Hiç bir türlü uyumuyo normalde uyurdu günduz uykusu yok balı gece uyusa koyduğum an uyaniyo sıcak aýrı dert sinirden ağlıyom sakinleşemiyom
Kızınız ne kadarlık bilmiyorum ama benim kızımda öyleydi şu anda 3 yaşına girmek üzere daha yeni yeni uykuya alışıyor doğdu doğalı hep uyku problemi yaşıyorum. Ağladığımı bilirim belki oda artık sevmiyordur çok sinir bozucu ama inanın bazen akışına bırakmak gerekiyo
Bugün çok zorladi sıcalarda çok oldu iyce bunaldım ağladım çok sinirlendim ama şukur uyudu biraz dinlenirim 1 yaşina yeni girdi
Ev cok sicaksa ondan uyuyamiyo olabilir,diş donemi olabilir kucukse.
Camî acamıyo kadinların sesi çocuklarin sesi evin içinde biktım ya
Allah yardimcin olsun canim baska odalarin camini ac bari yatirdigin odanin da kapisini ac oda nefes alsin yazik cocuk isilik olur
Bu zaman oldu hala daha evlerine girmediler top var bide tak tak vurdular iyce sinirlendim
Sıcaktan ve buhardan uyuyamaz . Bizde öyleyiz camı açıyorum üşür diye korkuyorum
Camı ben acamıyom çocukların sesi kadinların sesi evin içinde resmen hala daha girmediler
E belki o da sıcaktan yatamıyordur. Bir duş aldırıp, çok giydirmeden yatırın, uyur belki.
Bilmiyom yoruldum ondan sicak var
Kaç aylık, uykuya geçişi nasıl destekli mi uyuyor normalde
Memede uyur hep bugün zorluyo beni memeyi bıraktırsam iyi olacak ama daha küçük diye kıyamıyom 1 yaşina girdi
Evet daha küçükmüs canım, bı derdi vardır muhakkak ama ben kendi kızımda çözemedim ki sana tavsiye vereyim 🤭😂 bazı bebekler uykuyu sevmiyor bende çok uykusuz kaldım ama diş dönemi ve emzirme bitince kolaylaşıyor biraz , Allah yardımcın olsun ❣️
İşallah canım
Sabah belli bende agliyom ayni dertten migrenim de tuttu sizin kac aylik
1 yaşinda benimde başıma ağrı girdi ya dısardaki kadınlar çocuklar ayrı dert evin içinde sesleri ya
Benimkide 10 aylik ne gece ne gunduz uyuyor asla oturmaz hep hareket halinde bittim az önce yalvara yalvara rabbime dua ettim bir bucuk saat gunduz uyudugu gunleri goster rabbim diye
Gündüz uyku yok aynı şekilde bugünde zor uyudu baya zorlandım daha çekerim ben sıcaklar iyce bastırdı
Evin çok sıcak sa banyo yaptır öyle yatır canım
Uyudu canım artık ama yarında aynısı olursa öyle yaparim
İyi canım valla benim oğlanlarda sıcak olduğunda uyumuyo lar
Benim oğlum da öyleydi. Ayın 23 ünde 15 aylık olacak. Ben gece emzirmeyi ve gündüz memede uyutmayı bıraktım. Büyük oranda uykusu düzeldi. Gece nerdeyse 20 dakikada bir sürekli emmeye uyanıyordu. Gece en son emzirip memede uyumadan yerine koyup eee eee pış pış yaparak uyutuyorum. Gündüzde aynı şekilde beşiğinde uyutuyorum. Çok şükür baya düzeldi. Benden size tavsiye meme uyku bağlantısını kesin. Gündüz ne zaman isterse o zaman emzirin. 1 yaşında demişsiniz zaten acıkmaz gece sadece alışkanlık için kalkar.
Sıcak olduğu için uyuyamiyor olabilir
Kızımda beşikte uyumaz sıcak diye cnm yere yatak atıyorum daha iyi uyuyor sende o şekil yap hangi oda serin ise orda yatir yerde
1,472,687 soru
24,114,436 cevap
333,157 kullanıcı