum günü 

Kanatsız Meleğim  gidemedim yanına bugün de kimi aradiysam işi var kimseyide yollayamadim mezarlığa böyle bir gün de tek kaldı meleğim 🥺 

image

26 Cevaplar

0 oy
(163,453 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Gel birazda toprak ozlesin😭😭😭😭 ağlattı bu cumlen beni

(6,777 puan) tarafından

Geçmiyor sevda geçmiyor o kadar acıya göğüs gerdim ama bu acı beni öldürüyor 

Dün gibi Busü bak 5 yıl senin doğuma gittini gebelini herseyini biliyom her anını 🥹 

(6,777 puan) tarafından

Benim en büyük destekcimdin o günleri unutmam 

Cennete bı melek gonderdin ne mutlu sana rabbimin sevdiği kulusun busum ❤️🌹🌹🌹

-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından

böyle bir şey yaşadığını bilmiyordum. huzurla uyusun

(6,777 puan) tarafından

Çözmekten kastın nedir cnm merak ettim 

Sanırım ön yargiliydin benim gibi bende bazen on yargılı oluyorum 

tarafından

Amiiin amin amiiiin

(5,216 puan) tarafından
+1

hayır ön yargılı değildim ama bir vurdum duymaz bir tavrın var ya veya öyle görünüyorsun olmasan bile

ben sadece sağlık sorunu biliyordum. kendine pek acıman yok. yaşadığın sağlık sorunu kolay bir şey değil ama hep bir savaş içindeymişsin gibi geliyordu bana postlarından anladığım kadarıyla.

5 dk totosunn üstünde oturmayan ordan oraya koşan, kendini pek düşünmeyen bir Büşra görüyordum. 

benim izlenimim bu yöndeydi en azından. 

şimdi bunu öğrenince belki de acını unutmak için böylesin. 

(6,777 puan) tarafından

Yazdıklarına istineden yazayım cnm 

Evet dışarıya gerçekten vurdum duymazım çünkü ben düştüğümde tutunacak bir el bulamadım ve yemin ettim düşene bir tekmede ben vurucam ki daha çok canı yansın  tabi bu ailem yani  eşim çocuklarım hariç  

Yasagimin bende farkındayım çektiğim ağrıların acıların  haddi hesabı yok ama ben ağlayacağım zaman bile banyoya gidiyorum çocuklarımın beni o şekilde görmesini istemiyorum benim oğlum Süper anne diye geliyor yanıma ve şuan tedavi sürecinde oğlum onun etkilenmesini istemiyorum 

Ben 5 dakika oturunca daha çok hasta oluyorum İnan buna saçma ama gerçek 

Kendimden çok eşimi çocuklarımı düşünüyorum 

Evet iş yaparken ağrımi açımı bir nebzede olsa hafifletiyorum 

(5,216 puan) tarafından

az çok tahmin ettiğim gibiymiş. ama işte bunun sebebi yaşadığın şeylermiş. Allah eşine çocuklarına sana sağlık huzur versin 

0 oy
tarafından

🥺🥺🥺sana şefaatçi olacak inşallah 

(6,777 puan) tarafından

İnşallah 

tarafından

Ay ağlattın dur yaa

tarafından

Babamın mezari İst catalcada gidince insan bı hayır yapmak istiyor bacım dedi abla bişey alamadık ilerde küçük bı mezar var kesin çocuktur su dökelim mi tamam dedik şişeleri doldurduk böyle ikidk yürüyorsun neyse gittimki birsuru çocuk bebek mezarı var sadece bizim gordugumuzun mermeri vardı uzaktan tek gozukuyordu 🥺🥺 bilmiyorum öff rabbim sana şifa nasip etsin o melek ve sana öbür dünyada şefaatçi olacak inşallah 

0 oy
(3,011 puan) tarafından

Benimde minik bi kızım var cennete gönderdiğim.ama o mezarlığa gidemiyorum.vicdanım hiç susmuyor.sadece birkere tek gittim.kendimi suçluyorum sürekli.Rabbim cennete kavuştursun bizleri.

(1,406 puan) tarafından

Kaç aylıktı kuzum  rabbim sana bu acıyı yaşatanların yanına koymasın ahını

(3,011 puan) tarafından

4 buçuk aylıktı.herşeyi belirgindi.

(6,960 puan) tarafından

Ay çok etkilendim üzüldüm yanlış anlama lütfen cnm bişey soracam sen hala  buna rağmen eşin ve ailesiyle görüşüyor musun? 

Cunku bebeğinin canına kasta sebep olmuşlar

(3,011 puan) tarafından

O gün babamı tehdit etmişler.yağmur bebeği aldırmazsa seni mahkemeye veririm diye.babamda anneme baskı yapıyormuş aldırayım diye.onların korkusu bebek yaşasa bile engelli doğmasıydı.o olaydan sonra boşanmak istedim ailem izin vermedi.nasılsa bebek alındığı için bu sefer biz seni düşündük kızım srni zehirler diye aldır dedik,dediler.evliliğim devam ediyor ve hala utanmadan ölmüş bebeğimin konusunu açabiliyorlar.

(6,960 puan) tarafından

Konuşup acılı hatırlatmak istemiyorum ne olur affet beni çok üzücü bir olay bir anne için yani muhtemelen hiçbir zaman unutulmayacak bir o başkalarına çok kolay gelebilir aile üyelerine de babaya da anneye de eşine de yani senin için üzücü Rabbim ona şefaatçi etsin sana bilemedim ne diyeyim canım çok Çok geçmişler olsun bazı şeyler işte böyle benim imtihan oluyor insana

0 oy
(4,394 puan) tarafından

Rabbim size şefaatçi eylesin çok üzüldüm 😔ama eminim dışı gibi olduğu yerde bir bu kadar güzeldir ❣️

(6,777 puan) tarafından

İnşallah öyledir cnm ♥️

0 oy
(401 puan) tarafından

Cennet kuşu başka şehirde mi defnedildi canım 

(6,777 puan) tarafından

Normalde yasağım şehre defnettik cnm cnm benim köyüma ama 2 yıl kadar oldu bazı nedenlerden ani bir kararla İstanbula taşındık 

(401 puan) tarafından

Taşınınca sürekli gidilmiyor maalesef doğrudur canım 

(6,777 puan) tarafından

Normalde gidiyordum ama şuan ciddi sağlık sorunlarım var il Dışına çıkmam yasak bağırsaklarım dışarıda o yüzden gidemiyorum normal de napar eder gider dim

(401 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım iyileşince gidersin 

0 oy
(2,253 puan) tarafından

Allah'ım bol sabır versin inşallah sizlere  birdaha yaşatmasın inşallah çok zor canım 

(6,777 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

0 oy
tarafından

Allah sabır versin Büşra :( okurken içim yandı 

(6,777 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

0 oy
(1,106 puan) tarafından

Huzurla uyusun onu hep seven annesi var.Benimde cennetde meleyim var 7yil olacak ben onu yasatamadim amma o hep benimle yasiyor 

(6,777 puan) tarafından

Hep bizimle olacaklar cnm 

0 oy
(1,374 puan) tarafından

Başın sağolsun canım.rabbim şefaatçi eylesin sana.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın🥺

(6,777 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım 

0 oy
tarafından

Allah sabir versin , sana şefaatçi olsun inşallah 

(6,777 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

0 oy
tarafından

Yaa hafız arkadaşım yatsı namazında bana Yasin Suresi hediye edecekti sayıyı bildirince ben de sana bi kısmını hediye edeyim dualarsın olur mu ? 🌹

(6,777 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ♥️ 

tarafından

21 Yasin Suresi veriyoeum canımın içi dualarsın❤

0 oy
(212 puan) tarafından

Çok üzüldüm benim de bi meleğim var geçen yıl kaybettim onunda bu ay doğum günüydü tam 5yaşına giriyodu kaderleri aynıymış :((

(6,777 puan) tarafından

Rabbim tekrarını yaşatmasın 

(212 puan) tarafından

Amin inşallah hiç kimseye yaşatmasın sanada inşallah başka varmı cocugun

(6,777 puan) tarafından

İki tane paşam var cnm biri bu ayın 26 sında 4 yaşında olacak biri 6 aylık 

(212 puan) tarafından

Allah bağışlasın evlatlarını

0 oy
(6,798 puan) tarafından

Ah ah okuyunca içim burkuldu çok üzüldüm Rabbim sana sabırlar versin diğer iki evladınada sağlıklı uzun yaşamlar versin inşallah

(6,777 puan) tarafından
+1

Amin inşallah abla Allah razı olsun 

0 oy
(17,610 puan) tarafından

Ahh Busraa🥺🥹 İçimi parcaladin🥺Çok şanslı senin gibi bi annesi var seni görüyordun emin ol

0 oy
(4,077 puan) tarafından

Canım benim üzülme annesi cennet kuşu o rabbim dayanma gücü versin toprak ve rüzgar paşalara rabbim hayırlı güzel ömürler versin 

(6,777 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 

0 oy
(698 puan) tarafından

Nerde mezarı 

tarafından

Gözlerim yaşardı . Neyse 

(4,343 puan) tarafından

DP seni ve yorumları severim aranızda ki sürtüşmeyi de bilmem ama gerçekten burası yeri değil. Başın sağ olsun Büşram ❤️🤲

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ♥️ 

tarafından

Aşkım geçen vefat eden bir Müslüman abimiz için ileri geri dalga geçerek olmadık şeyler söylemişti o yüzden vefat postuna yazması samimi gelmedi bana 

(4,343 puan) tarafından

O da onun terbiyesizliği. Kimsenin vefati için dalga geçilmez. Rabbim ıslah etsin. Tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin ❤️🤲

0 oy
(1,450 puan) tarafından

Bu acının tarifi yok eminim . Seninle mezara kadar gidecek bu acı.  Allah sabır versin. Diğer çocuklarına hayırlı ömürler versin inşallah 

(6,777 puan) tarafından

(6,777 puan) tarafından

Sen bana yorum yapınca ablam geliyor aklıma 🤣 oda rehberimde antidepresanım diye kayıtlı 

(1,450 puan) tarafından

Ya öylemi 🙂🙂🙂

(6,777 puan) tarafından

Valla 

0 oy
(3,893 puan) tarafından

Rabb'im sizi cennetinde kavuştursun inşallah yüreğimizi yaktın bee abla 😔😖🥀🥀🥀

(6,777 puan) tarafından
+1

0 oy
(23,266 puan) tarafından

Yaaa🥹🥹 kızımın ikizini doguramadim o bile aklıma gelince içime öyle bir acı giriyor ki görmedim karnımda hissetmedim hiç bir bağ kurmadım sadece 5 hafta taşıdım onu oluşmadı bile doğru düzgün kızım büyüdü oda büyürdu acaba erkek mi kizmi hala düşünüyorum hala canım yanıyor neden dikkat etmedin neden söylenen herşeyi yaptin neden karnındakini düşünmedin eşimde çok kızmıştı o zaman sana otur dedim beni dinlemedin diye .. Zaman geçiyor ama aklımızdan hiç çıkmıyorlar Rabbim sabır versin cennet meleğin sana şefaatçi olsun ❤️ 🌹 

(6,777 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 839 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
+3 oy
46 cevap 2,253 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 409 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,166 cevap

334,354 kullanıcı

...