0 oy
157 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1 puan) tarafından

Mrb bayanlar oğlumu 4 aylık iken sünnet ettirdim sonra kontrole götürdüm yapışıklık yok masaj yap dedi doktor o dönem masaj yaptım bir süre şimdi 2 yaşında fark ettim ki pipisinin yanları yapışık artık elle açılır durumda değil ne yapmam lazım doktora götürsem mi yoksa büyüdükçe açılır mi

5 Cevaplar

0 oy
(17,135 puan) tarafından

Aynısı başımıza geldi sünnet eden doktor sıkıntı yok kilolu ondan öyle duruyor dedi başka bı çocuk cerrahi müdahale etti uyuşturucu Krem sürüp eliyle açtı yavrum sünnet olduğundan daha çok acı çekti bekleme bı götür derim..

(1 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim en iyisi götürmek öyleyse 

-Reklam-
0 oy
(12,050 puan) tarafından

Götür tabi ki canım bende kızımda vajinal yapışıklık yaşadım götürdüm açtılar. Seninki de doktorluk gibi bence 

(1 puan) tarafından

Aynen canım goturecem kesinlikle oyleyse

0 oy
(3,442 puan) tarafından

Oğlumunda sünnetten sonra yapışıklık olmuş ama daha yeni oldu ameliyatını. Mayıs ayında olmuştu. Doktor duşta sıcak suyun altında açın dedi. O şekilde acımadan açıldı bizimki. Sizde deneyin isterseniz olmuyorsa zorlamadan doktora götürün. O ne yapılması gerektiğini söyler. 

(1 puan) tarafından
+1

Aynen mecbur doktora goturecem çünkü kendi imkanimla açamam büyüdüğü için 🫤 epey zaman geçmiş cerrahi müdahale gerekecek sanirim

(3,442 puan) tarafından

İnşallah gerekmez canım🤲

0 oy
(3,045 puan) tarafından

Canim.benimde olanda oyle oldu yeni sünnet ettirdim 5.5 aylik ellemedik bizde hiç baktim yapışık götürdüm.doktara doktor kremleri eliyle biraz oyaniyjp yaşlardaki yapisikligi duzeltti hafif kanama yaptı ama şuan güzel oldu düzeldi bende günde bir kere aşağı yukarı yapiyorum yapılmasın diye..

Sende doktora götür onlar aciiyorlar

(1 puan) tarafından

Tamam canım teşekkürler mecbur götürecem doktora 

0 oy
(18,460 puan) tarafından

Cok bekletme götür.. sünnetten daha kötü oluyor ya..benim oğlan 5 aylık iken sünnet ettirdik. Doktor bebek kilolu masaj yapın yoksa yapışma olur dedi..bende dikişli ağrır diye pek fazla masaj yapmadım. Sonra yapışıklik oldu sadece küçük delik kaldı çişini yapacak kadar. Doktor eliyle açmaya çalıştı baktı olmuyor uyusturmak zorundayım yoksa bebeğe çin işkencesi olur dedi. Uyusturdu makasla yapışan kısmı kenardan açtı deriyi aşağı doğru indirdi. Büyüdükçe bu deri de kendini toplar kaybolur dedi. Çok şükür sonra da sıkıntı yaşamadık.

(1 puan) tarafından

Çok zor olacak farkındayım ama mecbur goturmem gerek 😔 bayağı stres oldum şimdiden 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
+1 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,468,297 soru

24,056,377 cevap

329,928 kullanıcı

...