0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,154 puan) tarafından

Kızlar ne yapsam olmuyor kız çocuğu olmasa sıfıra vurcam o derece tek tek çekiyom olmuyor her gün yastık çarşaf nevresim 6ü derecede yıkıyom bide kurutma makinesine atıyom sıcaktan belki ölür varsa diye 

7 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından

Saclarına ilac kulanın sonra üzüm sirkeside bir gun boyunca bekletin sonra yıkayın tek tek ayıklayıp temızleyin

(3,154 puan) tarafından

Canım benim tek tek çeke çeke artık gına geldi ya 1 saati geçti tek tek çekiyorum 

-Reklam-
0 oy
(1,021 puan) tarafından

İnce tarakla tarıyor musunuz , bit ilacı kullandınız mı saç için 

(3,154 puan) tarafından

Kullandım canım sıkı tarakla tarıyorum ama tarağa sirkeler gelmiyor 

0 oy
(1,901 puan) tarafından

Bu sorunu hem kendim ve hem de oğlum yaşamış biri olaraktan %100 kurtulmanın formülünü anlatacağım öncelikle bitkisel şeyleri deneme hiçbir kalıcı değil ve ucuz bit şampuanları da işe yaramıyor bitleri öldürüyor ama sirkeleri öldürmüyor, eczaneden PARANİT SİRKE VE BİT ŞAMPUANI alıyorsun, özellikle bu marka olacak, haftada iki kere yıka, ve içindeki sık tarak ile tara, tüm sirkeleri öldürüyor, başka marka deneyip boşuna vakit harcama ben hepsini denedim, Eczanede 500 civarı trendyol'da biraz daha uygun, pahalı gelebilir ama ben ancak böyle kurtuldum, ayrıca bit birinden geliyorsa onu da engellemek lazım, ben birinin saçlarını yıkarken üstüme düşmüş öyle yaşamış oldum , daha görüşmemeye calısıyorum Allah affetsin , bide benden de ogluma geçti dikkat et kesin senin kafanda da vardır, bu ilacı almaktan başka çaren yok bence

(1,901 puan) tarafından

Ben garanti hepsi ölsün diye 3 günde bir yıkadım 3 yıkamada hepsi bitti kurtuldum hepsinden elhamdülillah, arkasında daha uzun zaman sonra kullan diyor ama risk alamadım, cünkü yakalamazsan canlanıyor tekrar pislikler, iyice kurusun istedim , iki şişe aldım ikincisi bitmeden kurtuldum inşallah sende kurtulursun

(3,154 puan) tarafından

Canım resimdekinden demi

(1,901 puan) tarafından

Evet canım baya da ucuzmuş bundan kullanacaksın 

(3,154 puan) tarafından

2 kutu alıyım bende o zaman çocuk deli gibi kaşınıyo sıkılıyo

(1,901 puan) tarafından

Al canım inşallah kurtulursun, bitin nerden geldiği belli mi 

0 oy
tarafından

Gaz yağı bul canım sür 2 3 saat beklet bidaha bit sirke olmaz eğer bulamazsan bit ilacı duzenli kullan bıt tarağı biti alır ama sirkeyi almıyor gazbyagi cozumu

(3,154 puan) tarafından

Ah canım gaz yağı aldım trendyoldan o kadar kafam dalmış ki saçının köküne sürerken bi bağırdı çocuk gözüne gelmiş ölüm öldüm dirildim gaz yağı sirkeyi döküyo mu canım 

tarafından

Evet temizliyor ama dikkat et  tabiki

0 oy
(4,269 puan) tarafından

Bit şampuanı ile 3 4 gün boyunca düzenli yıkayıp bit taragiyla tariyorsun sonra 14 gün ara verip(her gün taramaya devam) tekrar bit şampuanı ile 3 4 gün yıkıyorsun arkasından iyice temizliyorsun 15 gun boyunca her gun tarayıp takip ediyorsun normalde bitmiş olmasi gerekir sirkelerin kuluçka süresi 14 15 gun oldugu için canlı jalan olup olmadığını böyle takip edebilirsin baktın temizlenmemis bir yerden tekrar bulaşıyor demektir. Kardeşimde cok çektik bir de saçı Afrikalı gibi kivirciktir en son cok yakin bir arkadaşı vardı onun annesiyle durumu konuştuk onun da saçına bakalım mi diye izin aldik baktık kızım saçı kaynıyor annem birini aldı ben birini bir guzel temizledik oyle kesildi

(3,154 puan) tarafından

Aralıktan beri artık bıktım canım 

(4,269 puan) tarafından

Uuuu o zaman tekrar tekrar bulasiyordur

0 oy
(7,117 puan) tarafından

Bit taragı oluyor sık. Annem eczaneden sampuan alirdi onla yikardi sonra beyaz havlu uzerinde sık tarakla tarardi baska türlü gitmez 

(3,154 puan) tarafından

Bende tarıyom canım bu gün yine yıkıcam tarıcam bakım 

0 oy
(62 puan) tarafından

Tek çare gaz yağı nalburda bulabirsin gaz yağını sür bir saat falan beklet sarı tarakla duşta tara daha ne bit ne sirke kalmaz 

(3,154 puan) tarafından

Canım trendyoldan aldım gaz yağı ama diplerde kalmış sirke pamukla mı sürsem diblerine

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 113 göst.
13 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Eylul & Erva (3,154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 68 göst.
+1 oy
13 cevap 615 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,289 soru

24,137,077 cevap

334,345 kullanıcı

...