Melodisi aklımda ama sarkiyi bulamaliyim ya iki kelime hatırlasam gerisi gelecekde iste. Kafama taktım ya bulmam lazım :D klip siyah beyaz bir adam yuruyo hava firtinali fırtınadan dolayı düşüp düşüp kalkıyor
Türkçe mi :))
Aklıma direkt Sie ligten meinen Armen geldi 😂😂
Evet Türkçe :D si Lig mi falan değil 😅😅😅
Bu şekilde kimse bulamaz diye düşünüyorum öyle klipler fazlasıyla vardır 😁
Ay aglicam yaa :D bende işte bu iğrenç huy var. Bir kere takıldı ya aklıma bulana kadar kurcalar durur beni :D
Sen çabuk yaşlanırsınn bacımm 😁
Kız Allah emi zaten 30 oldum diye triplerdeym 😅
Şahin ağla yürekli çocuk olabilir mi. O da yağmurlu bir klipti sanki. Ben o şarkıyı çok severim 😊
Benimde aklıma direk o geldi
Yok kuzum değil böyle bulamicam galiba :D
Melodisi aklindaysa YouTube'a mırıldansan bulur
Nasıl yani ilk kez duyuyorum
YouTube a git üst sağ köşede mikrofon var ya ona tıkla tıkladığın yerin hemen yanında kaydırma alanı gibi bi yer var oraya kaydır ve mırıldan sana bulsun
Shazam uygulamasına melodiyi söyle sana bulur belki. Benim de o huyum var sabaha kadar gözüme uyku girmez 🤣 herkesin bildiği bir şarkı mı
Ay evet ya o kadar basit bir şarkı ki işte ama Shazam aklıma gelmemişti dur yapiym hemen
Mabel Matiz geliyor aklıma ama o tip klipaler ondan çıkıyor. Yada durma Yağmur durma doldur boğaz içini şarkısı
Kör olası çöpcüler aşkımı süpürmüşler
Chatgbt ye sor bennyazdım ama detsylı bilgi istiyor
Herşeyi biliyor mu indirmek mi lazım
İndir evet ya söyle işte detaylı sorıyor onları crvapla
Böyle sorular var yazarsım bulursun insallah bende mersk ettım
Belllki bulur
Müzik türü hangisi ben de merak ettim 🤣
Hayko cepkin geldi aklıma direk ama o klipte fırtına yoktu dilenci kılıklıydı. Şarkının adı melekler o olabilir mi acaba
Barış diri derinden olabilir mi
Kuşlar içimden düşümden uçmuş yani derinden derinden diye başlıyor bnce o şarkı
1,472,379 soru
24,110,388 cevap
332,937 kullanıcı