+1 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından

Kızlar 18 aylık oğlum iki gündür hiç birşey yemiyor. Meyve fındık kuru üzüm dün bütün günü bunlarla geçirdi. Bugün de kahvaltıda sadece salatalık yedi arkasından fındık şeftali yedi yemek yedirmeye çalışıyorum reddediyor. Gelip emmek istiyor. İki saattir emzirmedim istedikçe dikkatini dağıtıyorum şimdi yine kuru yemiş yada meyve çıkarsam onu yer ama yemek yemiyor. 

Aç mı bırakmalıyim yoksa ne yiyorsa vereyim mi yine meyve felan

5 Cevaplar

+1 oy
(3,998 puan) tarafından

Emdiği için yemiyor canım aç bıraksan da o süte güveniyor 

(260 puan) tarafından

Evet malesef emmek için geliyor kucağıma oyuncak gösteriyorum unutuyor on dk sonra yine geliyor. Yemek deniyorum o arada ama yemiyor onu da

(3,998 puan) tarafından

Sıcaklardan canım insanın iştahı kalmıyor ki 

(260 puan) tarafından

Aynen canım. Benimkinin bana garezi var ama babası geldi şimdi o verince yemeye başladı 🤦 

-Reklam-
+1 oy
(1,517 puan) tarafından

Oynatarak yedirmeye calis benimkide oyleydi muzik acardim kuluki sarkilari oyle yerdi

(260 puan) tarafından

Valla canım ilk oğluma öyle yedirebiliyordum yada oyuncağa felan daldirarak. Bu oğlumda onlar işlemiyor 😌

+1 oy
(248 puan) tarafından

Ne istiyosa ver bence.bunun yanında sevdiği kişiler onun yanında saldırarak yemek yerse istaha gelebilir.duzel8r ama aç uyursa süt icer sabaha kadar 

0 oy
tarafından

Canım çocuğu yakınlarda park varsa 

Parka götür 

Yemediği zaman öle yaptım  yiyordu 

(260 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Park oyuncak felan görünce de yemiyor yani gerçekten denemediğim şey kalmıyor. Aç bırakmayı deniyorum ama benimkinin bana garezi var babası geldi onun yediğini görünce kendi de yemeye başladı şimdi

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Bir rahatsızlığı olabilir. Bizim de her günümüz aynı olmuyor her gun aynı ölçüde yemiyoruz su an ne yiyorsa onu verin onu yesin yine arada ısrar etmeden yemek teklif edin. 

(260 puan) tarafından

Pazartesi günü aşı oldu ateşi de çıktı biraz iştahsızlık ta aşıdan oldu galiba. Aşı olan kolu kızarmış ve şişlik var soğuk uygulama yaptım şimdi. Dediğiniz gibi ısrar edip yemekten sogutmiyim en iyisi sevdiği şeyleri yesin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 118 göst.
0 oy
19 cevap 614 göst.
0 oy
8 cevap 636 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu

Kategoriler