Ahh ahh masterchefte karides göruyordum hep canim istedi aldim bugun almaz olaydim yaptim ama igrenc kendide kokusuda şeklide mutfagi camasir suyu bissuru deterjanla temizledim halen var nasl gidecek:((
Ahaha o yüzden hep derim bilmedigim şeyi evime de mideme de sokmam 🤣🤣🤣 kurtçuk gibi nasıl yedin kizzz
Yiyemedim ki ucundan tattim igrenc hepsini cope attim:(
Sen yapamamışsın kız. Güzel yapan bi yerde yesen bayılırsın bildiğin tavuk gibi
Belkide ben yapamadim
Bi balıkçıda karides güveç ye tereyağlı bayılırsın inanki
Cok itici duruyor ya 🤢🤢havalandir evi parfum vs sık
Hemde aşirii:(( ah bu hamilelik neler aşertiyor heryer acik suan bissuru oda spreyi sktm
E merviş bir deniz ürünü haliyle kokar ki. Kahve kavur tütsün biraz alır inşallah kokuyu
Ayy canim balık da deniz ürünü ama cok guzel ,simdi aen aoyleyince kavurdum kahve bi nebze olsa gitti bklm
Balık da kokuyor kız tat olarak demedim 😅karidesi de kaşarlı falan severim ben aslında karides tava güzel olur kız
Belkide ben yapamadim nagişim ya
Yumos köy cezveye az kaynat kenara koy cnm
Tamam canim simdi onuda denicem
Vanilyayla yumusaticiyi kaynet cevzede kokuyu alir
Tamam canim onuda deniyim
O nedenle evde yapmam o hatayı bir kere yaptım daha yapmam🤣 balık restoranta gider yerim canım çekince🙄🤣
İlk defa aliyorum ömrumde:)) merak ettim ama iste ya yapamadim ya da hamilelikten bana degisik geldi
Onu benim kiz kardeşm çok güzel yapiyor canım
Limon sarımsak filan kullanıyor
Ben yapamadim belki canim
Valla bende yapamıyorum da o çok güzel yapıyor
Nasıl yapiyorsa
O yüzden salatalarda daha iyi oluyor. Daha çok seviyorum. Limon, sos falan eklerken koku da olmuyor.
Bilmiyorum ki bana degisik geldi ya
Bu tarz şeyleri disarda yiceksin
Bizim burda yokki:))) yani merkezde belki varsir ama ilcede yok
Karides ben de çok severim ama tövbe evde yapmam. Tarifsiz bir kötü kokusu var. Türk kahvesi koy sağa sola. Ve demli çay. Bunlar kokuyu çeker.
Cok hemdee agir kokusu vardi yaa
Cnm hamile olanlar yememesi lazım ben hamileyken yedim zehirledi beni
Kuzum azcik yedim minicik yani ztn yiyemedim midem bulandi
Karides yemek caiz değil diye biliyorum
Bende safiyim ama nette haram yaziyo,oh iyi yaptin senin memleket nereydi,cinsiywt belli oldumu😍
Haram olduğunu bildiğin birşeyi mi yedin
Kula hesap vermiyorum ben pakize
Cinsiyet bellidirde ben daha gitmedim doktora buraya geldiğimden beri 😕
Bitlis
Ay verme nolur bana vereceğin hesap ne olur ki zaten sen Allah a vereceğin hesabı düşün çünkü o çetin olur
Su kaynat bir limon sık bir çubuk tarçin bi paket vanilya
Kaynasınsuyu azalana kadar
1 gram kötü koku bırakmaz mis gibi yapar evi
Tamam canim sagol🥰
1,469,120 soru
24,068,025 cevap
330,477 kullanıcı