0 oy
104 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,671 puan) tarafından

Annemlere de kaynanamlara da uzağız

Geldik her iki tarafa da. Bakıyorum burda yaşam var benim ev mezarlık gibi

Üzülüyorum kızım için

Acaba ona kötülük mü ediyoruz uzakta yaşayarak

Ama yakın olsak başka sorunlar olacak biliyorum

Geniş ailede yaşayan çocuklar daha bi özgüvenli daha bi mutlu enerjik oluyorlar 

Kızım çok seviliyor özellikle annemlere 

Annemlere gelince hem kızım için seviniyorum hem de üzülüyorum bakıyorum çok mutlu burda

2 Cevaplar

+1 oy
(4,758 puan) tarafından

Kaç km var aranızda çok mu uzaksınız biz kayimvalidemlere 120 km ayda bir iki görüşürüz anneme 8 saat arabayla 

(6,671 puan) tarafından

500 km 

(4,758 puan) tarafından

Uzakmış evet belki yılda 2 3 ancak görüşüyorsunuzdur. Benim iki kızım var. Ikincisi daha bebek 1 yaşında. Ilki 4 yaşına girecek. Düşkün babaannesine dedesine 2 yaşından beri. Ben taşınırsam daha yakina taşınmayı düşünüyorum 30 40 dk gibisinden. 

(6,671 puan) tarafından

O zaman sen rahatsız değilsin kaynanangilden :) 

-Reklam-
+1 oy
(1,874 puan) tarafından

Ne kadar uzak o kadar iyi o kadar net söylüyorum kesinlikle huzursuz olursun yakın olduğunda her konuda. Annesine çok gitti bana az geldi evde yok kesin annesine gitmiştir her gittiğinde batar her şeyinize.mudahil olur herkes yediğine.ictigine giydigine kızına giydirdigine muhatap oldugun insanlara. Kısaca o kadar sebep var ki uzakta kalmanın daha iyi olduğu ile ilgili say say bitmez. Keşke anneme de kaynanama da uzak olsam kötülükten değil kötü olmamak için uzaklık en iyisi .. 

(6,671 puan) tarafından

Kaynanamlar karışmazlar birşeye

(1,874 puan) tarafından

İşte bunu yakına gelince anlicaksin. Herkes her şey değişiyor ne yazık ki eşinin ailesine karşı olan huyu suyu bile değişebilir 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 149 göst.
+1 oy
4 cevap 174 göst.
+2 oy
7 cevap 195 göst.
0 oy
25 cevap 816 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,176 soru

24,121,176 cevap

333,477 kullanıcı

...