0 oy
70 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,523 puan) tarafından

İki haftaya çocuklarla ailemin yanına gideceğiz uçakla. Yaklaşık bir buçuk saat filan sürüyor uçak. Kızım 10 aylık olacak çok hareketli yürümeye başladı. Uçakta nasıl zapt ederim, nasıl oyalarım tavsiye verecek olan var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
(4,758 puan) tarafından

uyku saatine denk gelirse yaşadın. ben 15 aylıkken öyle gittim ve geldim özellikle öğle uykusuna denk gelecek şekilde bilet almıştık. 

oyuncak al yanına bol

(2,523 puan) tarafından

Maalesef bizim buradan haftada iki gün uçuş var ve saatler sabit değişmiyor o gün biraz erken uyandırırsam belki uyur ama kendi kendine uyuyan bir bebekte değil bakalım. Oyuncak alacağım inşallah daha önce gittik ama 4 aylıktı kolay geçmişti. 

-Reklam-
0 oy
(9,083 puan) tarafından

uyku saatine denk getir yani erken kaldir falan o saatte uyumasini sagla saat araligi olarak. uyumassada emzirirsin susar meme agzindayken😂 yada eline bi salatalik bi cubuk kraker bi havuc mavuz bisey tuturstur elma armut. kiyir kiyir kemirsin zaman gecer

(2,523 puan) tarafından

Ya benimde huyum çok pis yapış yapış olunca sinir oluyorum 😄 eline birşey vermekte çok zorlanıyorum ama deneyeceğim havuç olabilir çok kirletmez. 

(9,083 puan) tarafından

aman bebek yapis yapis olur bende sevmem ama yeterki huysuzlanmasin beni rahat biraksin kafasini cop kutusuna bile daldirabilip pisletebilir dermisim😂😂ha bole veriodum eline ben spor yaparken oyalansin diye mesela

image

(2,523 puan) tarafından

Oyy maşallah spor salonuna mama sandalyesi mi götürüyordun helal olsun vallahi sana yani sitenin spor salonu bile olsa ben bebeği bahane edip gidip spor yapmazdım 😀

(9,083 puan) tarafından

aynen binanin spor salonu. koyyodum asansore gdioduk salona :)) ohoo anakucagi pusetle bile gittik:)) bildigim 1 bucuk 2 aylikken . orda uyuyodu. park besik bile goturdum anne yani besik ip baglamistim besige . biyandan yuruyup bi yandan ipi cekerek salliodum😂😂😂

(2,523 puan) tarafından

Ayyy maşallah ne azim sendeki ben totomu kaldırıp gidemem çok üşengecim. Sağlığım için gitmem lazım havuz iki adım ötemde ona bile eriniyorum 😀

0 oy
(962 puan) tarafından

Benim de yarin ucagim var canim bizim yolculuk toplam 12 saat suruyor 

Maasallah ne ara yürudu senin minik desteksiz yüruyormu 

(2,523 puan) tarafından

Ya sorma 9 ayına girdi birkaç adım atmaya başladı şimdi 10 aylık olacak maşallah yürüyor baya. Tabi arada düşüyor öyle tam oturtamadı ama koltuktan koltuğa düşmeden gidebiliyor. Hayırlı yolculuklar sana da çok uzunmuş 12 saat. Biz geçen arabayla 6 saatlik yola gittik bitirdi beni kollarımda derman kalmadı zaptetmeye calışmaktan. İnşallah kolay geçirirsin. Hayırla gelin inşallah. Ne kadar kalacaksın burada. Bende inşallah 1 ay filan kalacağım. Eşim çocuklarına ne kadar uzun süre dayanabilirse

(962 puan) tarafından

Of valla ödum kopuyor sadece 4 saat ucak süruyor trenle baska sehire gidecez bide asla oturmuyir hic bir oyuncak la oynamaz meyve alicam biraz oyle oyalarim 

Sen yaptigin corbalari blendera veriyormusun ben veriyom hala ama zeytin kofte muz mesaire oyle yiyor 

(2,523 puan) tarafından

Yok blender kullanmıyorum artık arpa sehriyesi ile çorba yapıyorum yiyor. Taneli veriyorum. Çok. Fazla blender kullanmadım zaten. Hep çatalla ezdim sebzeleri filan haşlayınca. Sadece karışık sebze meyve püresi yaptığım da bir kaç kere blender yaptim. Ama ek gıdayı fazla yemiyor bizimki. İki üç mama kaşığı anca sonrasında tükürüyor. Birde artık ben bizim yediklerimizden veriyorum otele gitmiştik tatile orada pilav çorba filan yedirdim şimdi evde de ona ayrı yaptığım tuzsuz yemekleri yemiyor. 

(962 puan) tarafından

Bende iste brokoli karnibahar vesaire blendera veriyom benimki de 2 aydir falan yemiyor bitek emiyor tavuk severdi onuda yemiyor henuz disi cikmadi cok zorluyor 

Ben 6 hafta kalicam 3 hafta annemde 3 hafta kaynanam da insallah rahat olur 

Senin kiz nerde yatiyor annende bide hangi marka bez aliyorsun 

(2,523 puan) tarafından

En son gittiğimizde halam beşik buldu birinden onda yatırdım küçük bir besikti 4 aylıkken ancak sığıyordu şimdi sığmaz. İki tane büyük koltuk minderi vermiş yengem ya onları yere atar yerde yatırım yada kanepede yanımda yatar. Karar veremedim. Çünkü uykusuzluk yoruyor evde bile artık sabaha karşı yanıma almaya başladım. Kalk al emzir yatır park beşik eğil kalk zorlanıyorum belim tutuluyor. Ben şuan Sleepy kullanıyorum. En son markette indirimdeydi sarı renkli olan Sleepy onlardan aldım. Memnunum. Yani öyle çok marka ayırmıyorum. Bundan önce de baby turco kullanıyordum. Ama sanırım stoğum bitince külot beze geçeceğim çok hareketli bantlı bezi takana kadar çok zorlanıyorum. Bende bir ay kadar kalmayı düşünüyorum dönüş biletimi almadık. Bursa da görümcem oturuyor belki biraz oraya geçerim bilmiyorum. Gezmek istiyorum bu sefer 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 472 göst.
0 oy
6 cevap 167 göst.
10 Ekim 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
27 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hulyali (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,132 soru

24,094,675 cevap

332,001 kullanıcı

...