+1 oy
491 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,776 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Neler yapıyorsunuz içildimi keyif kahveleri gelin azıcık sohbet edelim 

Menüde neler var yapmayanlara fikir olsun 

Dünden tarhana çorbam var yaninada sarma sardım pişiyor 

İşlerim bitti gibi ama yatılı misafirlerim vardı yatak yorgan yikiyorum 

Dün acelem vardı büyüğü dil eğitimine götürdüm mecbur misafirler evdeydi erken gittiğimiz içinde onların yataklarını toplama şansım olmadı çocukları yatıyordu 

Abla toprağın odasında koltuğun üzerine bırakırsın dedim oda gitmiş gelişi güzel yüklüge fırlatma yapmış temiz pis karıştı şimdi ne var ne yok yıkıycam 

Ama keyfim yerinde eşimi ikna ettim sonunda çarşıya gidince balkonuma masa üstü nargile seti Alicam 😂😂😂

Şimdi anne saati 🤗 

image

10 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından

O kadar yorgunum ki bütün gün mutfakla uğraştım halısını yıkadık eşimle kiler dolabını sildim mutfak dolaplarını boşalttım biraz kullanmadıklarımi kaldırdım üstten sildim içleri temizdi yemeğimi yaptım birde un helvası kavuruyorum 🥴 nasıl olmuş bacım bir yorumlarda yazın 🤣🤣🤣

image

(22,057 puan) tarafından

Valla bunu çok taktım ne yalan günlerce üzüldüm ağladım kendimi harap ettim temizlik yapcam diye sonra eşim biraz kendime getirdi beni 

tarafından

Helal enişteye valla helal süt emmiş demek ki 

Önemli olan seni korusun kollasın ezmesin ona buna ezdirmesin 

Bunun mutluluğu bu işte 

(6,776 puan) tarafından

Ne takıyorsun cnm ya saçmalama benim temizlik ve yemek takıntım var bilirsin düzeni severim buna rağmen kaynanam pis derdi bana ağlardım eşim çok kızardı bana değmez inan

tarafından

Tabi ya evliliklerde eşin desteği çok önemli 

Benim ki her türlü nazımı ceker 

Ben ağlarım ailemi özledim diye 

Oda oturur benimle birlikte ağlar

(22,057 puan) tarafından

İlk defa öyle bişey duydum ya bide çocuktu gebelikti derken ister istemez dağınıklık oluyordu oda gözüne battı cadı karinin 

Eşimde yerine göre savunur yerine göre de karışmaz ortayı buluyor kendince işte bu

-Reklam-
0 oy
(1,533 puan) tarafından

Sabah bizimkisi dayı dayı diye ağladı aradım annemi kahvaltıyı hazırla geliyoruz dedim geldiğimden beri sadece altını değiştirdim ve yemek verdim onun dışında hep dayısı ve anneannesi oynadı baktı bende dinlendim 

Annem kardeşim gidiyor diye samsemok yapıyor bende gün böyle yani dinlenme günü ilan ettim kendime 

(6,776 puan) tarafından

Benimkileri de alsana yanina ben azıcık uyuyayım 

0 oy
(2,784 puan) tarafından

Afiyet olsun abla.bendede huzursuz bir bebe var.uyumuyor öyle.ayakta salanınca tek susuyor.

(6,776 puan) tarafından

Ah gülüm bende o huysuz uyumayan 2 tane var düşün sarmalari gece 3 te sardım sabah 7 de sonunu tencereye koydum kesinlikle uyumuyorlar ama alıştım ben 

(2,784 puan) tarafından

Bilmezmiyim benim de 2 tane.abisi hele aşırı hırçın bişeye sinirlensin hemen hırlayıp ısıyor.bebeği uyutuyorum gidiyor yatağa çıkıp uyandırıyor.Allah yardımcımız olsun.tamda zor dönemleri

(6,776 puan) tarafından

Bu günlerde geçecek inanıyorum 

0 oy
(1,070 puan) tarafından

Afiyet olsun bende evin perdelerini ewime sokdurtdum yikadim en son bugun bitti utuledim yarisini kendim tutdum yarisi icin esimi bekliyorum.Aksama tavuk yemeyi yapiyorum yanindada salata karpuz ayran yeterli

(6,776 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

0 oy
(18,564 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Sabah karışık dolma yapıp ocağa koymuştum dinlenince daha çok seviyorum ben. Yanına şehriye çorbası yaptım. Komşum doğum yapmıştı onu hayirlamaya gittim az önce geldim. Şimdi de eşim için fırına atacam dolma yemiyor diye. 

(6,776 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

0 oy
(890 puan) tarafından

Afiyet olsun Büşra. Bu arada çok sık tarhana yapıyorsun. Ben de çok severim. Nasıl temin ediyorsun? Satın mı alıyorsun kendin mi yoğurup yapıyorsun? 

