0 oy
64 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,613 puan) tarafından

2 aylık bebeğim biberon alıyor emmeyi unuttu sütüm var sağıp versemmi sizce ne yapmalıyım birde mama kaç aylığa kadar verilir 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,878 puan) tarafından

Ya güzelim sana dedik kafana göre biberonla mama dayama çocuğa etmeyecek sonra diye. 

(1,878 puan) tarafından

Yani güzelim emen çocuğu doymuyor doymuyor diye diye memeden ettiniz. :(

(9,083 puan) tarafından

ayenn oyle durduk yere dayadi mamayi dayadi mamayi bende cok dedim boyle olacagini. gereksiz yere mama verdi gereksiz yere biberon verdi. simdi bir iki ayda sagmakla

ugrasacaksin . 4 bucuk aydan si ra sagmaya girsat bile birakmaz bebek zaten sutde azalir biter sagmakla bas edilecek bi durum degil. 5 aya kalmaz komple mamaya gecersin hi damlada sut kalmaz. gereksiz yere cocugu memeden ettin doymuyor zannedip

-Reklam-
0 oy
(9,083 puan) tarafından

cok uzuldum mama dayayarak surekli emen bebegi zorla memeden ettin ki kac kere dedim sana doymuyor zannetme diye. durduk yere doymuyor diye direttin zorla mama dayadin . 17 aya kadar illaki mama verilmesi lazim. sinra mamasiz sutsuz normal insan gibi yer. habire mama masrafi yapacaksin. 1 yastan sonra bi kutu mama uc dort gun anca gider . buyudugu icin haftada iki uc kutu mama alacaksin 

(1,613 puan) tarafından

Bence kimse isteyerek çocuğuna mama vermez benimkinde egzama vardı süt icmiyordu gece kandirarak vermeye çalıştım tutmadı içmedi mama vermek zorunda kaldım onu da tutmuyordu ama basının altına yüksek bir şey koyunca zar zor iciriyordum geçtikten sonra da içtiği sütten kilo almadığını gördük 2 aylık hala 4600 sütüm yetersiz gelmiş doktor da gerekiyorsa mama verin dedi 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 71 göst.
14 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (6,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
5 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,061 soru

24,093,671 cevap

331,921 kullanıcı

...