0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,270 puan) tarafından

Ailemle arama mesafe koymak istiyorum okadar duygusal bi insanim o mesafeyi koyamıyorum ailem bana hiç gelmez oraya gitmemizdende hoşlanmazlar bı ara kızımi zorla giydirip bizi kapı dışarı etmişti ağlayarak giydirdi kızımda kendi kendine oynuyordu çok şeyleri görmezden geldim haftada 3 gün ise gidiyorum normalde kayinvaldem bakıyor kızıma 2 gün bakamadilar kızıma kızım kendi yemek yer kendi oynar 2 yaşında biz çocuk bakamiyoruz diyor annem o çocuk senin torunun ben zaten anne sevgisi görmedim ama içim o anne sevgisine hep ihtiyaç duyuyor yuvamda mutluyo şükür ama o boşluk dolmuyor yine dayanamayıp mesaj atıyorum anneme babama doğrumu yapıyorum yanlıs mi bilmiyorum 

13 Cevaplar

+1 oy
(982 puan) tarafından

Nede olsa anne baban . Sevgi bekliyorsun ilgi bekliyorsun. Ama ben olsam beklentilerimi azaltirim. Kim olursa olsun beni sevmeyeni ben hiç sevmem . 

(1,270 puan) tarafından

Haklısın canım 

-Reklam-
0 oy
(5,257 puan) tarafından

Benim ailem de öyle annem eşimle benim gitmemi istemez 

1 sene evlerine gitmesem niye gelmiyorsun demez 

Benim evime de gelmezler 

Ama ailedir sonuçta ben yine duramam ararim giderim 

Benim de çok zoruma gidiyor 

Ama yapman gereken tek şey biraz mesafe koyup beklentini azaltmak

(1,270 puan) tarafından

Haklısın canım teşekkür ederim benim onları düşündüğüm kadar onların beni düşünmemesi beni çok üzüyor çok 

(5,257 puan) tarafından

Beni annem, gülerek evden bile kovdu 

Baban istemiyor dedi 

Hatta eşimin gitmesini istemediklerini bile söyledi 

Ama iki tane daha kardeşim var resti cekersem onları göremem 

(1,270 puan) tarafından

Anladım canım benim kız kardeşimde aynı 

0 oy
(205 puan) tarafından

Böyle postlar görünce çok üzülüyorum ne aileler var bu hayatta rabbim annenin kalbini yumusatsin inşallah insan torununa evladına nasıl kiyarda onları üzeri  anlamış değilim.

(1,270 puan) tarafından

Bende kendime en çok kızıma uzuluyorum onlara hasret büyüyor çok yakınlar bana ama bı okadar uzaklar hastalanmış ti kızım ilaçla ateşi düşünce kağıdı karalayip ananis ananis demişti o gün çok ağladım ananesini çizmiş aklınca teyzesi de var teyze demeye bin şahit ister 

(205 puan) tarafından

Söyle canım tavrını köy ortaya bize çok uzaksiniz neden böyle yapıyorsunuz sizinle vakit geçirmek istiyoruz diyin belki farkında değiller bazı insanları uyarmak lazım çünkü kendileri anlamıyor 

0 oy
(22,871 puan) tarafından

Dostum çok üzgünüm ama mesafe koysan da Koymasan da bir. Onlar o mesafeyi koyali çok olmuş. 

(1,270 puan) tarafından

Haklısın canım 

0 oy
(4,744 puan) tarafından

Bu arada benim var en iyisi bunun olacağına karar verdim bana çok zarar veriyorlardi bende saldım 

0 oy
(53,889 puan) tarafından

bazi aileler çok yoruyor benim annem ve abimde.oyle herkes kötü bir kendileri iyi yaptigin hareket söylediğin laf hep kotu bu aksam yine atistik annemle kinciymisim.ben kinci olsam yuzlerine bakmamam lazim anne diye hep alttan aliyorum gönlü olsun diye ugrasiyorum memnun değil hic

(1,270 puan) tarafından

Aynı canım çok zor. Gerçekten psikolojisi alt üst oluyo insanin

0 oy
(1,853 puan) tarafından

Anne baba niye yapar buna evladına anlamıyorum kızını torununu istememek evine gitmemek ne kadar zor bı şey evlat için. Ama ne yazık ki bende arayı uzatirdim istemeye istemeye başka çare bırakmıyorlar çünkü 

(1,270 puan) tarafından

Haklısın canım öyle yapacam yapabilirim inşallah çok zor ama onlar bunu anlamiyo

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Bence biraz kendinizi geri çekin en cok da cocugunuz icin bunu yapın cunku cocugunuz bu zorbalanmayi asla unutmayacak. Büyüdüğünde de sevilmediğin yere gidip bir de bizi de surukluyordun diye söylenecek. 

(1,270 puan) tarafından

Haklısın canım görünür de ben kızdığım için çok seviyorlar ama sevgi söylemek le olmuyo sadece kayinvaldem 2 gün görmese kızimi getirin ozledim der bunlar 1 ay gormuyo umurlarinda değil 

0 oy
(4,640 puan) tarafından

Ne değişik anne babalar var. Boşver sende kızına sarıl onunla kaliteli vakit geçir sevgini hissettir en önemlisi anne baba sevgisi

(1,270 puan) tarafından

Evet çok şükür sevgimi sonsuz veriyorum kızıma ben sevgisiz büyüdüğüm için aşırı düşüyorum üstüne 

0 oy
(2,648 puan) tarafından

Canım benim kıyamam. Benim eşimin ailesi kızlarından olma torunlarına çok düşkün. Eşim de bizim çocukları göstermek için zorla görüntülü arıyordu. Artık izin vermiyorum. Onlar merak edip arayacak görmek istiyorlarsa dedim. Sen de zorla çocuğunu sevdirmeye çalışma.sevilmedikleri yerde durmamayı öğrenmeli. Sen de öyle...

(1,270 puan) tarafından

Haklısın canım teşekkür ederim yorumun için 

0 oy
(2,499 puan) tarafından

Maalesef beklentiler hayal kırıklıklarını arttırıyor. Kimseden hiçbir beklentin olmayacak ki kalbin kırılmasın. Aileni de olduğu gibi kabul edeceksin niye böyleler diye takip kendini üzme. Senin yaptığın birşey yok onlar öyle kabul edersen daha rahat edersin. 

(1,270 puan) tarafından

Her şeyi kabulleniyorumama çocukluk tramvam bir annenin bu kadar sevgisiz olmasıni 34 Yasindayim kabullenemiyorum 

0 oy
(5,727 puan) tarafından

Mesaj atma gitme de. Belki anne sevgisi gormedin ama artik sen annesin ve cocugunun bunlari yasamasina izin verme.

(1,270 puan) tarafından

Haklısın canım yok gitmicem zaten artık yazmayida düşünmüyorum 

0 oy
(1,360 puan) tarafından

Ben konuşmazdım açıkçası hadi ben neyse öyle büyümüşüm derdim ama kızımı ağlatarak giydirip kapının önüne koyması kabul edeceğim bişey olmazdı varlıkları zarar veren insanları niye tutayımki anne baba olsunlarda ozmn sahip çıksınlar biraz evlatlarına öyle doğurup ** gibi büyütmekle anne babadır o olmuyor maalesef

(1,270 puan) tarafından

Çok haklısın canım aslinda o mesafe çoktan girdide rabbim merhamet versin onlara 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 328 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Hosmerim (2,986 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 478 göst.
+2 oy
9 cevap 416 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,307 cevap

330,740 kullanıcı

...