1 yaşında kızım 3 gündür ishalli dunde kustu 3 kez felaket eski kokuyordu ishali bu gün felaket kokuyor öyle böyle değil ne eşim ne ben kokudan durabildik şükür ateşi yok sadece halsiz yemekte yemiyor dünden beri soğuk mu almış sizce yoksa zehirli ishal mi ya hastanede salgın varmış korkuyorum da çocuğu götürmeye sizce Götürmeli miyim hastaneye hemen yoksa normal mi evdemi bir yöntem bulayım 😒
1 yaşındaki bebek 3 gündür bu durumu çekiyor, 3 gündür doğru düzgün yemek yemiyor, yediğini de kusuyor, 3 gündür ishali var ve vücudu su kaybediyor. Ne bekliyorsunuz acaba? Ölmesini mi? Tabii ki doktora götürmelisiniz!
Allah korusun ya olur mu öyle şey dün yemedi yemeğini sadece evet ishali var diştendir geçer diye bekledim ateşi yok sadece ishal ve 3 kez kusması oldu dün cok abartmak istemedim ama bu sabah ishali çok fazla kötü korkunca tedirgin olmadım değil sadece hastaneler dolu salgın da var daha kötü etmekten korkuyorm sadece
Çok geçmiş olsun. Ben 3 gündür bi şey yemiyor sandım. Götür doktora canım. Bebek çekmesin bu rahatsızlığı.
Rota virüs olmus besbelli. Acil götür
Yok canım götürme boşver kendi kendine geçer. Ne gerek var ki şimdi götürmeye!
Şekerli tuzlu su yapıp verin biraz yudum yudum içsin imkanınız varsa doktora da götürün bir de beslenmesi nasil?
Büyük insan dayanamıyor siz nasıl 3 gün beklediniz çocuk ne kadar su kaybetti kokudan duramıyorsnz ama çocuğq çektirmişsiniz hastane yolu atla deve mi götürmediniZ
Koskoca kadın ben bulamadım bı çareyi sabah acilde aldım soluğu bı Dünya ilaç verdi doktor git canım bekleme evde çözüm zor biraz salgın var hastaneler dolu
Kesinlikle beklemeden gidin doktora salgın var büyük kucik herkes öyle.biz.oyleyiz mesela hâlâ geçmedi ailecek algina yakalandik post açmıştım hatta hafta içi bununla ilgili
1,469,694 soru
24,076,055 cevap
330,928 kullanıcı