Ben 4 yillik evliyim 2 yaşında oğlum var ve kaynanamlara komşuyum, kafaya çok takiyorum uykularım kaçiyor bütün gün uykusuzluktan başım dönüyor.
Sorunlarım ise kaynana görümce
2 tane bekar görümcem var ikisi de bipolar bir iyi konuşur bir de bazen hiç merhaba bile demezler, bunu kaynanama belirttiğimde hiç birsey karşılıksız değil demişti, yani benim de hatam olduğumu söyledi (herkes şahit onların nasıl tavırlı insan oldukları), havadan nem kapan insanlar o yüzden de ben mesafemi aldım görümcelerle merhaba merhaba o kadar.
Neyse, kaynanam ise dış görünüşte güler yüzlü kibar bir kadan evine gittim de benden özellikle bir iş beklemez çünkü kızlari var, ve çocuğuma bakıyor sabahları 1 saatline ben işden gelene kadar. Tek iyi yönleri bu.
Kötü yönleri ise beni kızlarından ayırt etmesi her yere 3 u gider beni kimse çağırmaz benim burada hiç kimsem yok, sadece kızlarını arar sorar, misaf kaynanam insta profiline çocuklarını, torununu (oğlumu), ve beni paylaşmıştı, ama birden benle olan tüm fotoları ni silmiş hiç bir sebep yokken. Yani beni yok sayiyor gibi, en son tartışmamız olmuştu eşimle kaynanam geldi noldu anlat dedi bende birsey yok küçük tartışma falan dememe rağmen üsteledi ve ben oturmadım bulaşık yaptım diye bana saygısızlık yapıyorsun ayağına gelmişim otur anlat dedi, anlattım, başladı bana içinde ki kinini dökmeye olur olmaz alakasız şeyler söyledi, işte sen alıngan sın sen bize cevap veriyorsun (asla yapmadım) sen her şeyi yanlış anlıyorsun, olay çıkarıyorsun gibi şeyler söyledi. Ve eşim orda hiç bir şey demedi, bende sustum. Ve o günden beri ona karşı o kadar öfkeliyim ki, yüzünü gördükçe aklıma onlar geliyor, eskiden severdim yaptıklarına rağmen çünkü bu ilk değil, ama bu sefer çok ağır geldi görmek bile istemiyorum ama sorun şu ki beni gördüğünde birsey yokmuş gibi yapıyor normal konuşuyoruz bende kusemiyorum, alınganlık da yapmıyorum. Çünkü annem hep alttan al diyor sen tek gelinsin falan filan. Neyse en büyük sorun şu ki kafaya çok çok takiyorum sanki takintili oldum ilerleyemiyorum gibi..
bıktım gerçekten hepsi bir ayrı, eşim de diyor annemin böyle yapacağını bilmiyordum, bir şey desem bana da küserler diyor o yüzden pek bir şey demiyor. Ki dememesine rağmen eşime sen karindan korkuyorsun dedi kaynanam.
Bunun gibi yine küçük laf sokmalar da oldu zamanında. Çok içli dışlı değiliz ama her gün de zoraki görüşüyoruz ben oğlumu alıp evime gidiyorum.
Sizce ben mi abartiyorum?