0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (602 puan) tarafından

Bir türlü geçmiyor iç camasirimida temiz tutuyorum doktor fitil vermişti kullandım 3 günlük. Geçti yine başladı şuan uzanmisim nasıl yaniyor resmen hayatla bağlantım kopuyor ya doğumu dusunuyorum doğumda  sonda takilirken yine böyle yanacakmi onu düşünüyorum off çok kotu bisey

6 Cevaplar

0 oy
(6,953 puan) tarafından

Idrar yolu enfeksiyonu mu suyu hazır iç ne kadar tuvalete cikarsan o kadar enfeksiyon gider 

-Reklam-
0 oy
(53,898 puan) tarafından

enfeksiyondan mantara cevirmisti benim camasir bile giyemiyordum kasiklarima kadar sarmisti dogumdan sonra da bir sure devam etti bitti şükür 

0 oy
(1,785 puan) tarafından

Sonda monda ikinci plan inşallah bebege enfeksiyon bulaşmaz, dogurmadan halletmen lazım bu durumu canım idrar yolu enfeksiyonu bebegi de etkiliyor dogum sırasında

tarafından

Bebeğe ne gibi etkileri oluyor ya bende de var :(

(1,785 puan) tarafından

İlerleyip kana yayılırsa eğer bebegin kanına da geçebiliyor, mesela bebek doguyor rutin bakıyorlar kanına enfeksiyon yüksek hadi bakalım yogun bakımda antibiyotik tedavisi, Allah yaşatmasın , tedavinizi olun korkmayın inşallah , genelde hafif şeyler etkilemihlruama ilerlemiş enfeksiyon sıkıntı oluşturma riski var 

0 oy
(2,084 puan) tarafından

Canım gecmiyor doğumdan sonra da ben daha çekiyorum fitil ve travozal kullanmaktan yoruldum biraz sürekli su iyi geliyo yine tekrar ediyo

0 oy
(1,944 puan) tarafından

Benim de idrar kültürüm pozitif çıkmıştı . Ondan sonra 3 gün hastane de yatmıştım sürekli serum verdiler çok zordu inşallah öyle bir şey değildir . Sonra evde fitil ve antibiyotik kullandım şükürler olsun doğumum da güzel geçmişti 🤲🏻

0 oy
(4,690 puan) tarafından

Idrar yolu enfeksiyonunq camasirina 1 2 damla nioli yag iyi geliyor, hamileligimin ilk aylarinda kullandim. Doktoruna danisop kullanabilirsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pampers (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
5 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leylaaa12 (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,955 soru

24,079,398 cevap

331,097 kullanıcı

...