+2 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Hanımlar bn az öncede post açtım gebelik varmı diye bir kaç kişi tarafından linçlendim bn 4yildr bununla mücadele ediyorm tedaviler gördüm ilaçlar vitaminler kullandım halada kullanıyorum eşimdede sorunlar var bnmkisi 2 günlük bir gecikmeydi adet olmak istiyorum artık neden çünkü tüp Bebek tedavisi görüyorum ordan bekliyolar bni adetin 2 veya 3uncu gel dediler böyle bir gecikme olunca test yapmak istedim o ikinci çizgiyi görünce sanki dünyalar bnm.oldu gibi öyle kndimi yeniden doğmuş gibi hissettim eve sigamiyordum artık  Tm  dedim oldu bu sefer eşim kosarak işten geldi ağlayarak gotrdu bni hastaneye bn istemedim ama gitmeyi sanki içime doğmuştu bir yanım yok bişey diyodu kiii zaten yok çıkan sonuca göre rabbim sınıyor bizimkiside en ağıri evlat hasreti rabbim bu sürecte olan herkesin yardımcısı olsun rabbim istiyen dileyen anne olmayı hayal eden herkese nasip etsin inşallah 

8 Cevaplar

+3 oy
(19,364 puan) tarafından

Fikir söylemekte linç sayılıyor artık orda güzel güzel de ifade ettim kendimi ve anlatmak istediğim tamda buydu neyse uzatmayacagim Allah gönlünüze göre versin 

(16 puan) tarafından

Deprem bölgesi olduğu için bir çok hastane yıkıldı tüp Bebek merkezleri yıkıldı yerine inşa edilmedi 3 yıla yakın oldu tedavi görüyorz ama kurbanım Allah'a tedavi yerinde sayıyor eşimin neredeyse kullanmadigi ilaç gıda takviyesi kalmadı ama gram yaramıyor buda bizim paramparça ediyor 

(19,364 puan) tarafından

Bende marastayim bu konuda çok iyi Dr lar var arkadaşımın da eşinin sperm sayısı düşüktü ve kadında da sorunlar vardı sperm çoğalınca bebekleri oldu 4 yıllık evli onlarda şuan 16 haftalık hamile 

(16 puan) tarafından

Bnm AMh düşüklüğü var ama doktorm demişti normal gebelige engel değil diye ama eşimin sorunları var düzelmiyor ameliyatta dediler oldu geçen yıl yaramadı vardr bunda bir hayr

(19,364 puan) tarafından

Dneeyin canım bir imkan varsa gelin görünün bi belki nasibinizde vardır sadece çaba gerekiyordur 

(16 puan) tarafından

Çok imkanımız yok cnm eşim aylikci 30 bin aliyor çok şükür ev kira değil ne kadarıyla geçinip ne kadariyla birikim yapack insan inşallah diyorum rabbim nasip eder normal yoldan cnku gerçekten bu şartlar altında zor tüp Bebek yapmamz

-Reklam-
+1 oy
(223 puan) tarafından

Ee baya belli çizgi nasıl yok ki kac çıktı değer canım belki geç döllenmedir biraz daha bekleyip kan ver

(223 puan) tarafından

Tüh canım 0 hiç mi yükselme yok ama inşallah geç döllenme olmuştur rabbim sanada nasip etsin inşallah en yakın zamanda kac yaşındasın 

(16 puan) tarafından

Amin inşallah 29 yasindym böyle testler yanıltıcı olabilirmi 

(223 puan) tarafından

Yaşın genç canım olur rabbimin izniyle

(16 puan) tarafından
+1

Amin inşallah 

(441 puan) tarafından

Canım beni yanlış anlama seni umutlandirmak istemem ama aynısı başıma geldi çift çizgi çıktı kan verdim yok dediler ben inanmadım 4 gün sonra tekrar verdim gebeydim 

+1 oy
(3,280 puan) tarafından

Nasıl zorlu bir süreçten geçtiğinizi kimse bilmediği için, pozitif görünen test sonucuna göre cevap vermişler. O yüzden linç olmuş. 

Şuan çok güzel ifade etmişsiniz ama.

Dört yıl size çoook uzun bir süredir anlıyorum ama emin olun o doğru vakit gelecektir. 

Benim tekrarlayan düşükler ile en son çocuk sahibi olmam tam 5 yıl sürdü. O yüzden sizi kısmen anlayabiliyorum. 

Umarım en doğru vakitte, hayırlısıyla gönlğze göre olur. 

(16 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı biliyorum zamanı var demek daha acarmi bir çiçek mevsiminden önce kurban olduğum rabbim sınıyor bazı kullarını bni anlamak için aynı acıdan bakmak lazım biliyorum belkide 4 yıl çok uzun bir süre değil 15 yıldır tedavi gorupte umudunu yitirmeyen insanlar gördüm bende umudumu yitirmiyorum çünkü eşimin değerlerine tüp Bebek olasılığı bile çok düşük dedi doktorlar belki bu doktor bilmiyordur diyip kaç doktor değiştirdik hepsinin ağzında aynı kelimeler normal gebelik şansı sıfır tüp Bebek ilede milyonda bir gibi dediler.. rabbim en doğru zamanda hayırlısını nasip etsin hem bna hem buradaki anne olmak istiyen herkese..

+1 oy
(3,810 puan) tarafından

Rabb'im tez vakitte kucağını hayırlı evlatlar ile doldursun inşallah kardeşim ❤️ 🤲🏻

(16 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah razı olsun 

+1 oy
(10,320 puan) tarafından

Şimdi baktım postuna adınıza çok üzüldüm inşallah herşey gönlünüzce olur 

(16 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun. 

+1 oy
(208 puan) tarafından

Bir daha o testlerden yapma canım kaset test al yanlış gösteriyor onlar bir arkadaşta yapmış hemde 2 tane ikiside pozitif ama kanda çıkmamış güvenilir değil o erken gebelik testleri.. Allah hakkında hayırlısını versin 

(16 puan) tarafından

İnşallah birdaha test yapıpta umutlandrmayacm ne kendimi nede başkasını adet takviminide silmeyi düşünüyorum aklıma sürekli bişeyler takılsın istemiyorum üzülüyorum yıpranıyorum eşimde darmadağın oldu belkide birşeyleri akışına bırakmak gerekiyor. İnşallah Allah razı olsun rabbim istiyen herkese nasip etsin 

(208 puan) tarafından

Durumuz varsa biraz tatile gidin kafanızı dağıtın size iyi gelir.. 

(16 puan) tarafından

Durumumuz olsa giderdim özel bir hastanede tedavimi olurdum ama yok kurban olduğum rabbim isyan olmasın sanki her yerden sınıyor bizleri ama inşallah inanıyorum atlatacaz geçecek bunlar

+1 oy
(15,008 puan) tarafından

Erken gebelik testleri yanıltıcı sonuç veriyor bazen canım. Rabbim gönlüne göre versin 

(16 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun bilmiyordum bunu

0 oy
(6,756 puan) tarafından

Rabbim kimseyi evlatla sınamasın bizim bir tane var ikinciye olsun istedik olmadi ameliyat oldum kadın hastalıklarındsn bir yıl önce toplamda 3 yıldır bekliyorum hala yok 

tarafından

Ya insanlar ne kadar negatif 

Pozitif olmaları gerekirken 

Ah o ön yargı yokmu ön yargı 

Allah bildiği gibi yapsın o insanları 

(6,756 puan) tarafından

Gerçekten öyle ya boş yorum yapmak dedin mi bizim insanlar. Bende kısır mısın sen demişlerdi bana . Rahata alıştın tabi ondan diyorlar 

tarafından

İyi yine sana kısırmısın demişler 

Ya bana çocuğum olmuyor diye 

Baska gelin alalım dediler 

Eski eşim olacak adamda güldü 

Doktora gidelim dedim 

Erkeklik gururu yaptı gitmedi 

Ben de 2 ay içinde anlaşmalı olarak boşandım 

1 yıl içinde 2 evliligimi yaptım 

Onunla çocuğum oldu 

Şuan 5 yaşında oğlum var.

İnsanlar acımasız 

Çok ön yargılı lar 

(6,756 puan) tarafından

Bı tane çocuğum olduğu halde kısır muamelesi yaptı çevrem düşün . İnsanlar çok acımasız 

(16 puan) tarafından

Allah'a havale edip geçiyorum 

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,560 soru

24,060,404 cevap

330,121 kullanıcı

...