0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (469 puan) tarafından

11 yıldır gurbetteyiz ilk memlekete gelince eşimin ailesine geçeriz gönülleri olsun diye sonra benim aileme geçeriz ama 2 gün durur eşim burdayken 2 hafta izni oluyo hep eşimin ailesinin orda dururuz, sonra eşim giderken beni çocukları kendi aileme bırakıp kendi döner ben yine arada kayınvalidem tarafa geçerim torunları görsün diye düşünürüm. Ama her aileme geçerken kaynanam mutlaka arkanı unutma geri gel mutlaka gibi şeyler söyler canım sıkılır. Hatta ilk yıllarımız da sen artık evlendin oraya misafirsib gibi şeyler derler di de o geçti ama şimdi hep arkanı unutma der. Bu senede geçerken gene dedi bende dedim ki bak eşim burdayken hep burdayım sen böyle diyince ben üzülüyorum bırak annemde de rahat kalayım niye sürekli diyosun bunu dedim biraz yükseldim gibi, sıkıldım artık bu laftan kızlar biraz modumuz düştü ister istemez. Şimdi de kendime dert ettim niye dedim ki duymamazdan gelseydim diye 

10 Cevaplar

+8 oy
(23,323 puan) tarafından

Bunu kaynanam da yapıyordu annem 25 sene benim evimdeydi bana değil sana misafir ben doğurdum onu ben büyüttüm yürüttüm size misafir ettim bu ev onun bu kapı ona her zaman açık sana sürekli geliyor bana senede bir düzgünce gönder ccougumu yüzünü düşürme dedi ağzını acamaz daha

(744 puan) tarafından

👏👏👏👏

(2,829 puan) tarafından

Annem aman kalpleri  kırılır der ustune beni teşbihte laf sokma diye sabr diye diye ömür  geldi be anne ne desem de nafile...

(2,290 puan) tarafından

Helal olsun vala

(23,323 puan) tarafından

@1996 Anne yuvası dağılmasın diye kuzum napsin benim annem de kolay kolay demezdi de çok uğraştı kaynanam doğum yapmıştım sürekli saçmalıyor beni aglatiyordu annemle 2 kelime konuşsam kıskançlık krizine girip araya laf atıp asla konuşturmuyor ya da çok saçma bir laf söyleyip ikimizin de moralini bozuyordu annem de patladı o gün akşam eşim hadi kalkın eve birakcam sizi dedi o derece saçmalıklar yani beni doğuran ana kızına uzak dursun diye uğraşıyordu sanki yoksa annem söylemez kolay kolay 

@Karkuresi 😍☺️❤️

(2,829 puan) tarafından

Biliyorum  zaten anneler  en cokda kızlarını dusunur  benimki gibi bende tahammül  edemiyorum İnan bir kasık suda bogum bogum boğasım var

-Reklam-
+1 oy
(5,381 puan) tarafından

KKotu niyetle soylememis sanirim ama seninde bunalman dile getirmen normal canini sikma 

(2,290 puan) tarafından

Annesine gitmesine gönlü razı değilmiş misafirsin orda demiş neresi iyi niyetli 

(5,381 puan) tarafından

Kadin 11 senelik evli ve ilk evlendigim zamanla demis onu gitmene gonlum razi degil falan da dememis ha arkani unutma demis ha yine gel demis ikisi de ayni anlam lisan farki olan kisiler farkli kullanir neden bu kadar tepki gosteriyosunuz ayni seyi kadinin annesi soylese ne guzel dersiniz ama neden cunku o kaynana cunku dusman hanımefendi post sahibi degilsiniz benim yaptigim yorumdan size ne aykiri dusunceniz varsa kendi yorumunuzu yapin kimse burda sizin egonuzu tatmin etmek zorunda degil ben hic etmem 

(2,253 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
+1

Canım arkanı unutma demek çok kalma anangilde hemen gel anlamında demiş 

(2,290 puan) tarafından

Yazdiklariniza fikir gelmesin istiyorsaniz ,paylaşmak  yerine monolog yapın duvarlar asla karşılık vermez.

+1 oy
(2,119 puan) tarafından

Ben burada sadece ilk dediği sen artık misafirsin orada demelerine kızardım açıkçası . Ben ailemin yanında neden misafir olayım ağaç kavuğundan mı çıktım sanki geçmiş ama iyi olmuş yani anlamsız bir laf. Duymazdan gelseydin iyi olurdu ama sürekli aynı lafı duyunca da insan boğulur yani haklısın veya haksızsın da diyemiyorum 

0 oy
tarafından

Aman olan olmuş boş ver. Sende taş değilsin ya çok kötü bir şey de dememişsin olur böyle şeyler. Düşünüp büyütme kafanda

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Bişi olmaz. Demeseydin o söylemeye devam edecektı

0 oy
(9,080 puan) tarafından

ilk baslarda sen orda misafirsin deyince agzinin payini vereydin daha demezdi. ne munasebet yoo misafir degilim . orasi hala benim evim. aksine ben gttigim yere kocamda gelir diyebilseydin keske.  buan arkani unutma dedigi belki lafin gelisidir hani belki aliskanlik ettigi bir sozdur. bilemem  duymazdan geldigin her sey seneye sana artarak baska bir laf olarak geri doner. keske ilk zamanlardan agzinin oayini vereydin

0 oy
(4,589 puan) tarafından

Niye dert ediyorsun ki. Az bile söylemişsin. Bunca yıl Susarak onlara bu şekilde konuşma cesaretini sen vermişsin zaten.

0 oy
(1,070 puan) tarafından

Ya benimki 2 senede bir gidiyom 5 gun anca kaliyom annemde geri 40 gun kaynanada kaliyom adalet  yok

0 oy
(2,704 puan) tarafından

Benim annem rahmetli oldu. Biz doğudaydik. Tayinimiz babamın olduğu memlekete çıktı diye her aramalarında laf sokarlar siz oraya gittiniz diye. Az kaldı patlamama. Haddini bildirmek gerekiyor sustukça insanın tepesine cikiyorlar

(2,290 puan) tarafından

++++++++

0 oy
(2,290 puan) tarafından

Artık evlendin oraya az git denildiği an da kendilerine neredeyse hiç denilecek kadar az giderdim tepkinizde bana göre yetersiz geldi ne demek annende az dur öyle şey mi olur diye ilk söylenildiğinde yükselir insan siz yine sabirliymisiniz. Susmaya devam etseniz yakında annene boşver gitme bile derlerdi ben sizi çok haklı buldum haklısınız pişman olmayın 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 242 göst.
0 oy
26 cevap 1,402 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniminnosannesi (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 512 göst.
23 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 447 göst.

Kategoriler

1,474,325 soru

24,137,823 cevap

334,378 kullanıcı

...