0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (166 puan) tarafından

37 haftalığim çocuklarım çok yaramaz çok dağıtıyorlar evimin işleri duruyor azar azar topluyorum ama basım çok dönüyor tansiyonum düşüyor bide eşim bir kasa patlıcan dometes biber getirmiş ne bende domatesi menemenlik yaptım kavomoz kışlık patlıcanı oydum balkona koydum biberide öyle artık patlicanda fırına koyup buzlugada atim ama çok yoruldum bunlarla uğraş hem evle hem işle ölecem inanki o kadar yorgunum ki doğumum yakın dinlemem gerekerken kendimi yoruyorum basim donmese tanyonum düşüyor eşim pislik olucak adam daha benle kavga ediyor dün mutfağı temizledim beyaz esyalarin altına varana kadar sildim şimdi diyorum koltuklar kirli halılar kirli haliciyi çağır dogurmadsn önce adam diyor benden bişey isteme kira pwrasini zor denklestiyirum yalan söylüyor durumunda iyi benden para gizler saklar

6 Cevaplar

+2 oy
(5,706 puan) tarafından

Ben her bir şeyi geçtim de pislik dediğiniz insana hâlâ nasıl çocuk verebiliyorsunuz... Ya da çocuğunuzun babası olmaya layık gördüğünüz birine nasıl pislik, yalancı diyebiliyorsunuz... 

(166 puan) tarafından

Belki senin eşin mükemmeldir benim konum uzun anlatamam postoarima bak oku kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyor çocuk dediğiniz benim elimde olan bişey değildi benim istemem lede olan bişey değil 

(5,706 puan) tarafından

Ben kendi eşimden hiç bahsetmedim. çocuk tek başına olan bir şey değil hepimiz biliyoruz. Lütfen kendinize yapmayın bunu. Madem bu adama çocuk yapacak kadar mecbursunuz ilişkinizi düzeltin. Birbirine küfreden, yalancı pislik diyen karı koca anne baba olur mu Allah aşkınıza...

(166 puan) tarafından

Tamam hanfendi ben anne değilim ben herşeyi çocuklarım için çektim karnimdakini öğrendiğimde oturup ağladım ben arti ben eskiden köyde otuyurdum çocuklarla hastaneye merkeze giden bi insan değildim eşim bırakmazdı birgün kaynanama dedim çocuk kar sende kalsın merkeze gidip sprel takacam diye bana tm dediler bu baktım eşim benle kavga ediyor sen benden gizli ismi ceviryorsun diye benim bazı kadınlar gibi sözüm gecmiyordu korkuyordum şiddeti vardı kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez burda dertlemesk için açtım postu bugün bile kavga etik uğraştık ben bişey yapmadığım halde 

-Reklam-
0 oy
(166 puan) tarafından

Hamile canlar 

0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah ne gerek var onca kasalarla sebze almış eşin son günlerin ne kadar anlayışsız Allah ona da merhamet versin inşallah 

(166 puan) tarafından

Kız şimdi arabası bozulmuş bana ses kaydı atıyor senle ne zaman konursam arabam bozuluyor diyor bide küfrediyor sancım var diyorum ol ***** diyor 

0 oy
(496 puan) tarafından

Çok zor bende tektim ve dahada tekim gizli gizli temizlikçi tut bence işlerini hallettir birikmişin varsa bir günde tertemiz oluyor 

(166 puan) tarafından

Kız zatenutfagi haletim temizledim diğer odalarida yavaş yavaş yaparım diyorum 

0 oy
(3,416 puan) tarafından

Boşver daha yorma kendini halı koltuğu da sonbaharda yikatirsin temiz temiz oturursunuz kış şimdi Bebek yeni doğacak onla ilgilenecen diğer çocuklar yine kirletir 

(166 puan) tarafından

Evet kirletiyor laf dedim hortum alım balkonda yıkım bu sefer de sancım başlar korkuyorum 

(3,416 puan) tarafından

Hiç riske atma bi dahaki ay ilk halilalara bütçe ayirsin yıkamaya ver 

(166 puan) tarafından

Allah'ın cezası adam başına en ufak bir bela gelse beni arıyor bana bedua ediyor neymiş benle konuşunca aksilik oluyormuş 

0 oy
(5,738 puan) tarafından

Eşin anlayışsız,sen de çok safsın bacım kusura bakma. Madem adam para saklıyor senden yapma işte. Kolaylaştırma hiçbir işini,birak pis kalsın. 

(166 puan) tarafından

Kız kaynanam Gül herkese rezil etmiş beni pasaklı kirli diye evime gelip mahalle de bağırdı pasaklı ***** ahmak diye yok da umursamam 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
+3 oy
2 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sunakarayell (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 331 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler