Kizlar eşimle biz balayı yapmadik şimdi de yıllık izne çıkacak tatile gidelim dedik gerciniki çocukla balayı olmaz ama olsun ama bütçemiz çok kısıtlı olduğundan havuzlu ev felan mi kiralasak tatil bölgelerinde bir yerde diye düşündüm birde arkadaslarimizla gitsek daha uygun olur diye düşündüm ortaklaşa olacağı için bildiğiniz var miuygun çocukla gidebileceğimiz bir yerler
Ne otele guvenir oldum neden disarida pişen yemege zaman cok kotu bu kadar soruna rağmen hersey cok pahali
Butceniz neye yeterse gidin arkadas isi mantikli gelmedi kalabalik yorucu olur sanki
Aslında bende ayrı gitmek isterim tabiki ama bütçemiz yetmiyor ortaklaşa olursa daha iyi olur dedik gerçi onlar da da 2cocuk var 4cocukla nasıl tatil olur bilmem :)
Yorucu bence
Otel tabikide . Tatilde arkadaşlarınla ne işin var
Arkadaşlarımız eşimle ikimizin de arkadaşı onlar da evli iki çocuklu hep birlikte gidersek daha uygun olur ortaklaşa odersek diye düşündük
Ay sacmalama pişman olursun ne işin var git çekirdek ailenle
Bak bak aklı başında sohbet de edebiliyor hebeş may munu
Nerede oturuyorsunuz canım ? Uygun oteller var iyi araştır yemekli otel olursa daha uyguna gelir bence otel parası dışında çok harcamazsınız villa vs alışveriş yapıyorsun yemek için astarı yüzünü geçiyor.
Öyle gerçekten canım hersey çok pahalı ama yemekli olarak da oteller ekstra pahalı yani çok da bütçenize uymazsa eğer günlük kiralama yapacağız:(
4 çocukla tatil size eziyet olur. Hele de yemek işi kadınlara kalacaksa tatilden hiçbir şey anlamazsınız. Bugün otelden döndük otel olmasina rağmen aşırı yoruldum.
Ayy bu yemek isi gercekten cok zor gecen sene 2 cocuk ve annemle pansiyona gttik bursada o sicakda yemek yap bulasik yika daha cok yoruluyor insan 8kisiinin yemegi bulasigi daha cok yorulursunuz
Tatil değil değişik mekanda ev işi yapmak oluyor o. Tatil asıl erkeklere oluyor. Ben tövbe ettim o şekilde gitmem asla.
Post yukarıı
Teşekkürler canımm
Arkadaşlarım ultra herşey dahil bu hafta sonu için 16 bine tuttular otel, palmira adı Kuşadası'nda. Bugün konuştuk memnun kalmışlar. Denize 0, çocuklar içinde güzel o yüzden. Biz daha önce kalkanda villa tutmuştum 3 aile 1 hafta için 30 bin dediler oralarda çok gzueldi tam korunaklı memnun kaldık. İki çocukla villa çok zor olur sizin için. Biz bir çocukla çok zorlandık. Otel tutmanız daha iyi
Canım kaç gün sadece 2gun için mi
Evet canım 2 gün 2 kişi 16. Herşey dahil
?????????????????? Kizlar cevapppppp???
Herşey dahil daha mantıklı villa ucuz ama alışveriş yemek şuan daha pahalıya geliyor biraz bekleyin Eylül gibi fiyatlar düşük olur hem aşırı nemli sıcak olmaz
Kizim okula başlıcak oyuzden başlamadan gidelim dedik yemeği felan kendikiz de yaparız öbür türlü de hersey dahil olunca çok para oluyor aslında bende isterim tabiki ama eşime uymuyor
Yani okullar açılmadan açılmasına yakın zamanda planlarsaniz daha uygun olur çünkü şuan fiyatlar şişirilmiş durumda ağustosun ortasından sonra düşüyor Eylül'de çok daha uygun. Villa istiyorsanız Kaş Kalkan tarafinda genelde o tarz yerler var. Uygun otellerde Antalya Alanya tarafında bulmak daha kolay. Benim tatil tercihim normalde villa daha keyifli ama çocukla ve suanki fiyatlardan dolayı herşey dahil daha uygun çok uygun yerlerde var büyük çok kapsamlı oteller pahalı
Benim tatil anlayışım sadece eşim ben ve çocuklar başkası yuk zorlama sitres rahatsızlıktan başka bişi değil
airbnb den bakabilirsin canım
Burda bütçe önemli,ne kadar para ayırdınız. Kac kişi,kac gece kalacaksınız. Eviniz bende arabayla mı gideceksiniz tatil yerine,yakıt parası da işin içinde mi. Bi de tatil alışverişi parası da ayırmanız lazım tabi. Bana bütçe söylemen lazım.
Canım şuan elde sadece 25bin var otele yetmediği için bizde konaklama yaparız dedik yakıt yeme içme hariç ortaklaşa zaten 25bin toplamı yoksa tek kişiden çıkmaz 25 25 :( aslında bana kalsa bilseydim hiç degilse birikim yapardim ama anı karar oldu bide kızım bu sene okula başlayacak dedim başlamadan bulabilirsek bütçenize uygun gidelim
Paranız nakitse airbnb den havuzlu apart oda bakabilirsiniz. Sabah kahvaltısı onlardan olur,akşam da aparatif bişeyler yaparsınız.
1,475,361 soru
24,153,166 cevap
335,007 kullanıcı