0 oy
306 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (143 puan) tarafından

Merhaba kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Biliyorsunuz ki çalışıp kızıma bakıyorum ve benim aylığım kardeşimin Yapı Kredi hesabına yattı. Kardesimde 16 yaşında olduğu için sadece mobil uygulaması var kartı yok. Neyse işte benim kart borçlu olduğu için onun hesabına yatırdılar bende dedim sonra annemin hesabına aktarırız ordan çekeriz. Bugün kardeşimle denedik akıllı sms iatiyor Yapı Kredi para aktarımı yaparken ve kız kardeşimin hattı kapalı fatura borcu varmış o yüzden kapanmış dolayısıyla SMS alamıyor alamayınca da parayı gönderemiyoruz. Kızlar nolur bilgisi olan varsa akıl versin bana aylığım içerde kaldı kızımın evin ihtiyaçlarını almam gerekliydi. parayı hesaptan alamıyoruz  bir yöntemi yok mu yaa gerçekten kafayı yiyeceğim benim tek maaşım oydu onunla geçim sağlıyoruz ayy lütfen bu bankayı kullananlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olun 

8 Cevaplar

0 oy
(901 puan) tarafından

Bankaya gidip çekebilirsiniz, numarayı da bankada değiştirebilirsiniz başka seçenek yok gibi

(901 puan) tarafından

Kardeşin olmadan vermezler onun gidip çekmesi gerekiyor

(143 puan) tarafından

Onu götürüp giderim o hâlde. İnşallah yine numaraya kod istemezler çünkü kardesimde kart yok 16 yaşında 

(6,540 puan) tarafından

Kardesinizi gotururseniz olmaz 18 yasindan kucuk oldugu icin. Anne veya babasinin gitmesi lazim.

(143 puan) tarafından

Annemi götürelim o hâlde çok sağ olunn

(6,540 puan) tarafından

Rica ederim

-Reklam-
0 oy
(825 puan) tarafından

Hesabın içinden bilgiyi sms değil de Gmail olarak almak istiyorum diye işaretleyebilirsiniz ayarlardan öyle de olur gibi. Yoksa bankaya gidip içerden halledeceksiniz kardesinle birlikte 

(143 puan) tarafından

Olur dediğiniz gibi bir deneyelim inşallah öyle olur ya. Bankaya gideriz o sıkıntı değil Ama orda da numaraya kod göndermeden olmazsa eğer 

0 oy
(4,044 puan) tarafından

kardeşinle bankaya gidin, çekersiniz içeriden 

(143 puan) tarafından

Numaraya kod istemezler demi. Çünkü hattı kapalı kardeşimin

(4,044 puan) tarafından

yok kimlik yeterli

(143 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim. Gidip hallederiz o hâlde inşallah ben pek anlamıyorum banka işlerinden falan bir an ne yapalım şaşırdık. Kardesimin fatura borcu bin TL olmuş ödemeye ödemeye. Yani onu ödeyip SMS alayım desem ona da imkânım yoktu. Demek ki bankadan hallediliyormuş çok sağ olun 

0 oy
(93 puan) tarafından

QR kod ile bankamatik den çekebilirsiniz. Kardeşinizin İnterneti  yoksa kendi telefonunuzdan  İnterneti paylaşırsınız Ben de genelde kartım yanımda olmayınca Qr ile çekerim parayı.

(143 puan) tarafından

Evet QR ile çekmeyi düşünmüştüm ama kardeşimin telefonunda QR kodu çalışmıyormus. Şansım kör yaa

(9,079 puan) tarafından

qr kod niye calismasinki atm ekrarnindaki kare kare olan yeri telefonun ekranina okutacak kameradan. bence kardesin parayi harcamis da seni kandiriyor olanilirmi?

(143 puan) tarafından

Diyor kart olmadan QR ile para çekilmiyormuş

(9,079 puan) tarafından

amaci zaten kartsiz para cekilmesi. kardesinin adina mi yatio para hesap yokda. ozaman subeye gdip adina havaleti alacak iban nosu varsa hesabida vardir qr ile cekilir.qr amaci zaten kart olmadigi zaman parayi telefndan cekmek direk

0 oy
(7,046 puan) tarafından

Kart kime kayitliysa o ve kardeşini anneni alıp bankaya gidip derdini anlatacan inşallah vereceler fikir yürüttüm bilgim yok cnm 

0 oy
tarafından

Canım benim bildiğim kardeşin ve annende gelsin 

Eger o numara kapalı ise

Yeni numara ile kayıt edilir 

Sonra Yeni kart verilir 

Mobil bankacılık olur 

Benim kuveyt turkteydi hesabım 

Cep numaram kapalıydı kullanamıyordum 

Bankaya gittim 

Yeni numaramı eklettim 

Kart verdiler Yeni 

Mobil yaptım 

Para verip aldım cektim yatırdım 

(143 puan) tarafından

Teşekkürler umarım bizede yardımcı olurlar 

0 oy
(5,649 puan) tarafından

Karekodla çekeceksiniz parayı bankamatikten. Uygulamada karekodla para çekme kısmı var. Bankamatiğe gösterip çekeceksiniz. Bankaya gitmene gerek yok daha. Telefon yanınızda olsun  yeter 

0 oy
(9,079 puan) tarafından

akilli telefon degilmi kardesinin. mobil bankaciliksaQr kod vardir atm den cekin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
4 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ececomez61 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,573 göst.
0 oy
5 cevap 251 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Vefa (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,843 soru

24,036,174 cevap

328,931 kullanıcı

...