Görümcem isten çıkıp geldi köye biz gidince biz almadık onu giderken beni bırakırsınız dedi yol üstü diye iş yerinde yorulmuş uyuyacağım yorgunum demiş annesine ben bulaşık yıkarken 2 3 kere kayınvalidem geldi kizin uykusu gelmiş hadi çıkın diyor bulaşıkları ben sonra hallederim dedi belki biz biraz daha oturacaktık çok alındım kızı da 35 yaşında yane çocuk değil bende hadi çıkıyoruz dedim bulaşıkları yıkayınca hemen yola çıktık
Şahsen ben olsam bir daha o eve gelmemde gitmem de
Bu nasıl bir tavır ya arkadaş
Kim olsa alınır
35 yaşına gelmiş kız ama boş gelmiş
Ya annesine ne demeli
Kız gelsin zıbarsın yatsın
Siz çıkarken uyanırdı
Çok haklısın gülüm
Çok doğru her köye geldiğimizde o da geliyor bu sefer gideceğimizi bile söylemedik annesi söylemiş köye de en son bayramda gitmiştik
Yani kendini o annesine ve o kızına karşı kullandırma
Biraz mesafe koy
Hiç alınmam tamam der bulaşıkları oldugu gibi birakir çıkarım.
Yani ben şahsen buna takılmam bozulabilirsin ama öyle kırılacak kadar ortada birşey yok
Kovmuş resmen manyakmı ya
Benimkisi de öyle
Bulaşıkları tekrar batırır çıkar giderdim bidahada gozukmezdim 😳
Keşke oyle bi sey dese bahane eder gitmem o cin ocağına...
Kızına kıyamayan bir anne. Hoş değil tavrı ama Sizlik bir şey yok canım takma kafana
Tm der çıkarım bide bulaşılakları yıkama dediği halde yıkamışsın ben olsam yıkamam çok sıkda gitmem
Valla çalışan biri olarak söylüyorum çıkın gidin 🤣
Annemde kaynanam da bize hep der daha dün oğlum aşırı yaramaz alında gidin çocuğunuzu dedi annem😁 kaynanamda bahçemi talan etti gidin der ben alınmam aman benim çocuk yaramaz zaten hafta içi katlanıyolar 😁 hatta sinirime giden bişey söylerlerse oğlanı buraya birakayım istiyosun galiba derim ahahaja
Kırılmam ama o an bulaşıkları bırakır çıkardım. Bitirmeye gerek yok
50 yaşında da olsa kendi kızlarını Bebek gibi görürler. Gelinler köpek sanki, onlarda bir insanın evladı. S.lak s.lak harekerler ne sinir bozucu şey ya
Kız dedigi.35 yaşındaki gorumcen mi onun mu uykusu gelmiş gidin diyor. Pesss
1,467,111 soru
24,039,799 cevap
329,072 kullanıcı