+1 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (4,684 puan) tarafından

Günaydın kizceler kahvemi kaptım geldim 🥰 nasılsınız bakalım planınız ne bugün😍

image

9 Cevaplar

+1 oy
(4,824 puan) tarafından

Gunaydin balimmm 

image

Bende ayilmaya calisiyorum bugun doyamadim uykuyo 2 gundur cok yordum kendimi heralde ondan cocuga kahvaltisini verdim o yiyene kadar kahvemi bitirip once yemek yapcam mutfak dolaplarini bosaltcam karincalar dolmus yine esim bi ilaclasin odalarimi derler toplar temiz tutarim bi dus alcam gardolaplari duzenlicem 

Sabah kayinbabami aradim cikarmamislar daha hastaneden bugunde burdayiz agrisi cok dedi belli de olmaz cikarinca bana getir demistim yok eve geceriz dediler ama belli de olmaz evim temiz dursun 

(4,684 puan) tarafından

Günaydın şekerim afiyet olsun ♥️ baya bir işin var okurken ben yoruldum😀 kolay gelsin sana 🥰

(4,824 puan) tarafından

Yorgunanne valla bilmiyorum bacim ben bu karincalardan ne cektim 4 senedir burdayim hersene ayni sey bu seneki haline sukrediyorum yine onceki senelerde cocuk odasininin duvarini catlattilar o odayi istila ediyolardi bi kere kayinbabam geldi aldi eline supurgeyi o supuruyo arkasi doluyo esyalari ortaya toplayip ustunu ortuyle ortuyodum bu sene sukur oyle degil yarin bina ilaclamasi var bacalara bahceye yapcaklarmis bende evin icini ilaclasin esim dedim ama bilmiyorum elimde ilac var ise yaramazsa tebesirde denerim 

(4,824 puan) tarafından

Limonlu kek ben hep boyleyim hayatim ya hic bos gunum yok bi gun soyle essek gibi yatayim demiyorum olmuyo 

(2,319 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun hiç uğraşma ilaçla. Kokusu da fazla oluyor. Kendim denedim bizzati. Bahçeli evdeyim. Her yerden karınca çıkıyordu. Belediye yi aradık geldi bahçeyi ilaçladı. Yine çıkıp geldiler. Tuvalet banyo yatak odası her yerden çıktılar. Aldım tebeşir tozunu süpürgeliklere sürdüm. Geçtikleri yerlere sürdüm. Çıkmadılar bir daha. Alırsan dua edersin bana . Çözümü böyle buldum. Çıktıkça sürerim ara ara . Giderler 

(4,824 puan) tarafından

Deneyim gulum sagol 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

image

Hayırlı sabahlar canım afiyet olsun 🌸 eşim bebişimi götürdü birazcık dinlenicem çok şükür sen nasılsın 
(4,684 puan) tarafından

Afiyet olsun canım oh mis😍 ben de uyandım kahvemi yaptım şimdi kahvaltı hazirliycam ev ahalisine işte sonra topla süpür filan 😀

tarafından

Annelik rutinlerii😂 

(4,684 puan) tarafından

Sorma bazen çıldırıyorum topla temizle 😀

0 oy
(14 puan) tarafından

Günaydınnn kahvaltımi edip annemlere götürecek eşim aksama halamın kızınin nişanı var annemlerle gideceğim eşim çalıştığı için gidemiyor🙃🙃 

(4,684 puan) tarafından

Afiyet olsun canım iyi eğlenceler 🥰

(14 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım✨🫶🌹

0 oy
(4,127 puan) tarafından

manzara ve kahve güzel görünüyor 🤗

kızımın halası geldi bugün, çok seviyor halasını. onlar oynarken ben de uyumayı düşünüyorum. 

bu aralar gece sık kalkmaya başladı🤦🏼‍♀️

(4,684 puan) tarafından

Ben hiç değildim valla ya inek gibi sürekli emzir sürekli beraber. Seninki ne kadar emdi canım meme reddi kötü ya daha küçük ya düzeldi mi sende 

(4,127 puan) tarafından

20 aylıkken kestim ben. 

