+1 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

9 marta ölü doğum yaptm doğumdan ln gün sonra spral aldm iki ay kaldi sürekli kanamam olunca doktor çıkartı pkos var bende sürekli adet düzensizliği iki gündr adetim geçiyor baş dönmem bulantım çok var geneldede maç gündr griptm ondan mı kaynaklı çok korkuyorum gebelik varsa ben naparm iki yıldır iki kayıp çok yıpratı beni test yapmktn kokurhhorum ne yapabilirim 

12 Cevaplar

+3 oy
(15,144 puan) tarafından

Derya gülüm çok zordasın bildiğim kadarıyla spiral dışında dünya yöntem var. Eşin yanında değil. Psikolojik olarak zordasın. Neden peki gülüm? Yani prezervatif, hap, kol altı implant, üç aylık iğne... Bebek olursa buna da aynı şey olacak diye kaide yok ama sen şu an yaşayan yanında olan evladına zor yetişiyorsun maddi manevi. Kaçış yok artık testi yap en azından dikkat etmen gereken şeylere gebelik adına dikkat edersin 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

En azindan geri cekilme yapsaydiniz spiral ciktiktan sonra oyle korunmadan oldu mu iliski ? Eger olduysa hamile olabilirsin hicbir sey yoksa bari geri cekilme olsun sana yazik degil mi 

(259 puan) tarafından

Yok ama doktor yumurtlk kistlerin var pkos gebelik düşünürsen gel tedavi ol dedi normal yola olma olasılığı düşükms öyle dedk

0 oy
(7,229 puan) tarafından

Test yapmadan bilmeyiz bu kadar korkuyorsun çok iyi korunup emin olman lazımdı cnm 

(259 puan) tarafından

Gebelikten korkuyorum iki yıldır iki gebelik kaybim var ondan korkuyorum 

(7,229 puan) tarafından

Kaybın çok yeni iyi bir tadavi olsaydın cnm amacım seni kırmak üzmek değil 

(259 puan) tarafından

Pskloga gidiyorm eşimle akarabyiz genetik bölümüne gittik her testler temiz çıktı doktor hiç bir şey yok nasip dedi karmaşığm cok

(1,470 puan) tarafından

Başka korunma yöntemleri seçebilirsin cnm 

(9,080 puan) tarafından

e gebelik istemiyormusun ki. kayiplar yadamissin  cok zor ama her gebelik bir degil . olmus bitmis bisey deyip yoluna devam edeceksin istiyorsan. omur boyu sonlanan gebeliklerin yasini tutmakla gecmezki hayat . seni uzmek istemem ama olmus bitmis gecmis .yeni gebelikte ayni sey olacak diye bir durum yokki

0 oy
(6,815 puan) tarafından

Olsun istemiyor musun canım . Evet ölü doğum sonrası sağlıklı gebelik mümkün annem kardeşime ölü doğum yapmıştı sonra bı tane daha kız kardeşim oldu sağlıklı 

0 oy
tarafından

Rabbım gönlüne göre versin inşallah seni çok iyi anlıyorum ama en azından varsa önlem alırsın canım yanlış hatırlamıyorsam siz de şey de vardı demi kan uyuşmazlığı 

(259 puan) tarafından

Ewt hülya abla bir gebeliğim üç aylıkken sürekli kanamam vardi kalbi durdu buda ani kalp durması dedi doktor genetiğe gitik bide akraba evliliği dayımın oğlu kan pıhtılaşmasi kromozom bozukluğu falan hepsine baktı kan uyuşmazlığı hariç bişey yok oda vaktinde iğneni vur dedi ben şimdi napicm abla test var korkuyorum yapmaya ellerim titriyor 

tarafından

Korkma hade yapta gel bakalım Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canim varsa da Rabbım sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 

Genetiği nerde yaptırdınız peki bizim de yaptirmamiz lazım biz akrabada değiliz eşimle bende düşüklerimden dolayı doktor gidin dedi ama devlette yokmuş özele de gidince soracam inşallah 

(259 puan) tarafından

Erzurum Atatürk üniversitesi araştırma hastanesi tıbbi genetik 

0 oy
tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun canım 

0 oy
(259 puan) tarafından

Kan verdm 269 çıktı 

tarafından
+1

Ahhh derya bari önlem al hastaneye gitmeyi ihmal etme Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah ne diyelim ancak sana dua etsek 🤷‍♀️

(15,144 puan) tarafından

Derya... Sana mı kızayım kocana mı bilmiyorum. Dikkat et. Allah hayırlı etsin

(259 puan) tarafından

Abla normal hayata değil ama ben gebe kaldıktan sonra kan pıhtılaşmasi varmış bende doktor on beş gün sonra gel sağlıklı gebelik mı değil mi beli olur ona göre perinatojiye göndericm iğne versnler dedi sende git belki senin de kan pıhtılaşmasi vrdr okuduğum kuran üstüne yemin ederim kızımda hiç kontorleimi aksatmazdm ki bir ayi bile beklmeden giderdm sadece tarama testleri yapmadm oda dedim bişey çıksa bile aldırmam ki boşuna stres olmiym

(259 puan) tarafından

Bana kız ama anneligime değil çünkü ben çok iyi bir anneyim ispatlayamam ama Allah görüyor ve biliyor nasibte olmaynca olmuyor abla ben bişey yapmadm 

(15,144 puan) tarafından
+1

Anneliğine kızmıyorum mevcut şartlar altında ikinci çocuk sana da yazık değil mi diyorum psikolojik olarak da iyi değildin en son biraz toparlasaydın kendini 

0 oy
(410 puan) tarafından

Önce gebelik varmı öğren sonrasini Rabbime bırak hayrlisi insallh. Allah sabır versin.

0 oy
(3,232 puan) tarafından

Neden olmasın bende yaptım sonra hamile kaldim oğlum oldu çokta sağlıklı bir bebekti şimdi büyük 

0 oy
(7,055 puan) tarafından

Hamile olabilirsin cnm hayırlı olsun belki bu sağlıklı olur

0 oy
(24,090 puan) tarafından

Spiral dışında da bir sürü korunma yöntemi var onları dene hatta bence bir kaçını bir arada kullan. İnşallah yoktur da adet olduktan sonra sıkı önlem alırsın 

(259 puan) tarafından

Kan verdm 269 çıktı 

(259 puan) tarafından

Öyle şeyler deeme abla  sanki ben kötü biriymism gibi

tarafından

Hayırlısı olsun kızım 

Allaha sığınıp bol bol dua edelim yavrum 

Diğerleri gitti diye bu da gidecek diye bisey yok 

Tabi allah daha iyi bilir 

Moralini yüksek tut 

Dinlen 

Kafanı da takma 

Allahın dediği olur 

Ne fazla ne de eksik 

(259 puan) tarafından

Teşekür ederim abla

(24,090 puan) tarafından

Canım posttan istemiyorsun olarak algıladım kayıp sonrası da yeni bir bebeğe bakacak kadar psikolojini düzelttiğini düşünmüyorum onun için öyle yazdım. Kötü biri olduğun için değil inşallah bu bebek sana şifa olur  

tarafından

Rica ederim gülüm 

0 oy
(11,593 puan) tarafından

Hayırlı olsun herkes olmasın demiş ama bence iyiki olmuş.

Çünkü hem tekrar anne olmak istiyorsun belli 

Ve kaybettigin bebeğinin acısını unutmak içinde çok istiyorsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 175 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Lesrugg (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 850 göst.
0 oy
7 cevap 460 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy