0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kvjbk k,,,,,,,,,,,,,,,,,,

10 Cevaplar

0 oy
(20,801 puan) tarafından

Kız niye ki ne alaka 

tarafından

Bilmiyorum ya sinir oldum 

-Reklam-
0 oy
(410 puan) tarafından

Emek hırsızları yaa. Ben de hesap açmıştım kendimce paylaşımlar yapıyordum hacklendi hemen. Kurtaramadm ama ben sen insallh kurtarirsin

tarafından
+1

Allah Allah çok saçma ya

0 oy
(265 puan) tarafından

Böyle hesapları neden bilmiyorum ama hackliyorlar bin takipcili ticari hesabımı hacklediler kurtaramadım sen inşallah kurtarirsin

tarafından

Çok saçma acali daha kaç saat oldu sanki binlerce takipçisi var gibi 

(265 puan) tarafından

Hırsızlar canım emeklerimizi böyle çalıyorlar işte yeterki onlara ticari hesap olsun

tarafından

Ya çok saçma anlamadım ben de

0 oy
(1,060 puan) tarafından

aaaa şaka gibi yok artık 

tarafından

Evet hemde nasil

0 oy
(3,482 puan) tarafından

Ay ne kadar işsiz insan var. Zamanında benim bir arkadaşın erkek kardeşi, yeni yeni bir şeyleri keşfediyor diye, başkalarının hesaplarını haclerdi... Sanırım benimki ticari amaç taşımıyor diye haclamediler hiç. 

tarafından

Gerçekten saskinim

0 oy
(17,443 puan) tarafından

Ciddi misin 😱O kadar yararsız sayfa varken 

tarafından

Valla sorma ya 

0 oy
(1,921 puan) tarafından

Postun kapatılmış Instagram kullanmıyorum kullananlar yardım etsin kizlarrrr 

tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
tarafından

Anam ne oldu kiz hangi alçakkkk yaptı bunu 😏

tarafından

Ay bir bilsen Hülya yani kim ne yapsın 20 takipçili sayfayı Allah aşkına birisi pisliğinden yapmış belli ki 

0 oy
(1,139 puan) tarafından

Aklıma şey geldi, kimsenin günahını almak istemem ama burdan biri mi yaptı acaba . Sana gıcık olan biri varmıydi tartıştığınız?

tarafından

Benim burada tartıştığım ya da gıcık olduğun birileri yok ufak tefek yorumlarda belki fikir ayrılığı olmuştur ama genel olarak öyle kimseye takıldım ya da bana takılmışlığı yoktur ama burası herkese açık bir platform olduğu için sanırım birileri buradan görüp yapmış evet maalesef burada bir dönem öyle işsizler vardı ya işin kötüsü fotoğraf orada kaldı  bilmiyorum ne şekilde kapattırabilirim

(1,139 puan) tarafından

Bende kullanmıyorum Instagram. Belki çok şikayet olursa kalkar

tarafından

Yazılımcı medya şirketi buldum 5 bin ama güvenilir mi bilemiyorum bide ona sinir olmak istemiyorum bakalım eğer bir gün daha kapanmaz sen kötü öyle yaptıracağım

(1,139 puan) tarafından

İnşallah kapatırsın cnm . 

0 oy
(4,259 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bacım 

tarafından

Sağ ol canım aman unuttum gitti kafaya bile takmıyorum buradan bir arkadaşım bebeği rahatsızlanmış ya kafam tamamen oraya gitti Allah'ım bir an önce şifa versin inşallah

(4,259 puan) tarafından

Ben yeni gördüm çok çok üzüldüm 😔😔😔 inşallah iyi olur inşallah düzelir 🤲🤲🤲

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,123 cevap

332,144 kullanıcı

...