0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (9,948 puan) tarafından

Hiç bir türlü uyumuyo normalde uyurdu günduz uykusu yok balı gece uyusa koyduğum an uyaniyo sıcak aýrı dert sinirden ağlıyom sakinleşemiyom 

10 Cevaplar

+1 oy
(52 puan) tarafından

Kızınız ne kadarlık bilmiyorum ama benim kızımda öyleydi şu anda 3 yaşına girmek üzere daha yeni yeni uykuya alışıyor doğdu doğalı hep uyku problemi yaşıyorum. Ağladığımı bilirim belki oda artık sevmiyordur çok sinir bozucu ama inanın bazen akışına bırakmak gerekiyo

(9,948 puan) tarafından

Bugün çok zorladi sıcalarda çok oldu iyce bunaldım ağladım çok sinirlendim ama şukur uyudu  biraz dinlenirim 1 yaşina yeni girdi

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ev cok sicaksa ondan uyuyamiyo olabilir,diş donemi olabilir kucukse.

(9,948 puan) tarafından

Camî acamıyo kadinların sesi çocuklarin sesi evin içinde biktım ya 

tarafından

Allah yardimcin olsun canim baska odalarin camini ac bari yatirdigin odanin da kapisini ac oda nefes alsin yazik cocuk isilik olur

(9,948 puan) tarafından

Bu zaman oldu hala daha evlerine girmediler top var bide tak tak vurdular iyce sinirlendim

0 oy
(1,299 puan) tarafından

Sıcaktan ve buhardan uyuyamaz . Bizde öyleyiz camı açıyorum üşür diye korkuyorum 

(9,948 puan) tarafından

Camı ben acamıyom çocukların sesi kadinların sesi evin içinde resmen hala daha girmediler 

0 oy
(3,604 puan) tarafından

E belki o da sıcaktan yatamıyordur. Bir duş aldırıp, çok giydirmeden yatırın, uyur belki. 

(9,948 puan) tarafından

Bilmiyom yoruldum ondan sicak var  

0 oy
(4,329 puan) tarafından

Kaç aylık, uykuya geçişi nasıl destekli mi uyuyor normalde 

(9,948 puan) tarafından

Memede uyur hep bugün zorluyo beni memeyi bıraktırsam iyi olacak ama daha küçük diye kıyamıyom 1 yaşina girdi

(4,329 puan) tarafından

Evet daha küçükmüs canım, bı derdi vardır muhakkak ama ben kendi kızımda çözemedim ki sana tavsiye vereyim 🤭😂 bazı bebekler uykuyu sevmiyor bende çok uykusuz kaldım ama diş dönemi ve emzirme bitince kolaylaşıyor biraz , Allah yardımcın olsun ❣️

(9,948 puan) tarafından

İşallah canım 

0 oy
(1,011 puan) tarafından

Sabah belli bende agliyom ayni dertten migrenim de tuttu sizin kac aylik

(9,948 puan) tarafından

1 yaşinda benimde başıma ağrı girdi ya dısardaki kadınlar çocuklar ayrı dert evin içinde sesleri ya 

(1,011 puan) tarafından

Benimkide 10 aylik ne gece ne gunduz uyuyor asla oturmaz hep hareket halinde bittim az önce yalvara yalvara rabbime dua ettim bir bucuk saat gunduz uyudugu gunleri goster rabbim diye

(9,948 puan) tarafından

Gündüz uyku yok aynı şekilde  bugünde zor uyudu baya zorlandım daha çekerim ben sıcaklar iyce bastırdı 

0 oy
(287 puan) tarafından

Evin çok sıcak sa banyo yaptır öyle yatır canım 

(9,948 puan) tarafından

Uyudu canım artık ama yarında aynısı olursa öyle yaparim

(287 puan) tarafından

İyi canım valla benim oğlanlarda sıcak olduğunda uyumuyo lar

0 oy
(3 puan) tarafından

Benim oğlum da öyleydi. Ayın 23 ünde 15 aylık olacak. Ben gece emzirmeyi ve gündüz memede uyutmayı bıraktım. Büyük oranda uykusu düzeldi. Gece nerdeyse 20 dakikada bir sürekli emmeye uyanıyordu. Gece en son emzirip memede uyumadan yerine koyup eee eee pış pış yaparak uyutuyorum. Gündüzde aynı şekilde beşiğinde uyutuyorum. Çok şükür baya düzeldi. Benden size tavsiye meme uyku bağlantısını kesin. Gündüz ne zaman isterse o zaman emzirin. 1 yaşında demişsiniz zaten acıkmaz gece sadece alışkanlık için kalkar. 

0 oy
(322 puan) tarafından

Sıcak olduğu için uyuyamiyor olabilir 

0 oy
(7,025 puan) tarafından

Kızımda beşikte uyumaz sıcak diye cnm yere  yatak atıyorum daha iyi uyuyor sende o şekil yap hangi oda serin ise orda yatir yerde

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 436 göst.
+1 oy
8 cevap 377 göst.
0 oy
16 cevap 360 göst.
21 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,528 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,687 soru

24,114,436 cevap

333,157 kullanıcı

...