Benim oğlum yeni doğulduğu zaman kundakda ağladı, kundağını bezini açdım çişini yapdı. Ha bu böyleyken biz bu huyunu bırakmaması için uğraştık. Gündüzler nadiren bez takarim. Bazen ağlar, kucakda kıvranır, bize saldırır resmen. Çiş tutarım çişini yapar. Ama bazen pantolona da şırıl şırıl işer. Çiş tutarım ağlar işemez. Bu yüzden pantolon, şort çok aldım. Sürekli değişiyorum.
Lazımlığı da az çok anlıyor. Bazen lazımlığa çiş yapar. Ama bazen lazımlığa oturtunca ağlar, kalkar, pantolonunu çekmeğe çalışır.
Bazen uyanınca beze hiç çiş yapmamış olur. Lazımlığa oturturum işer. Ama bazen de bezini doldurur. Hatta 7-8 ayında bi ara geceleri hiç çiş yapmıyordu. Bez takmıyordum. Diş çıkarmaya başlayınca geceleri çiş yapma geri döndü. Az evvel 3saatlik uykudan çiş yapdan uyandi. Lazimliğa oturttum çiş yaptı.
Kakası da aynı şekilde bazen öyle bazen böyle.
Benim oğlan çiş kaka demiyor henuz. Ama az evel eve işedi, elimizden tutub çiş yaptığı uere götürdü. Ben bu oğlana eğitimi nasıl tamamlarım kızlar. Hamileyim. Hamiıeliğim ilerlemeden ve ikinci bebek doğmadan bu iş bitsin istiyorum.