Şuan mecburen gitmek zorundayim bir yıldan fazla oldu evine ayak basmadim hiç birimiz basmadik eşim kaynanam kayinbabam. Ortada asla bir sorun yokken sürekli problem yaratıp duruyor ve beni karalamaya çalışıyor önceki postlarimda da anlatmştm . Eşim çok seviyor beni bir dedigimi iki etmez abim yemeğe davet etti hayır diyemedim dedi bende eşimi kırmadım olur dedim. Kaynanam kayinbabam ben eşim. Ama asla gitmek istemiyorum aslaa nasıl davrancam napcam hiç bilmiyorum
Benim de kaynım bir iki kere teklif etti gitmedim çünkü durduk yere mesafe koydu bende koydum ben köye gidince kaynanama gelmez benim olduğum ortamda durmaz bende durmam bayramda bile aynı yerde durmadık ben gitmiyorum gitmem de
Davet edilmiş sen neden olmasın
Çok kötü tartıştık Bayram sonrası konuşacak yüz yüze bakacak tek meselemiz kalmadı neden çağırır mi insan
Şimdi kim kimi çağırdı. Eltin mi çağırdı sizi yoksa kaynin mı. Eltim çağırmış ise ben giderdim belki adım atıp aradaki buzları eritmek içindir. Ama kaynım çağırıyor ise o da belki eltini zorlayıp gelsinler gibisinden mecbur bırakmıştır. O zaman gitmezdim.
İkiside çağırdı eşimi aradılar. Zaten isteği iç içe dip dibe olalım ben istemeyince tartışma çıktı gibi bişey önceki postta anlatmştm biraz
Eğer seni üzüyorsa biraz mesafe koy gülüm
Bırak yaptığı terbiyesizliği o kendisi utansın
Tabi utanma duygusu varsa tabii.
Mesafeler her zaman ağırbaşlı olduğunu
Olacağını gösterir
Görmeyi bilene..
İşte asla utanma duygusu yok yapıyor yapıyor sonra diyor eskisi gibi iyi olalım olamıyorum önceki postu oku şok olursn sonra Bayram bitince geldi kayinbabama eşime beni şikayet etti kavga kıyamet sebep yok ama genel hoşnutsuzluklar. Bunca şeyi nasıl yer yutarim ben
Yani mümkün değil ki
Eski postlara nerden bakılıyor ki ben bilmiyorum
Yeni üyeyim daha programı tam çözemedim
Neyse o önemli değil
1,465,415 soru
24,015,978 cevap
328,008 kullanıcı