+1 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (1,978 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar.buraya yaşadığım ilginç bir olayı anlatmsk istiyorum.bundan 13 sene önce yazın damda çamaşır seriyorum.öğlen ezanı yakın okunmuştu.bizim evimizde tam caminin karşısında.yaşlı beyaz elbiseli başında kavuk bi amca tuvalete girdi çıktı.ilk musluktan elini yıkadı.sonra diğer musluğa geçti bi kaç tane muslukta daha elini yıkadı baya oyalandı.sonra tekrar tuvalete girip çıktı elini yıkayıp çıktı camiden.hani bende 10 dakikadır bekliyorum  belki namaz kılacak abdest alacak sandım.sonra bir anlık kafamı çevirmemle adam köy meydanında kayboldu.hani ufak bi köyde yaşıyoruz herkesi tanıyorum kesinlikle bizim köylü değildi.birde kuyafetleride günümüz için farklıydı.hep merak etmişimdir gördüğüm kişi kimdi diye.

Sizinde yaşadığınız tuhaf paranormal olaylar varmı???

5 Cevaplar

+2 oy
(255 puan) tarafından

Biz daha çocukken dışarıda oynadığımız birgün bizim kapıya yaşlı bir adam gelmiş annem evde tekmis kapıyı çalmış annem anlatır adam çok yaşlı ak sakallı uzun boylu bastonlu bir adammis annem kapıyı açınca biraz korkmuş sonra annemden bişey istemiş annemde korktuğu için o bizde yok demiz adamda demiski kızım niye yalan söylüyorsun o dediğim senin mutfağının şu kosesinde var demiş gerçekten de dediği köşede varmış annem sahada korkmuş hani nerden biliyor diye sonra demiski adam anneme ellerini açmış ellerini ellerime sur demiş annemde niye ellerimi elin adamının eline surucem diye arkasına saklamis ellerini adam da demiski ah kızım ah hep kaybettin demiş gitmiş annem diyorki saniyesinde sokağa fırladım sağa sola aşağı yukarı baktım hiçbir yerde yoktu görende olmamış sanki adam bı anda uçtu yok oldu gitti dedi o arada korkudan mahallede bizi aramış buldu getirdi olayı anlattı halada anlatir arada neydi bilmiyorum der ama gerçekten o adamdan sonra çoğu işimizde ters gitti

(151 puan) tarafından

Hızır as

(255 puan) tarafından

Bizde yıllarca öyle düşündük ama bilemedik te

(1,978 puan) tarafından

Evet.o yüzden geldiğinde geri çevrilmez.eşimgil küçükken sebze satarlarmış.bir kişide durumum yok biraz verirmisin diye istryince.kayınbabam kızmış.vermemiş.o kişi gidince eşim diyor kamyonet hiçbir sorun yokken kendiliğinden bozuldu.vermediğimiz fasulyenin 2 kat fazlasını zarar ettik

-Reklam-
+1 oy
(2,452 puan) tarafından

Birgün dedesi arkadaşımı dövüyordu caddenin kenarında kaldırımda ben korktum kaçtım. Oturduğumuz yer küçük bir semtti biz oturduğumuz da az çok profili belliydi insanların giyim tarzı filan belliydi hani. Orta yaşlı bir adam geldi giyimi hiç bizim oralara benzemiyordu. Saçları biraz uzundu, başında ressam şapkası gibi bir şapka vardı yan takılır ya hani ondan, yelekli bir takımı vardı rengarenk. Arkadaşımı dedesinin elinden kurtardı ne yapıyorsun sen diye. Hala arkadaşımda bende şaşırıyoruz o adama bizim oralarda öyle biri yoktu Allâh gönderdi resmen. 

(1,978 puan) tarafından

Aynen olabilir.benim ablamda rüyasında bi adamı görüyor küçükken aynı adamı sabqh köyün içinde görüyor tekrar.yabancı biri birde.hayat bizim düşünemeceğimiz kadar hem tuhaf hem gizemli

(2,452 puan) tarafından

Aynen öyle. Birde derler ya biz uyurken ruhumuz gezer filan diye o yüzden seni bir yerden tanıyorum dediğimiz insanları o şekilde görmüş olabilirmişiz diyorlar. 

0 oy
(1,978 puan) tarafından

Kızlar nerdesiniz....

0 oy
(1,524 puan) tarafından

Cok garip.benimde basima koydeyken geldi bizim ananemgillerin evinin yaninda mezarlik vardi ve onun mezarligin yaninda cok guzel cilekler yetisiyordu.

Koyde yasayan kuzenlerim bizide alip mezarliga gooturdu

10-12yaslarindaydim 27yasindayim.hala ilk gunki gibi hatirloyorum

Cilek toplarken kuzenlerim mezarlarin ustune cikmaya basladi bir mezara gozumuz degdi tasin uzerinde beyaz uzun elbiseli saclari acik bir kadin vardi ya aksam aksam korkuyorum yazarken bile titredim Bismillahir Rahmanir Rahim .

Ayakyalindi durup oyle mezara bakiyordu once ziyaret eden biri zann.etdik yakina gidince ayakyalin ve garip oldugunu gorduk.biz korktuk bagirmaya basladik ama otlar dikanlar zor kaciyorduk o.hic birsey konusmadan sadece vakiyordu biraz kactiktan sonra arkamizi dondugumuzde yoktu.aglayarak eve geldik evdekilere anlattik rahatsiz etmissiniz onlari dediler.ay yazarken korkuyorum((

Bundan oncede orda boyle.bisey yasanmis diye konustular.bi dahada oraya gitmedik

(1,978 puan) tarafından

Çok korkunç gerçektende.bende şeyden şüphelendim.bizim köyümüzün çıkışında önemli bi zat ın türbesi var.belkide gördüğüm oydu.

0 oy
(1,276 puan) tarafından

Benimki paranormal bi olaylı bilmiyorum ama ilkokuldayken arkadaşımla mezarlıktan çiçek toplardık hergün yolda telef ederdik onları bu gün bi rüya gördüm aynı mezarlığın içindeyis arkadaşımla çiçek kopakdığımız mezarlıklar açık temezide uçan insanlar bi kaç tanesi çiçeklerimizi koparmayın diye kızdı zarar vereceklerdi bize bir tanesi tamam bırakılım gitsinler bidaha çiçeklerimizi koparmayın ama dedi karanlıktı arkadaşımla koşarken uyandım Sabah okula gittim arkadaşıma rüyamda ne gördüm biliyomusun dedim oda bana benim gördüğüm rüyayı anlattı her şeyi aynı bu şekilde bende böyle gördüm sen ne gördün dedi şok oldum benden önce anlatmış olmasa inanmazdım asla ama gördüğüm rüyanın aynısını anlattı bana bu bi uyarı diye düşündüm birdaha asla mezarlıktan çiçek toparladım yetişkin olana kadarda o mezarlığa hiç girmedim

(1,978 puan) tarafından

Gerçektende uyarı niteliğinde.bende hamileyken çok çirkin bi kadını rüyamda görmüştüm tırnakla soba üstünde bana büyü yapıyordu.şimdi ablamda hamile.aynı kadını o da görmüş rüyasında.geçen annemlere gittiğimde ablam anlatınca bende ilk kez anlattım

(1,276 puan) tarafından

Ay Allah korusun bol bol okusun ablamda canım bu süreçte rahatsız etmeleri çok oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
18 cevap 577 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.

Kategoriler

1,467,038 soru

24,038,538 cevap

329,040 kullanıcı

...