40-50 günlükken başladı bende meme reddi. sağdığım sütlerden veriyordum. biberondan oldu sanırım.

emzirme danışmanı tuttum, şansıma komşu çıktı 2 bina ötede oturuyormuş kadın. sağolsun çok yardımcı oldu. 4-5aylık dönemde de hep ayakta emzirdim. o dönem biraz zorluyordu ama benim kız uyuyordu o açıdan rahattım 😂 

(4,684 puan) tarafından

Maşallah o da şuan 4 aylık sagarak veriyor sadece uyurken emiyormus 

(4,127 puan) tarafından

işte çok dikkat etsin kalıcı olmasın meme reddi. 

yatarak ve ayakta emzirme bu dönemde çok işime yaradı

(4,684 puan) tarafından

Ben söyleyeyim ona canım teşekkürler 🥰

0 oy
(11,061 puan) tarafından

Günaydınlar efenim 🥰 yaş günü grip olmayı başarmış bir anne kişisi olarak önceliğim çocuklarımı doyurmak ve dinlemek başka bir işe elimi sürmem. Gerçi grip mi başka bişey mi oda meçhul bir üşüme geliyo bu havada bir terleme her yerlerim bütün eklemlerim özellikle boyun ve kol kaslarim acayip şekilde ağrıyo 3 gündür bu haldeyim bugün birde hapşırık ve burun akıntısı öksürük eşlik ediyor 

(4,684 puan) tarafından

Günaydın canım çok geçmiş olsun ♥️ klima filan var mı o çarpmış olabilir belki bir soğuk bir sıcak 

(11,061 puan) tarafından

Klima yok da kocam sağolsun gece uyurken her yerin camını kapısını açmış ceyranda kaldım sanırsam. Teşekkür ederim 

0 oy
tarafından

Günaydın canımcım afiyet şifa olsun plan temizlik yapıyorum vallahi yemeğimi koydum ocağa günlük rutin işler 

(4,684 puan) tarafından

Günaydın bal böceğim teşekkür ederim 🥰 hızlısın kız ben daha kahvaltı hazırliycam sen akşam yemeğine geçiyorsun 😀

tarafından

Sabah 6 da uyanınca öyle oluyor balım 😁

(4,684 puan) tarafından

Ben gece kusuyum ya 🤣 

0 oy
(3,010 puan) tarafından

Günaydın  🌼GOOD MORNİNG CANİMM 🌼  kızı kursa götürdüm ocağa yemeği koydum oğlanı uyuttum sabah kahvesini 7bucukta ictimdi  kahvaltımı yaptım  bualsiklari yıkadım di çamaşır katlicam ama bn ayakları uzatip klima açtım TV bakıyorum 😂😂😂  öğlen den sonra oğlanın aşısı var oraya gidicez  şimdilik başka bir plan yok evin günlük işlerini yaparım  afiyet olsun 🤗

(3,010 puan) tarafından

😂 gün bize hep erken başladığı  için öyle oluyor 😂 sanada kolay gelsin 🌸

(4,684 puan) tarafından

Hayatım boyunca hiç sevmedim erken uyanmayı okullar kapaliykende hayatta kalkmam 7 de 😀

(3,010 puan) tarafından

Oğlan ufak  o sayesinde kalkıyorum bnde

(4,684 puan) tarafından

Aslında cok iyi güne erken başlamak 

(3,010 puan) tarafından

Evet🤗

0 oy
(6,538 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun manzaran süper kızımın diş tedavisi var onu bekliyorum daha kahvaltı yapmadım

(4,684 puan) tarafından

Günaydın canım teşekkür ederim. Geçmiş olsun size🥰

0 oy
(4,802 puan) tarafından

Kahvaltımı yapıp öğlene pilatese gitcem ordanda arkadaşlarla pikniğe gidicem inşallah 

Nefsimi tartıp biçecem pikniktede 🤦🏻‍♀️😭

(4,684 puan) tarafından

Sabah plates öğlen patates 😀 kolay gelsin canim

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 745 göst.
+5 oy
16 cevap 436 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 361 göst.
14 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,687 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 568 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,341 soru

24,043,239 cevap

329,250 kullanıcı

...