0 oy
164 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (730 puan) tarafından

İki gün önce doğum yaptım hava sıcak çok terliyor dikiş yerim yanıyor nasıl dikiş bakımı yapmam gerekiyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben sürekli havalandırın kurutma makinası tutmuştum 

(730 puan) tarafından

Mesela duş aldım kuruttum , batikonla temizledim kuruladim ama iki dk sonra aynı terliyor korkuyorum enfeksiyon kapar diye🥺

tarafından

Bilemedim canım benimde Haziran'da olmustu ben batikon sürmedim hava alsin diye şükür bir sorun olmadı 

(730 puan) tarafından

İnşallah benimde olmaz 

-Reklam-
0 oy
(30,136 puan) tarafından

Kurutma makinasi ile kurtmami onermisti doktor temiz pamuklu kiyafetler kullanin

(730 puan) tarafından

Hava o kadar sıcak ki iki dk sonra aynı enfeksiyon kapar diye korkuyorum 

(30,136 puan) tarafından

Pamuklu kullanin temiz tutun elinizden geldikce

(730 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim 

0 oy
(9,942 puan) tarafından

Havalanması lazım devamlı benimde sıcaklara denk gelmişti kilot giyemedim bir süre rahat şeyler giymiştim 

(730 puan) tarafından

Kanama olmadi mi külot giymezsem ped takamam

(9,942 puan) tarafından

Canım senin kanama döneminde kanaman varsa  tabi ozaman takman lazım az cikarıp hava aldıra bilirsin 

0 oy
(420 puan) tarafından

Hicbisey valla şükür sıkıntı yaşamadım 

(730 puan) tarafından

Ne güzel inşallah bende sorun yaşamam 

0 oy
(225 puan) tarafından

Doktor açık mı bıraktı yaranızı benimki 1 hafta su geçirmez bantla kapalıydı öyle duş al demişti bir hafta sonra kontrole gittim doktor kendisi açtı ve asla pişme etme yapmamıştı bi kaç gün bence kurutup iyice su geçirmez bantla kapatın 

(730 puan) tarafından

Bant vardı su geçirmez ama hava çok sıcak terliyorum bu defa pasuman içinde ki Sezaryen yerim yanıyordu çok bende enfeksiyon kapar diye korktum açtım bide terden bir tarafı biraz açılmıştı , doktor dedi duş al pasuman açılırsa sorun değil açılmazsa ben açarım dedi, geri su geçirmez bantla kapatsam mi pasuman yapıp batikonla

(225 puan) tarafından

Bence iyice kurulayın kapatın su geçirmez bant terletmiyorki kuruydu doktor benimkini açınca açık olunca terleseniz akar ve orası yanar

(730 puan) tarafından

Belki sıcaktan çok terledigim için yanlar açılmıştir , 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 93 göst.
+4 oy
12 cevap 265 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Manollya (308 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 115 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Azizeak (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler