Hanimlar gebelik varmi
Gerçekten bilmediğiniz için mi soruyorsunuz?
Bir önceki postuna baktım da yargısız infaz yapmayım diye tüp Bebek tedavisi görüyormuş belki de ondan inanamadi eşinin de sperm sayısı çok düşükmus buna bağlıyorum artık çünkü milyon kere test yapmıştır gebelik şüphesi için
Bildiğimden soruyorum bnm.neler çektiğimi kaç yildr bu çift çizgiyi görmek için ne kadar cabaladigimi bilemezsnz
Çok gebelik testi yaptım eşimin testlerinr göre imkansız birşey bu varsa eğer mucizelere inanın
Hakkına girdiysek helal et bacım. Bazen gerçekten hayret edilecek postlar açılıyor. Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin sonra da kucağına versin inşallah.
Yargılama kötü eleştiri değil amacım var diyoruz yok çıkıyor kişi üzülüyor burdan umutlaniyor geçen birine var var dedik istiyordu da kan verdi negatif böyle olunca da üzüleceksin ama kesin bilgi biz değiliz ki canım ya
Var canım hsyırlı olsun
Var evet hayırlı olsun
4 gün önce sperm sorusu sordunuz sperm degerlerine göre imkansız görünüyor du şuan gebelik var Allah'ın mucizesi bu
İlk defa çift çizgiyi görüyorm bu Allah'ın mucizesi şuan acildeym sıra bkliyorum
Evet hamdolsun Allah'a
Buradaki herkesten dua istiyorum kan tahlili verdim.yarim.saat önce bir saate çıkar dediler hayırlısı dileyin bnm.icinn
Ay inşallah vardır ya heyecanlandım niyeyse 😅
İnşallah yaaa içim içimi yiyor şuan tırnaklarimi kemiryorum sanki boğazım düğüm düğüm rabbim hayrla sonuclandr
Amin canım inşallah veren Allah onun ikramının sınırı yok inşallah vardır
Aminn inşallah
Ne oldu kan sonucunun
0.100 yazıyor doktora bile göstermedm belli yani gebelik yok
1,467,276 soru
24,042,320 cevap
329,176 kullanıcı