0 oy
202 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (366 puan) tarafından

Kızlar kurye olmak için şartlar var mı

Mesela nasıl ve nerden başvuru yapılır maaşları ne kadar biri beni aydınlatsın lütfen yaş sınırı var mıdır

İşin zorlukları nelerdir 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bizde yok ama canım nasıl mesela yemek sepeti getir gibi mi yoksa kargo kuryesi mi yemek sepeti vs zor diye duydum zamanla yarisiyorsun resmen 

(366 puan) tarafından

Aslında ikiside olur ama nasıl olacak bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

instgramda yada youtube da  bilgiler var bikac kurue roportajina denk gelmistim. benzini sigortasi osu busunu dusunce 100 120 bin kalio diyordu. ki paket basi . nekadar cok paket atarsan okadar kazanirsin diyirdu. paket basina hesaplama yapilio. yani 20 paket teslim eden kisi ile 50 adrese gidip 50 paket teslim eden kisinin kazanci bir degil. oyalanirsan gunde sekiz on adrese gidip paket teslim edersen az kazanirsin mesela

0 oy
(17 puan) tarafından

Trendyol getir yemek sepeti gibi firmalar paket sayına göre ücret ödüyor tabi bonusları falan da var ama çok çalışmak lazım tabi internette gördüğün ücretleri almak için sigorta yada Bağ-Kur parası var benzin parası var aylık KDV ücreti ödüyosun kazandığın paraya göre gelir vergisi falan da çıkıyor çünkü adına şahıs şirketi açarak çalışıyorsun motorun yağ bakımları falan oluyor devamlı şimdi ekstra gerekli belgeler lazım eşim 7.000 tl ödedi belge için çanta işletmek diye bi olay var artık motora taktığın firmanın çantasını taşımak için de 13 000 gibi bi para ödüyosun motor ehliyet zaten lazım ekipmanlar lazım kask motorcu montu pantolonu kış için elcik ve etek yaptırman lazım falan var da var aslında aklıma gelenler bunlar 

(366 puan) tarafından

Niye bu kadar zora koşmuşlar anlamadım 

(17 puan) tarafından

Maalesef bu ara takmış durumdalar yelpaze genişliyor yönelim çok ondan heralde ama işin zorluğu tehlikesi bir yana bir de böyle mevzular çıktı Allah kolaylık versin size de hayırlısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 465 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 518 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 267 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,099 soru

24,081,955 cevap

331,250 kullanıcı

...