0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

image

1 ay önce dogum yaptım sezeryan yerim bu halde. Yarın hastaneye gidicem randevum var antibiyotik krem kullandım ama geçmedi. Tekrardan dikiş atılır mı acaba. Başına gelen var mı. 

13 Cevaplar

+1 oy
(2,189 puan) tarafından

Ayy canım bilmiyorum ama çok geçmiş olsun ya inşallah çok acımıyordur 🤲🏻🫶🏻

-Reklam-
0 oy
(1,891 puan) tarafından

Dikiş tutmamış gibi sanki veya dikişleri zorlayacak bi şey yaptın mı ilk zamanlar 

(87 puan) tarafından

Çok ayakta kaldım yatağa girmedim hiç 

0 oy
(2,404 puan) tarafından

Resmen açılmış. Elbetteki dikis atılır. Çok geçmiş olsun, çok aciyordur ya

(87 puan) tarafından

Evet Sanki tuz basıyorlar:(

0 oy
(1,145 puan) tarafından

Bende normal doğum yaptım dikişlerim bu şekilde açıldı tekrar dikiş attılar. Çok geçmiş olsun size de büyük ihtimalle dikiş atarlar 

0 oy
(10,018 puan) tarafından

İçim giti şuan nasıl duruyon böyle benim kücuk bi aciklıkta gitmiştim korkuma bu resmen açılmış benim ki dikislik diğildi bu dikişlik

0 oy
(1,680 puan) tarafından

Of offf baya kotu olmus cok gecmis olsunn aman ihmal etmeyin.direkt enfeksiyona gider

0 oy
(1,654 puan) tarafından

Sakın ihmal etmeyin  ve hamile kalmayın şimdilik. Of çok kötü olmuş içim gitti . 

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Benim ilk sezaryenim de böyleydi bir türlü kapanmamıştı dikiş. Baştan savma yapıyor devlet. Bir yılı bulmuştu kapanması. İkinci ve üçüncü yarı özelde yaptığım için daha özenli dikilmişti hemen kapandı. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce kapanır. 

(87 puan) tarafından

Özel hastanede doğum yaptım devlette değil demekki fark etmiyor özel veya devlet 

(1,654 puan) tarafından

2 kere devlette dogum yaptım böyle birsey başıma gelmedi. Acaba ağır mı kaldırdınız yada yataktan kalkarken mi kendinizi zorladiniz

(3,524 puan) tarafından

Benim doğumdan itibaren böyle açık yaraydı hiç kapanmadı enfeksiyon kaptı hatta benim ortası da açıktı. Yok canım ağır kaldırmadım sezaryen dikişin önemli olduğunu bildiğim için beni zorla yürütüyorlardı yürümekten bile korkuyordum dikiş patlar diye. 

(1,654 puan) tarafından

Hemşireler yürütturuyor zaten. 

(3,524 puan) tarafından

Beni yürütmediler kaynanam zorla yürüttü 

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Çok kötü canım doktora git mutlaka Gecmiş olsun bu arada bilenler görenler yazabilir mi karnın altındamı sezaryan oldunuz beni öyle yapmadılar post sahibi kusuruma bakma lütfen post acamıyorum açsam iyi olur ama bilgilenmek istiyorum ne zamandır :((

(1,654 puan) tarafından

Post sahibi değilim ama 2 sezeryan oldum. Göbeğimin altından kestiler aynı yerden . Açılmam falan olmadı çok şükür 

0 oy
(730 puan) tarafından

İlk zamanlar çok dikkat etmen gerekiyor canım zorlamaman lazım , ilk Sezaryenda ufacık bir delik vardı benim hemen gittim pansuman yapıldı Kendi kapandı yani bu olduğu an gitmen lazım enfeksiyon iltihap olursa emin ol daha kötü olur hiç bekleme basit bir şekilde belki tedavi edilir ama beklersen orası enfeksiyon iltihap olursa o zaman zor batikon dök Bari 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

oha o ne  acilmis dikiş boyle nasi duruyosunki

0 oy
(1,705 puan) tarafından

Ayyy çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin çok kötü olmuş yaa 😢

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Gecmiw olsun dikislerin acilmis herhalde yeniden dikerler.Doktora gidene kadar temiz sakla enfeksiyon kapmasin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 363 göst.
0 oy
4 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,476,237 soru

24,166,350 cevap

335,613 kullanıcı

...