Bizde aynı durumdayız.üst diş etleri şiş.kaşınıyor.artı hava da sıcak.bol su içirip yıkıyorum.
Valla şaka gibi ama kombim alev aldı yandı suda yok şuan 4 gün oldu tencerede ısıtıp yikiyorum yoksa sabah akşam bı atiyodum suya
Allah sonumuzu hayır etsin
büyüme atağıdır belki, bazen sebepsiz yere olur.
Valla arada 11 yıl olunca insan unutuyo ya kız tekrardan ogreniyo gibiyim 🤦
doğrudur, bende bazı şeyleri ablamlara soruyorum, 8-9 yaşlarında kızları. onlar da diyor valla unuttuk biz diye😂
He valla 🤭
Aleyküm selam bacikom
Havalar sıcak ve bunaltıcı
Ondan olabilir
Calpol Ağrı kesiciyi demiyoruz ama jel dişlere sürülüyor
Eğer aldığın jelse Elinde kalmıştır öyle almışsındir ben 3.4 evzeneye uğradım yok şuan satışı durduruldu dedi
Dur bacım ben şurubu diyorum diğer Jeli bilmiyorum 😀
Krem şeklinde jel bacikom ben ogluma onu kullandım
He tamam bilmiyorum ben onu şurup sandım valla tedagil sordum 890 dedi usulca çıktım bana baya pahalı yani
Reçete ettirerek alabileceğin jeller var cuma adık bizde doktor reçete etti
Suanlik yok inşallah dis çıkarırken huyu degismez
Seninki fenomen bacım moddan düşmez 🤗
Biz kocaman insanken dayanamıyoruz diş ağrısına daha ufacık bebek canı acıdığı için uyuyamıştır küçük paşa
İki gündür uyumadı şaka gibi ya gözleri kıpkırmızı kolumda uyuyo valla dedim uykusunda 5ndk dinlensin
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim Allah kolaylık versin inşallah belki hava sıcaktır diye uyumuyor paşam maşallah 🥹🩷🩷🩷
Burada nemde çok var Urfa'da Mardin gibi çok sıcak ama nemi yok olsun ay ben kış sevmiyorum
Mardin güzel derler gidenler
Mardin'de bı Çarşı varmış büyük orda esnaf bı ablada bana geçen sene bı hayır yapmıştı Allah gene razı olsun Mardin insanı iyi demekki 😊
Allah razı olsun o kişiden
Mardin de nem yok ama sıcak hava sıcak rüzgar var yani klimasız asla olmuyor evde durulmuyor ben kışı seven biriyim yazı pek sevmem 🥲
Herşey zamanında lazım işte
Ayn öyle canısı
1,471,650 soru
24,101,458 cevap
332,438 kullanıcı