Sizden bir yorum bir mesaj alınca o kadar mutlu oluyorum ki ama ben çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum yürürken sürekli özel bölgemi hissediyorum popo bölgemi hissediyorum Bir de sanki birileri bana bakıyormuş gibi arkadan bir de böyle kendimi çok beğenmiş gibiyim hem kendimden nefret ediyorum kendimi beğenmiyorum vücudumu beğenmiyorum psikolojim çok bozuk hiçbir yere sığınamıyorum sığamıyorum bana çok egolusun diyorlar keşke ben de normal insanlar gibi olsam rahat yaşayabilsem aileme gitsem onlarla geçinemiyorum çalışmak istiyorum onu da yapamıyorum aileden gelen bir şey çok zorluk çekiyorum böyle her şeye çok bilinçli bakıyorum dışarıda mesela kadın olsun erkek olsun hep böyle nasıl desem bilemiyorum anlatamıyorum da derdimi ama böyle hep kuruntu yapıyorum insanlara bu da hemen hissediliyor ben bir de bir şey düşünsem insanlar bunu hissediyor her yerde öyle kapana kısılmış gibiyim
Özel bölgeni ve poponu nasıl hissediyorsun kız 🤦♀️
Keşke bir destek alsan biraz da olsa kendine gelirsin Ayfer
Yapamıyorum işte sigina bileyim kimsem yok işi birakcam bırakamıyorum hangi birine gideyim bosaninca aileme gidince böyle oldum
Sürekli hissediyorum işte bende anlamadım nasıl oluyor kafa yicem insanlar gayat rahat iyi ben Berbat
Ben anlamadim bacim seni
Sen daha bı psikolga gitmedin mi
Anlamadım hep cinsellik mi çağrıştırıyor bundan rahatsızsın zaten anladığım kadarıyla da. Kadınlıgından mı utanıyorsun ifade edememişsin
Psikiyatriye gidebilirsin bak çok iyi geliyor bende bazı sıkıntılarım vardı gitmiştim tekrar gidicem işte
1,475,486 soru
24,155,124 cevap
335,091 kullanıcı