Yün yorgan makinede yıkanırmı yıkanırsa ne deterjan atıyoruz
yıkanmaz. sığsa bile makinenin kazanını bozar. su da çekecek çünkü
Yıkanmaz bence.
Yün yorgan kefremiyle ataçaksan yıkanmaz hep yün toplanır
Canım ben benimkini korkuyoruz yıkamaya olmaz bence :))
Ben yıkadım tek kişilik olanı ne yün toplandı ne başka sıkıntı çıktı🤣🤣 ama benim makinede sıkıntı olmadı yıka yıkama diyemem
Yünler topaklanabilir
Ben yün yastik yikadim pisman oldum tiftik oldu taş gibi oldu acamadim da cope atarim herhalde
Deterjan koymamak gerek belkide
Yastık her zaman yıkıyoruz önemli olan kılıfıyla atın açılıp makineye yün dökülmesin bide asla makine tursil dökmeyin taş gibi olur makine gözüne fairy yada başka bulaşık deterjanı dök çokta dökmeyin çok köpürür bide bol yumoş sonra sulu çıkarsa tekrar sıkmaya verirsinşz ardından beze serin ıslak ıslak ağaçla çırpın öyle oluyor pamuk bide güzel yumoş kokuyor
Yumoş kullanan insan neden yün kullanır ki?
Kokusunu güzelleştirdiği için istemezseniz dökmeyin tercih meselesi ver ayrıca yumuşak yapıyor çırparken kolay açılıyor
Ben yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanıyorum tavsiye ederim
Yumuşatıcılar özellikle kokulu kimyasallar çok zararlı
Elimden geldiğince dikat etmeye calışyorum ben yüzde yüz uzak da değilim ama elimden geldiği kadar
Ben ettim sen etme yun cekiyor topluyor yumak yumak oluyor ayrilmiyor birbirinden hiç
Küvet varsa bas içine biraz fairy yada bulaşık deterjanı dök sakın tursil dökme sert yapar iyice ayağınla bas ha suyunu değiş sonrada yumoş dök süzülsün sonra ser küvet yoksa leğen koy banyo yada balkona orda ha bas ha yıka makinede sadece yün yastıklar atıyorum
1,465,771 soru
24,020,804 cevap
328,211 kullanıcı