+1 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından

Kızlar galina şu boyacı hamile engellendi. Sanırım bende engellendim bilmiyorum açabilecek miyim postu. Ama engellendiyse rahatlayabiliriz

10 Cevaplar

+1 oy
(16,781 puan) tarafından

En İyi Cevap

Küfürler edip insanları tahrik ettikten sonra birde masummuş gibi post açmanız yok mu !!! 

tarafından

Ama diğer bayan da baydı yordu artık bizi resmen aklımızla oynuyor dalga geçiyor 

(16,781 puan) tarafından

Onu burda şımartan yine kullanıcıların yorumları. Yorum yaptıkça ekmeğine yag sürdüler oda okudukça eğlendi. Burda sürekli yapıyorlar bunu. halbuki yorum almasa kimse takmasa oda açmaz bidaha. 

Ve kullaniciya gereken işlem yapılmıştır. 

(14,915 puan) tarafından

Fato ben ciddi ciddi cevap veriyordum başta ona ya. Sonra alay ettiğini fark ettim haliyle tepki verdim. İki gün önce de benim eski postlara salça olmuştu. Bugün sanırım küfürleşmeye gitmiş mevzu. Burayı günlük gibi kullanmak da sıkıntı sürekli aynı kişilerin lüzumsuz postları ana ekranda oluyor bu kez. Bu tarz engellenen kişiler yeniden hesap açabiliyor mu peki 

(3,155 puan) tarafından

Bu konuda katılıyorum, açtığı postlara kimse cevap vermese (alaycı şekilde olanlar için diyorum), zaten karşılık bulamadığı için kendi kendine çekilirdi.

Ben postlarına  normal cevap verip geçiyordum.

Bu platformda bir süre sessizlik olunca, ilk göze batana ayrı bir linç/tahammülsüzlük oluyor. 

tarafından

Çok şükür gına geldi ya yorum yapmıyorum ama bıktırdı artık dalga geciyordu 

-Reklam-
+1 oy
(14,915 puan) tarafından

Sen neden engelledin post açmışsın demek ki buradasın. 

(89 puan) tarafından

Ben dayanamadım artik bir iki defa sovdum.  O yüzden engel yemiş olabilirim diye düşündüm ama yememeisim

(14,915 puan) tarafından

Uyarı alırsın ama ileri gitme engel de yersin sanırım uzaklaştırma veriyorlar birkaç günlük 

+1 oy
(6,538 puan) tarafından

Galina ne bilmediğim için soruyorum

(89 puan) tarafından

Galiba demek istedim yaoay zeka neden öyle yapmış bilmiyorum:)

+1 oy
(89 puan) tarafından

Milletle resmen dalga geçiyordu ya dinirlerim zıpladı gunlrrdir. Keyfine göre bazı sorulara akıllı akıllı crvap veriyor kendi postlarina cevap bile vermiyor dadece dalga geçiyordu. Bide hamile olacak utanmaz arsız kadın. Kimse kismenin oyuncağı değil inşallah engellenmistir hrsabi kapatılmıştır. Gerçi böyle yüzsüz indanlar yeni hedap açar ama. Hamile olacak bide indan duygusal olur üzülür ağlar. Kalkmış benim eski postlatima arsiz arsız yazıyor hala. Rezil

(89 puan) tarafından

Rvet boyacıya yemek vermeyen ağır vaka hamile 

tarafından

Az önce yorum yaptım ben eve kadın alacak para var ama mangal yapacak para yok aşırı çelişkili 🤣🤣🤣

(3,503 puan) tarafından

Yaaa hepsiiiii dümen oturup kendi temizliyordur ne temizlikçisi 😁😁

(89 puan) tarafından

Yalancı deli kadın ya. Onla evli olan adama da , komşusuna da akrabasina da tanıdığı matketcisine de allah yardım etsin

(3,503 puan) tarafından

Aminnn 🙏😁😁

+1 oy
(3,503 puan) tarafından

Sen nerden biliyorsun engellendiğini canım ? Ben çok fazla uyarı verdim ondan engel yemiş olabilir 😊

(89 puan) tarafından

Valla benim yorumlarım falan gözükmüyor öyle düşündüm velki engellenmistir diye

tarafından

Postu kaldırmış canım ondan görmedin sen

+1 oy
(4,127 puan) tarafından

senin eski bir postuna bir şey yazmıştı sanki

(89 puan) tarafından

Evet çok sinir oldum valla sovdum bende onun yazdıklarına. Aklınca dalga geçiyor milletle 

(4,127 puan) tarafından

ya milletle dalga geçiyor ya işsiz ya da gerçekten sorunlu. 

(4,127 puan) tarafından

hesabı açık bu arada. 

(3,503 puan) tarafından

Engellenmesi lazım işte böyle insanların ama niyeyse engellemiyolarr 🤔🤔

(16,781 puan) tarafından

@Gamzeliwampir merak etmeyin engelleniyorlar. 

+1 oy
(1,989 puan) tarafından

Hayır duruyor eğer sevgi dediğin kişiyse 

En son ne oldu kaçırmışım yinemi post actida

0 oy
(354 puan) tarafından

Nedenki kötü birimiydi

0 oy
(1,663 puan) tarafından

Ya kendini çok akıllı sanıyor milletle dalga geçiyor ya da ruh hastası. Postlarına cevap vermiyor ama başka postlara cevap verıyor. En son ne oldu ki biri bana da anlatsıııınnn 🫤

(999 puan) tarafından

Bende merak ettim 

0 oy
tarafından

Ben yeni geldim anlamadım valla kim ne dedi ne yaptı 

Cok postlar çoğalmış 

Çoğu eski.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
+1 oy