Kuz siz ne yasiyosunuz sen parali isci misin emeginin karsiligini alamiyorum der gibi konusuyosun ayyben gelemem oyle seye valla
Benim esim bana para vermez veremez cunku onun kazandigi her kurusta benim hakkim var kimin parasini kime veriyo harclikmis ne alaka
Bizde soyle oluyo esime is yerinden yemek cikmiyo kart veriyolar onun yerine 5 bucuk 6 bin civari bazen 4 bucugs bile dusuyo neyse onunla guder marketimi yaparim eksiklerimi alirim 15 gun falan gider sonra ara ara karta para yatana kadar yine gideriz alisveris yapariz evde bi eksik olsun hep burlikte gider aliriz bisey gorup begensen bunu aliyorum derim odemeyle ilgilenmem o yapar ha tabi durumumu bilirim ayagimi her zaman yorganima gore uzatirim ihtiyac disi bisey almam yani evin butun eksiklerini birlikte yapariz bunun disinda esim her zaman evde nakit bulundurur biz kart kullanmiyoruz alismadik o yuzden 3 5 bin bisey evde olur bittikce cekeriz disari mi cikacam bisey mi canim istedi vs cekmeceden alirim cok sukur esim daha su gun oldu 4 senelik evliyim bi kere bu ay cok harcama yaptin demedi hem ben yapmam hem o yaptigima karismaz bisey demez diyemez cunku o para ortak