Kvjbk k,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kız niye ki ne alaka
Bilmiyorum ya sinir oldum
Emek hırsızları yaa. Ben de hesap açmıştım kendimce paylaşımlar yapıyordum hacklendi hemen. Kurtaramadm ama ben sen insallh kurtarirsin
Allah Allah çok saçma ya
Böyle hesapları neden bilmiyorum ama hackliyorlar bin takipcili ticari hesabımı hacklediler kurtaramadım sen inşallah kurtarirsin
Çok saçma acali daha kaç saat oldu sanki binlerce takipçisi var gibi
Hırsızlar canım emeklerimizi böyle çalıyorlar işte yeterki onlara ticari hesap olsun
Ya çok saçma anlamadım ben de
aaaa şaka gibi yok artık
Evet hemde nasil
Ay ne kadar işsiz insan var. Zamanında benim bir arkadaşın erkek kardeşi, yeni yeni bir şeyleri keşfediyor diye, başkalarının hesaplarını haclerdi... Sanırım benimki ticari amaç taşımıyor diye haclamediler hiç.
Gerçekten saskinim
Ciddi misin 😱O kadar yararsız sayfa varken
Valla sorma ya
Postun kapatılmış Instagram kullanmıyorum kullananlar yardım etsin kizlarrrr
Teşekkür ederim
Anam ne oldu kiz hangi alçakkkk yaptı bunu 😏
Ay bir bilsen Hülya yani kim ne yapsın 20 takipçili sayfayı Allah aşkına birisi pisliğinden yapmış belli ki
Aklıma şey geldi, kimsenin günahını almak istemem ama burdan biri mi yaptı acaba . Sana gıcık olan biri varmıydi tartıştığınız?
Benim burada tartıştığım ya da gıcık olduğun birileri yok ufak tefek yorumlarda belki fikir ayrılığı olmuştur ama genel olarak öyle kimseye takıldım ya da bana takılmışlığı yoktur ama burası herkese açık bir platform olduğu için sanırım birileri buradan görüp yapmış evet maalesef burada bir dönem öyle işsizler vardı ya işin kötüsü fotoğraf orada kaldı bilmiyorum ne şekilde kapattırabilirim
Bende kullanmıyorum Instagram. Belki çok şikayet olursa kalkar
Yazılımcı medya şirketi buldum 5 bin ama güvenilir mi bilemiyorum bide ona sinir olmak istemiyorum bakalım eğer bir gün daha kapanmaz sen kötü öyle yaptıracağım
İnşallah kapatırsın cnm .
Çok geçmiş olsun bacım
Sağ ol canım aman unuttum gitti kafaya bile takmıyorum buradan bir arkadaşım bebeği rahatsızlanmış ya kafam tamamen oraya gitti Allah'ım bir an önce şifa versin inşallah
Ben yeni gördüm çok çok üzüldüm 😔😔😔 inşallah iyi olur inşallah düzelir 🤲🤲🤲
1,471,306 soru
24,097,123 cevap
332,144 kullanıcı