0 oy
151 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (50 puan) tarafından

Kizlar 15 inde tatile gidicez adetim 4 gün gecikti lekelenme oluyor bı turlu olamadım hemen olmam lazım yoksa tatil zehir olur hemen adet olmam için önerisi olan var mı ne içmeliyim

2 Cevaplar

0 oy
(948 puan) tarafından

emzirmiyosan ya da hamile değilsen ilaç içebilirsin tarlusal adında

(50 puan) tarafından

Emzirmiyorum hamile değilim hava değişiminden adet olamıyorum leke geliyor ama sökülmüyor dr yazmadan alabilir miyim 

(948 puan) tarafından

Onu bilmiyorum bir eczaneye sor istersen bir de kadınlar için mucizevi bir şey var hayıt tohumu bunu demleyerek aç karnına kullanıyorsun o kadar güzel adet söktürücü ki bir de civanperçemi bu ikisinden biri gerçekten çok iyi adet söktürücü doğal istiyorsan bir de önereceğim bir şey daha var hacamat kuyruk sokumuna yapılıyor o da adeti Söküyor

(50 puan) tarafından

Normalde her zaman düzenli olurum bu sefer olmadım lekelenme oluyor hamile değilim eminim ondan acil çözüm aradım 

(948 puan) tarafından

Bu arada İslami açıdan da söyleyeyim normal akıntının dışına gelen her renk Adet olarak sayılıyor miktarı önemli değil Önemli olan 3 günü geçmesi yani 3 günden az olursa adet sayılmıyor sadece İslami açıdan da uyarmak istedim

Çok sıkıntılı bir durum Ben de yaşadım birkaç kere biliyorum yani Umarım çok çabucak olursun kolaylıkla olur gerçekten Allah yardımcın olsun

-Reklam-
0 oy
(902 puan) tarafından

Ada çayı da gelmesini sağlıyor 

(50 puan) tarafından

İçiyorum onu da 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
7 Temmuz 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Nazelinda (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 20 göst.
0 oy
4 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...