0 oy
95 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (18 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar hamam böceklerini evden tamamen yok edecek bir ilaç ismi istiyorummm bilen varsa yazabilirmiii yoksa ben yok olcam :dd kocamanlar yaaa korkuyorum valla yalan yok korkudan mutfağa giremiyorum :d mutfakta yerde gördüm bu arada tezgahta değildi ama gece cikmadigi ne malum off :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bnde tiksiniyorum onlardan ilac aldik sıktık işe yaradı bsyağı 

(18 puan) tarafından

İsmi ne canım ya bana da soylermisin

tarafından

Bion canm migrostan aldim

-Reklam-
0 oy
(181 puan) tarafından

Benim evde çok vardı ilacladim 2 aydır yok eczanede var

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Canim yanlis anlama ama soylemekle yukumluyum hamam boceklerine kara fatma demek dogru degil zamaninda Fatima annemizle dalga gecmek icin onu onlara benzetmek icin boyle bi isim takmislar kel fatma da ayni sey mesela haberin olsun ko uya gelirsek tezgaha da cikiyodur kesin annemlerin evinde her sene ilaclama yapiyolar binada bu sene geciktirdiler bende orda kalmaya gitmistim gece aciktim kalktim soylemesi ayip mutfaga girdim tezgahta geziyo bitanesi ben cok korkarim yavrusundan bile annemde sozde banyoda wcde var sadece diyo tezgahi bastan basa gezdi hayvan bina ilaclamasi yaptirdilar oyle kesildi sukur benim evimde de var malesef benim ust dairede var butun binaya yayiliyo ordan bekar adam oturuyo annesi geldi gecen diger komsuya soylemis bulasik mulasik toplamamis tezgahin ustu dolmus adamin aralarinda bocekler geziyomus ordan bizede geliyo demekki ama benim ic kapilarin yarildi o aralara guriyolardi buyuk ihtimalle sadece banyo ve karidorda banyo cevresinde cikiyodu esim kapi arasina girdigini gormus bant cektim butun yarimlara bosluklara sukur kesildi ya ciktigi yerleri bulup kapatacaksin ya da ilaclama sirketiyle calisiacaksin diger ilaclar hic bi ise yaramiyo 

(18 puan) tarafından

Yaaaa tamam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için asıl ismi hamam böceğiymis zaten ben yanlış yazmışım. :(

(4,832 puan) tarafından

Estagfurullah canim 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 273 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Egemelisim (1,468 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 78 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif21 (2,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 178 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (537 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,900 soru

24,050,780 cevap

329,661 kullanıcı

...