+1 oy
1,379 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

Eşim her ay (ocak ayından itibaren) 1000 tl harçlık veriyor. Ben biriktiriyorum kendime. Kredi kartıda bende evin alışverişini yapıyorum. Ama her ay sonu niye bu kadar çok diyip başımı yer. Kendisine markete  gitse kartı alır benden yani. Bu ay mesela 2000 tl ev alışverişi yaptık. Bana dün borcun 2000 tl dikkat et fazla harcama sıkıştık diyor. Dünde bana 600 tl vereyim sana bu ay bitince dersin diyo. Ama kredi kartından nadir kendime birşey alıyorum. Oda kıyamet kopuyor her ay sonu ne aldın eve alıyorum halbuki. Gittikçe her ay paramı düşürdü.  Karttanda harcama diyor.  Markete gittim  2 gün önce beni aradı  ne aldın 230 tl ye dedi. Eve geldi ne aldın göster diyor. Dünde yatağa girdim. Yüzün neden asık böyle diyor. Hem bakımlı olmamı güzel giyinmemi istiyor. Ben saçımı evde boyarım kendim keserim. Asla kuaföre gitmem. Kaş bıyık epilasyon evde yaparım. Gidince kendi parandan ver nasıl olsa harcamıyorsun diyor.  6 yıldır evliyiz her ay fazla harcama diyor. 600 tl verdi ekmeği gündüz ben alıyorum 10 tl günlüğüm 20 tl ye geliyor

45 Cevaplar

0 oy
(612 puan) tarafından

Canim kuaför masrafı benimde yok hiç gitmem aylik alışverişe geçek olursa bütün parayı getirir eve bırakır ordan ihtiyacımız kadar alırız mesela parka gideceksem ben yanıma  alırım ne kadar harcarsam harcarım sormaz ama ben söylerim şura harcadım diye 

-Reklam-
0 oy
(512 puan) tarafından

Nakit hiç almam çünkü para nereye gitti hesabı yaptım mı yoruluyorum uykum kaçıyor, 28 inde hesap kesiliyor alıp bakıyor nereye gitmiş dikkat et der sadece her ay ama heray bir inceki aydan fazla gelir ,daha  bugün 28.500 ödedim 

0 oy
(1,173 puan) tarafından

Kız aylık mutfak masrafı 10 bin TL valla bu adam kesin cimri Allah kolaylık versin 

0 oy
(2,784 puan) tarafından

Maaş alınca bi 10 binlik markete gidiyoruz. Sonra ben günlük evde azalan biten olursa onu söylerim eşim alır. Sen alışverişe karışma benim gibi şu lazım bu lazım de. Ben harçlık falan almıyorum ne lazımsa alıyorum eşim öder. Bu ay kartım 7 bin TL gelmiş mesela. Evin esksikleri çocukların kıyafeti ek gıdası falan sormaz ne aldın diye. Biz de bu sene tek maaşız ve kiramiz 28 bin oldu. Sen eşine ver kartı o alsın.

0 oy
(5,633 puan) tarafından

Kuz siz ne yasiyosunuz sen parali isci misin emeginin karsiligini alamiyorum der gibi konusuyosun ayyben gelemem oyle seye valla 

Benim esim bana para vermez veremez cunku onun kazandigi her kurusta benim hakkim var kimin parasini kime veriyo harclikmis ne alaka 

Bizde soyle oluyo esime is yerinden yemek cikmiyo kart veriyolar onun yerine 5 bucuk 6 bin civari bazen 4 bucugs bile dusuyo neyse onunla guder marketimi yaparim eksiklerimi alirim 15 gun falan gider sonra ara ara karta para yatana kadar yine gideriz alisveris yapariz evde bi eksik olsun hep burlikte gider aliriz bisey gorup begensen bunu aliyorum derim odemeyle ilgilenmem o yapar ha tabi durumumu bilirim ayagimi her zaman yorganima gore uzatirim ihtiyac disi bisey almam  yani evin butun eksiklerini birlikte yapariz bunun disinda esim her zaman evde nakit bulundurur biz kart kullanmiyoruz alismadik o yuzden 3 5 bin bisey evde olur bittikce cekeriz disari mi cikacam bisey mi canim istedi vs cekmeceden alirim cok sukur esim daha su gun oldu 4 senelik evliyim bi kere bu ay cok harcama yaptin demedi hem ben yapmam hem o yaptigima karismaz bisey demez diyemez cunku o para ortak 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,113 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 919 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (25,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hayatnur (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 700 göst.

Kategoriler

1,476,395 soru

24,168,556 cevap

335,736 kullanıcı