0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,205 puan) tarafından

Şuan mecburen gitmek zorundayim bir yıldan fazla oldu evine ayak basmadim hiç birimiz basmadik eşim kaynanam kayinbabam. Ortada asla bir sorun yokken sürekli problem yaratıp duruyor ve beni karalamaya çalışıyor önceki postlarimda da anlatmştm . Eşim çok seviyor beni bir dedigimi iki etmez abim yemeğe davet etti hayır diyemedim dedi bende eşimi kırmadım olur dedim. Kaynanam kayinbabam ben eşim. Ama asla gitmek istemiyorum aslaa nasıl davrancam napcam hiç bilmiyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,357 puan) tarafından

Benim de kaynım bir iki kere teklif etti gitmedim çünkü durduk yere mesafe koydu bende koydum ben köye gidince kaynanama gelmez benim olduğum ortamda durmaz bende durmam bayramda bile aynı yerde durmadık ben gitmiyorum gitmem de 

-Reklam-
0 oy
(351 puan) tarafından

Davet edilmiş sen neden olmasın 

(2,205 puan) tarafından

Çok kötü tartıştık Bayram sonrası konuşacak yüz yüze bakacak tek meselemiz kalmadı neden çağırır mi insan

0 oy
(18,397 puan) tarafından

Şimdi kim kimi çağırdı. Eltin mi çağırdı sizi yoksa kaynin mı. Eltim çağırmış ise ben giderdim belki adım atıp aradaki buzları eritmek içindir. Ama kaynım çağırıyor ise o da belki eltini zorlayıp gelsinler gibisinden mecbur bırakmıştır. O zaman gitmezdim.

(2,205 puan) tarafından

İkiside çağırdı eşimi aradılar. Zaten isteği iç içe dip dibe olalım ben istemeyince tartışma çıktı gibi bişey önceki postta anlatmştm biraz

0 oy
tarafından

Eğer seni üzüyorsa biraz mesafe koy gülüm 

Bırak yaptığı terbiyesizliği o kendisi utansın 

Tabi utanma duygusu varsa tabii.

Mesafeler her zaman ağırbaşlı olduğunu 

Olacağını gösterir 

Görmeyi bilene..

(2,205 puan) tarafından

İşte asla utanma duygusu yok yapıyor yapıyor sonra diyor eskisi gibi iyi olalım olamıyorum önceki postu oku şok olursn sonra Bayram bitince geldi kayinbabama eşime beni şikayet etti kavga kıyamet sebep yok ama genel hoşnutsuzluklar. Bunca şeyi nasıl yer yutarim ben

tarafından

Yani mümkün değil ki 

Eski postlara nerden bakılıyor ki ben bilmiyorum

Yeni üyeyim daha programı tam çözemedim 

Neyse o önemli değil 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 107 göst.
0 oy
6 cevap 562 göst.
0 oy
17 cevap 530 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevdaaa112457 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,049 göst.

Kategoriler

1,465,415 soru

24,015,978 cevap

328,008 kullanıcı

...