+1 oy
216 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar merhaba kusura bakmayın biraz özel soru büyük kızım 12yaşında 1senedir adet oluyor ve siyah istenmeyen tüyleri fazlaydı. Hormonlar yüzünden lazer tehlikeli diye evde jiletle kıllarını aldım. Özel bölgesinde de tüyler fazlaydı onuda jiletle aldı yeni jilet aldım kullanılmamış bugün tahriş mi oldu anlamadım ama boncuk boncuk kırmızı noktlar var ve kaşınmada var. Evde ne yapsak geçer  ? Yoksa doktoramı görünelim? 

7 Cevaplar

+2 oy
(3,595 puan) tarafından

12 yaşında ki çocuğa jilet mi kullandın gerçekten ??? Ağda yapabilirdiiin jilet oldu olası kaşıntı yapar tahriş eder zaten 

(5,992 puan) tarafından

O kısmı uyuşturmanin zararını bilmiyorsunuz sanırım

Öyle herkes de gidip kuaföre orasını burasını açmak istemeyebilir

(3,595 puan) tarafından

Açamıyorsa ağda alıp evde yapabilir ...

(5,992 puan) tarafından

Küçücük çocuğa nasıl yapsın ağda canı acır

(3,595 puan) tarafından

Asıl jilet daha kötü bunu tartışmıcaam  iyi geceler 

(28 puan) tarafından

Bende yaşı küçük ağdanın acısına dayanamaz diye jiletle yaptırmak zorunda kaldım zaten kendiside ben utanırım orda diyor bende evde yapamam çünki hiç yapmadım

-Reklam-
+2 oy
(4,650 puan) tarafından

Jilete tepki gosterenler cok ama agdanin acisi cidden dayanilacak gibi değil, tuy dokucu kremden cok daha saglikli jilet. Kimyasali surmek daha mi iyi sanki o bolgene... yani kuafor filan, ozel bolgenin doktor disinda yabancilara gosterilmesine sahsen karsiyim. Tuyleri inceyse ameliyat eldiveniyle almakta bir secenek olabilir, ama su an jilet en masumu gibi

(28 puan) tarafından

İşte bende ağda acısına dayanamaz diyr jilet kullanmak zorun kaldım. Lazere yaşı uygun değil kremlerdende memenun değilim. Dün kendisine söyledim ben gidip orda rahat olamam diyor evde bende ağda yapamam çünki hiç yapmadım

(4,650 puan) tarafından

Isteyen kizsin, isteyen kinasin. Ama tibbi bir gerekce olmadan lazer icin gobekle diz arasi kadin kadina dahi o bolgeler haramdır. Ya da tuyleri inceyse kuck boyda agda bantlariyla deneyebilir, en azindan sonra sert cikmaz

(28 puan) tarafından

Haram olduğunu bilmiyorum çünki ben kendime lazer yaptırdım kafam rahat dediğimin gibi kızın yaşı küçük o yüzden onu götüremiyorum

+1 oy
(15,014 puan) tarafından

Ağda? Hani o da olmadı tüy dökücü krem. Jilet asla ya çocuğu mahveder 

(28 puan) tarafından
+1

Ağdanın acısına dayanamaz diye yaptırmadım tüy dökücü kremden memnun değilim 

(15,014 puan) tarafından

Jilet en tehlikeli olan. Sen bilirsin canım 

0 oy
(4,353 puan) tarafından

tahriş olmuştur. bir de yeni çıkan kıllar için jilet kullanma. ağda yap kızına. buna alışsın jilet kaşındırır

(4,353 puan) tarafından
+1

aleovera jel, bepanthol krem iyi gelir. 

dayanır ne var ki ağdada. zaten 1-2 almaya alışır. iyice kökleri sertleştirirsen dayanamaz tabi. 

ilk andan beri ağda yaptı annem bana ya da kuaföre götürdü. 

sen nasıl çalıştırırsan o da ileride öyle devam eder. 

olaki lazere gönderemedin diyelim, ağdaya alışsın. 

bende ilk başta ağda yaparım kızıma, yaşı gelince de lazere götüreceğim 

(28 puan) tarafından

Açıkcası ben hiç ağda kullanmadım jilet daha sonrada lazer. Ama her beden aynı değil ben kendim yapamam ama en fazla 4 5yıl  acısada ağdaya alışmak zorunda 1 2saatlik ağrı günlerce kaşınmaktan iyidir

(4,353 puan) tarafından

jiletle ne zaman alsam deli gibi kaşınırım ben. üstelik yazın daha beter. bir de adetle denk gelirse çıldırmalık. 

keşke lazer şu anda etki etse hemem yaptırsan. lazer konusunda ne kadar erken o kadar iyi vallahi. ağda da 1 ay kafası rahat. 

sen yapamazsan bildiğin bir kuaföre götür kızını.

(28 puan) tarafından

Daha 1senedir adet oluyor zararı olur diye götüremiyorum ama lazer kafa rahatlığı

(4,353 puan) tarafından

15-16dan önce önermiyorlar diye biliyorum bende

0 oy
(4,191 puan) tarafından

Kuaföre götür ağda yaptırsana. Küçücük çocuk niye jilet yaptın ki? Tahriş olmuştur çocuğun teni.

(28 puan) tarafından

Utanıyor bende evde yapamam tecrübeli değilim

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Jilet evet kil köklerini tahriş edebiliyor bir iki güne gecer. 2 yıl reglden sonra lazer yapıyorlar zaten su an yapılmaz ağdaya da dayanamaz bence korumalı bir tras makinasi alin onunla yapsın cok daha konforlu hem de tehlikesiz. 

(28 puan) tarafından

Önerdiğin bir marka var mı? 

(4,208 puan) tarafından

Philips oneblade olabilir yuksek korumalı. 

0 oy
(208 puan) tarafından

Yanlış yapmışsın canım neden jiletle tanıştırıyorsun Ağda yaptır kuaföre götür.. Kremler spreyler var uyuşturuyor onlardan al günah daha yolun başında jilet olmasın sonra çok çeker o kıllardan Ağda bir iki almada tüy gibi inceliyor.. Geçen gün bir doktor videosu gördüm çocuk 9 yaşında kız, bıyıkları siyah ve uzun okulda çok fazla akran zorbalığı yaşıyor diye doktor gözetiminde lazer yapılıyordu.. Sende bir sor soruştur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
+2 oy
6 cevap 159 göst.
0 oy
7 cevap 194 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Senajhkl (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,468,774 soru