0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (3,048 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar bacılarım ❤️

Eşimin abisi 2 gün önce vefat etti çok gençti 36 yaşındaydı 2 haftada 2 kez kalp krizi geçirdi çok ani ve beklenmedik bir ölüm oldu hepimiz şoktayız eşim çok kötü oldu toparlanması zaman alacak🤲 tek dayanağımız çocuğu yoktu evli değildi geride perişan olacak bir aile bırakmadı.

Hasta bir kayınvalidem var onunla yaşıyordu o 3 hafta önce kendi rahatsızlıklarından dolayı hastaneye yatmıştı haberi mecbur verdik tevekkül etti şükür ama yüreği yandı... Doktorlar daha kötü olur diye cenazeye katılmasına izin vermedi o yokken defnedildi... Allah rızası için hem kaynım için hemde gözü yaşlı bir ana için dua eder misiniz? Dönmeye çalışacağım cevaplara ama dönemezsem hakkınızı helal edin cenaze evi benim evim o yüzden gelen giden oluyor

Dua eden herkesten Allah razı olsun inşallah 🤲🤲🤲

11 Cevaplar

0 oy
(18,040 puan) tarafından

Ayyy kuzum 🥺🥹 Basınız sağolsun Rabbim sabırlar versin hem o anneye hemde sizlere inşallah 🤲🏻 Her ölüm elbette zor ama Genç ölüm heleki çok zor oluyor yaşadık bizde kuzenimde o aciyi..Çok üzüldüm inanki Rabbim İnşirah ferahlığı versin sizlere mekanı cennet olsun inşallah.

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun 😔 insanoğlu çok tuhaf herşeye alışıyor bunada alışırız ama ateş düştüğü yeri yakar anne unutmaz hep içinde yaşar 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahhh genç ölümü çok zor çok 😢 Rabbım sizlere sabır versin canim mekanı cennet olsun inşallah 🤲

(3,048 puan) tarafından

Maalesef yaşlı olunca hasta olunca bile insan üzülüyor böyle genç olunca ne diyeceğini bile bilemiyorsun Allah razı olsun 🤲

0 oy
(14,125 puan) tarafından

Rabbim bol bol sabırlar versin ailesine çok  gencmis ani ölüm olunca daha zor olur Rabb'im mekanını cennet eylesin 

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun 🤲 çok zor ben bile bu kadar üzülmüşken annesi kardeşi bacısı nasıl üzülmüştür tahmin edemiyorum 

(14,125 puan) tarafından

Amin canim cümlemizden bizde dün eşimin amcasını kaybettik geride karısı çocukları kaldı çok üzücü durum çok karısı daha 50 yaşında dün ağlamaktan mafolduk😔😔

(3,048 puan) tarafından

Allahım onlalarada dayanma gücü versin inşallah mekanı cennet olsun 🤲🤲😔

(14,125 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım amin 🤲 

0 oy
(7,226 puan) tarafından

Allah yardımcıları olsun çok zor... 

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun çok zor gerçkten ben bile gelin olmama rağmen çok üzüldüm 

0 oy
(354 puan) tarafından

Ederiz canim benim Allah rahmet eylesin çok genç yaşta ölmüş 

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🤲🤲😔

(354 puan) tarafından
+1

🙏✋

0 oy
(2,406 puan) tarafından

Allah kayninin mekanını cennet eylesin. Rabbım sizlere sabır versin. Çok üzüldüm 

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun canım amin😔🤲🤲

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.

Rabbim annesine  eşine sabırlar versin inşallah.

(3,048 puan) tarafından
+1

Allah  razı olsun canım eşi yok canım evlenmedi hiç şükür arkada çocuğu eşi yoktu kalmadı

0 oy
tarafından

Rabb'im acılarını günahlarına kefaret etsin inşallah, Allah rahmetiyle muamele etsin mekanı cennet olsun. Sizlere de Rabb'im sabır versin inşallah 🥺🥺

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun canım aminn 🤲🤲🤲😔

0 oy
(8,320 puan) tarafından

Allah'ım yattığı yerde mutlu etsin incitmesin toprağı .. mekanı cennet olsun. Anasına da Gönül ferahlığı versin . Senden de razı olsun . 

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah, 🤲 Aminn annenin gönlüne ferahlık versin duamız o yönde, 😔😔🤲

0 oy
tarafından

Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin inşallah

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🤲😔😔🤲

0 oy
(6,927 puan) tarafından

Çok üzücü bir durum Rabbim sabırlar versin inşallah hepinize mekanı cennet olsun

(3,048 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah çok üzücü maalesef ne diyeceğimizi bilemiyoruz🤲🤲🤲😔

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 213 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
+5 oy
35 cevap 1,102 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Pamira (10,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
+2 oy
33 cevap 1,728 göst.

Kategoriler