(6,776 puan) tarafından

Canım Sakarya'dan aldığım sabit bir yer var ordan alıyorum veya gelen birine getirtiyorum 

Bizde çok severiz ama birazda eşimin yüzünden bu kadar sık yapıyorum çünkü adama 1 tane ekmek al diyorum 3 tane alıyor 2 tane diyorum 4 tane alıyor ister istemez  Bayatliyor bende ekmekler Ziyan olmasın yensin diye lokmalık doğruyorum kıtır ekmek yapıyorum oda tarhana ile güzel gidiyor 

Rabbim nasip ederse geçen eşimle konuşuyorduk sonunu yaptım getirtelim diye oda bu sene bizde deneyelim dedi bu sene kendim yapmaya niyetim var

(890 puan) tarafından

Ben de iki senedir yapıyorum. O kadar özeniyorum filan ama bir şeyler eksik oluyor. Yapacağın zaman güzel yapan birinden tarif al. Yoksa gerçekten çok emek veriliyor. Bekliyorsun günlerce. Döküyorsun kurutuyorsun, ufalıyorsun yaparken ki malzemelerin işlemleri filan çok emek

(6,776 puan) tarafından

Benim ablam yapıyor cnm ondan Alicam tarif Sağol sun 5 kiloluk kavanozda veriyor ama yetmiyor o yüzden bende yapmak istiyorum 

(890 puan) tarafından

Eğer yaparsan bir ara müsait olduğunda bana da tarif atar mısın? 

(6,776 puan) tarafından

Olur cnm

0 oy
tarafından

Aleyküm selam olsun bacikom 

Evdeyim 

Yemeklerim hazır 

Uzun makarna 

Patlıcan yemeği yaptım bol etli 

Çay yaptım simdi 2.bardaķ 

İçiyorum 

Birazdan bahcede çiçek sulucam 

Eve gelirim 

Cocuk oynuyor 

Cok sıcak burası 

Yapış yapış 

Ilık dus alıyorum yine terliyim 

(6,776 puan) tarafından

Ah bilirim oralari ama inan İstanbul daha beter havasız 

tarafından

ben kaçtım ondan 2 yıl olacak kasımda 

İstanbul cok sıcak diyorlar 

(6,776 puan) tarafından

Darısı başıma inşallah 🤲 çok amin 

tarafından

Amin canikom 

0 oy
(5,228 puan) tarafından

Aleykümselam canim cok yorma kendini nasil oldun saglik durumun ne daha iyisin insaAllah cocuklar nasil benim menude mercimek corbasi etli patates yemegi pilav vardi yogurtla yedik mecbur 

Kaynanam ameliyat oldu dun sabahtan bugun hala cikarmadilar agrilari varmis cikinca bana getirin siz anlamazsiniz kadinin halinden dedim afedersin dus alacak olur wcye gidecek olur ben hallederim dedim de kayinbsbam yol hallederiz dedi yinede belli olmaz ben heran cikip gelebilirlermis gibi hazir olmaya calisiyorum evi temizledim camlarimi sildim perdelerimi falan dun hallettim bugun mutfak dolaplarini silecektim karincalar tezgahta dolabin iclerinde halay cekiyolar resmen sezonu actik dedim komple dolaplafi kucuk odaya bosalttim ne cok esyam varmis oldum valla sicak bi taraftan esim ilacladi artik yarin silinecek mecbur

Cocuk oglen uyumadi simdi erkenden yatirdim biran once uyusa da onun dolabini duzenlicem kucuklerini ayircam yeni gelenler fazlalar hele bi de oyuncaklar cok is var onun odasinda vakit kalirsa mutfak dolaplarini silebilirim belki hic sanmiyorum ama bakalim 

O kadsr yorgunum ki evin isi hic bitmiyo soyle erkenden isini bitirip oturan kadinlara hayran oluyorum gercekten bende cok gec kalkmiyorum 9 en gec 9 bucuk olsun ama yok millet diyo ki yemek dahil butun evin isi 2 bucuk 3 saatte bitiyo diyolar ben bi odayi yapana kadar 80 tanr baska isim cikiyo ki hangisini yapayim cok yoruldum biktim is gucten 

(6,776 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

Çok şükür bu sıkıntım yok kanamam devam ediyor ama umursamıyorum 

(5,228 puan) tarafından

Gecmis olsun canim 

0 oy
tarafından

Aleyküm selam çiceğim aşure efsane ellerinden yeseydim şimdi ayy ne güzel görünüyor MaşaAllah🌺🌹ben parka geldim oğlumla canım akşam ezana kadar takılırız nasibse

(6,776 puan) tarafından

Ah keşke yakın olsak da yesen ne güzel olurdu 

tarafından

Düşünmen yeter Allah razi olsuuun ellerine sağlık 🌹❤🌹❤🌹

0 oy
tarafından

Aleykümselam canım çok şükür iyiyim sen nasılsın 🤗 bütün gün temizlik yaptım vallahi ne olsun bugün burası da ayrı boğucu bir sıcak vardı anlamadım 

Menüde de taze fasulye pilav cacık karpuz vardı yedik çok şükür 

Sana da afiyet şifa olsun aşure çok güzel görünüyor 😋

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 860 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 599 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 319 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 594 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,112 soru

24,120,236 cevap

333,432 kullanıcı

...